|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj narediti
6.9.2006 13:02:33   
Anonimen
Situacija je takšna. Z fantom sva skupaj pet let in imava dva otroka. Skupaj živimo, ampak on še vedno hodi vsak dan zvečer domov, kjer večerja in se stušira. Meni gre to grozno na živce, ampak če bi bilo samo to.
Je brezposeln ampak včasih kaj "fuša". Od doma gre prav vsak dan pa tudi če reče, da gre samo domov pogledat. In ga potem ni vsaj tri ure. Ampak to je že praznik. Kadar gre kaj delat je ponavadi cele dneve okoli oziroma gre opoldne in pride ob 11 zvečer. Ampak meni ne gre v glavo kaj lahko dela potem okoli 10 ur, če vem da delo ki ga dela ne traja tako dolgo (on seveda trdi da traja in da gre še potem malo domov in tam čveka)
Glede tega se kregava že nekaj časa, ampak on kot da ne razume. PRavi, da mu jaz ne bom določala ure kdaj naj bo doma. Meni ne gre za uro, ampak na splošno za njegovo obnašanje. Včeraj pa me je pripeljal tako daleč, da sem ga klicala ob 8 zvečer kdaj misli priti in mi reče ob 10 do 11. Ko sem ga vprašala kaj počne je rekel, da ima še opravke. Pa jaz kakšne opravke in on ja opravke. Takrat mi je prekipelo. Sem rekla naj pride takoj domov, ker se jaz več tega ne grem. In on da ne bo, da se gre domov še stuširat. Kot da pri nas nimamo tuša. In ko sem dokončno znorela sem rekla naj ostane doma in naj ga mama gleda tako neresnega in neodgovornega jaz ga več ne bom.
No in je res ostal doma in verjamem, da mu je zelo pasalo, saj me njegova sestra kliče kaj dela doma in da ob 11 zjutraj še kar spi. Potem pa me kliče malo prej (ob pol enih) kot da ni nič. Se sploh nisem hotela pogovarjati in sem rekla da se jaz tako ne grem in da naj spremni svoj način življenja ali dokončno gre. Ampak se mi zdi, da me ploh ne jemlje resno.
Ne vem kaj naj zdaj naedim ali se še naj z njim poskušam kaj dogovoriti ali naj pustim kot je in naj gre?
Upam, da ste kaj razumele, ker sem pisala čisto raztrešeno ampak za vsak odgovor hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj narediti
6.9.2006 13:08:27   
Anonimen
Kolk je pa star ta tvoj fantuser posted image

K men se zdi skrajno neodgovoren!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2006 13:10:12   
Anonimen
Najprej se moraš vprašati kdaj se je to začelo!
sicer pa,če je rajši nekje drugje ,kot doma,to pomeni,da nekaj ni vredu.
Treba se bo vsest in se pogovorit iskreno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2006 13:10:36   
Anonimen
Pa kje je zdaj on "doma"? Najprej to razčistita.
Čeprav bi bilo itak najbolje, da ga še pred tem v rit suneš. To itak sama veš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2006 13:14:31   
total
Kaj je mogoč mamin sinko?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2006 13:15:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Skupaj živimo, ampak on še vedno hodi vsak dan zvečer domov, kjer večerja in se stušira. Meni gre to grozno na živce, ampak če bi bilo samo to.

Ne vem kaj naj zdaj naedim ali se še naj z njim poskušam kaj dogovoriti ali naj pustim kot je in naj gre?

Kot prvo brez zamere, ker ti bom povedala iskreno.

Kot prvo vi ne živite skupaj in ti si ga že pustila, da gre oz. je že šel.

Skratka, če nisi prijavljena kot samohranilka je skrajni čas, da urediš vso potrebno dokumentacijo.

Lepo življenje ti želim in zbudi se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2006 13:15:29   
Marogica
Če si tvoj fant ne bo v kratkem
- našel službe
-več časa preživel z vami
-ugotovil, da imate tuš tudi doma

ga enostavno brcni v rit, kot je Splišni napisala.

