Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj narediti da se bo raje vozil v avtomo... 15.3.2008 9:33:01
|
|
|
|
*pepelka*
|
Morda bi mu kupila volna za na pasove sedeža in bi tako tudi sinko vozil vso pot. Poskusi, morda bo pa to delovalo.
|
|
|
|
RE: kaj narediti da se bo raje vozil v avtomo... 15.3.2008 9:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je pomagalo edino moje petje , mogoče je bila šok terapija, ne vem. Pa še to ne vedno. Sem pa prepela enih pesmi, da je joj. Saj potem jih mine. Samo kdaj, se pa res ne spomnim več.
|
|
|
|
RE: kaj narediti da se bo raje vozil v avtomo... 15.3.2008 9:59:40
|
|
|
|
paris
|
Mi smo imeli vedno kakšne zanimive malenkosti s sabo. Na vrvico sem navezala ali nanizala razne predmete, ki jih še ni videl, kakšnega pajaca, knjigico, barvaste plastične dele vseh oblik, kaj sem tudi sama naredila......, to sem potem privezala na avtosedež, da mu ni moglo past iz rok in je bil mir. Sicer smo to počeli za na daljše vožnje, pa vseeno.
|
|
RE: kaj narediti da se bo raje vozil v avtomo... 15.3.2008 10:38:35
|
|
|
|
Naja30
|
Moja se drugače rada vozi, ko pa je imela obdobje joka v avtu, je tudi pomagalo, če sem pela. Zdaj ko je stara 15m in če je nervozna v avtu, ji pa dam cd z otroškimi pesmicami in posluša.
|
|
|
|
RE: kaj narediti da se bo raje vozil v avtomo... 15.3.2008 10:45:14
|
|
|
|
ROmama
|
Jaz imam doma en tak volan in pa eno ploščo, ki se jo obesi na sprednji sedež. Na volanu so tipkice in sprožajo na plošči razne glasove od živali in se prižigajo lučke. Za enkrat mu tega še ne damo, ker je star komaj 3,5 meseca. Za enkrat pa se rad vozi, zdraven največkrat zaspi.
|
|
|
|
RE: kaj narediti da se bo raje vozil v avtomo... 15.3.2008 11:13:51
|
|
|
|
SaaS
|
Moj se je tudi umiril, ko je zaslišal moje petje. Sem tudi prepela vse otroške pesmi na tem svetu... V roke jima pa nikoli nisem nič dajala med vožnjo, da bi se pomirila. Niti za igrat, kaj šele za jest.
|
|
|
|
RE: kaj narediti da se bo raje vozil v avtomo... 15.3.2008 14:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Cd s pesmicami. Pojte :). Dvd z risanko ali je se premajhen
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?