Ta tvoj dečko je enostavno nezrel do amena, pa še egoističen povrhu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2006 13:17:22   
KIRA
anonimna jest ti dam čist prav. če ste skupi ste skupi, nepa da hodi se domov crkljat. kaj je mamin sinček ali kaj ga tolk domov vleče???? mislim, njegovo ravnanje zame ni sprejemljivo. jest ga tud ne bi tolerirala. ti si njegova partnerka in s tabo ima otroke in zate mora skrbet. če pa tega noče pa naj gre.... saj ga noben ne sili. boš že nekoga drugega našla, ki ti bo bolj vpomoč in se bo tud več zmenu zate.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2006 13:21:39   
Anonimen
Ja ta je pa dobra no...a tvoj tudi še ni prerezal popkovine z mamico, kljub temu, da ima tebe in dva otročka???

Ja res žalostno, gotovo nekaj ni v redu, ampak že nekaj časa, ali pa morda že iz štarta, to najbolje vidva vesta.

Ja kaj pa njegova mamica oz. taščica pravi na to, verjetno vse štima, kaj. Ma to je bolano, če mene vprašaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2006 13:27:42   
Ninica
To je zelo neodgovorno! user posted image Pa še dva otroka imata! Pa kaj si on misli! Moj si sigurno tega ne bi dovolil. Mislim, da še ni zrel za družinsko življenje in je verjetno še zelo navezan na mamo. To moraš čim prej urediti! Saj pa ne boš igrala otrokom še vloge očeta! Tudi ti rabiš čas zase!

Želim ti veliko sreče in živcev!

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2006 13:47:15   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Kot prvo brez zamere, ker ti bom povedala iskreno.

Kot prvo vi ne živite skupaj in ti si ga že pustila, da gre oz. je že šel.

Skratka, če nisi prijavljena kot samohranilka je skrajni čas, da urediš vso potrebno dokumentacijo.

Lepo življenje ti želim in zbudi se.

Se kar podpišem pod to user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2006 13:47:23   
srki
Iskren pogovor vama na uide.

Če pa ima tak stil življenja, pa kaj dosti ne moreš naredit oz. ga spremenit. Če si je on tako zastavil življenje in če to tebi ni všeč in se s tem ne boš sprijaznila, pojdita narazen. Bolje to, kot kreganje in še več bežanja k mamici domov.

No, glede tuširanja doma-moj se kdaj pa kdaj tudi še stušira ali obrije doma. Pač, če je doma in se mu zahoče stuširat tam, tisti trenutek, naj se, mene pa to ne moti. Kaj naj ga zdaj imam zaradi tega za maminega sineka? Nikakor, ker to sploh ni. Zaradi tega pa sploh ne. Pa če pride k staršem in če se mu zahoče jest, naj je, pravi problem, a ne? Še boljše, pa ne rabim doma jaz kuhat..... 

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2006 14:02:26   
Anonimen

Z fantom sva skupaj pet let in imava dva otroka.

TI imaš 3 otroke: 2+1 - tvojega fanta

Skupaj živimo, ampak on še vedno hodi vsak dan zvečer domov, kjer večerja in se stušira. Meni gre to grozno na živce, ampak če bi bilo samo to.

Kje je zanj dom? Tam, kjer si ti z vajinmi otroci, ali tam, kjer dobi večerjo, žajfo in tušuser posted image

Je brezposeln ampak včasih kaj "fuša".

Jejhata, a še eden...user posted image  Kako pa drugače služi denar, če samo včasih fuša? Živite samo od tvojih dohodkov?

PRavi, da mu jaz ne bom določala ure kdaj naj bo doma.

No, res imaš 3 otroke pri hiši... žal

No in je res ostal doma

Ti praviš, da skupaj živite in da on hodi domovuser posted image ... A ni dom tam kjer živite? On pa hodi na obisk k staršem?

Draga anonimna, ne zameri, ampak koliko sta pa vidva stara? Verjetno tvoj fant ni čez noč postal tak neodgovoren luftar. Predvidevam, da je bil tak še pred otroci. In potem spet pridem na isto vprašanje: punce, kako tega ne vidite preden imate otroka z nekomuser posted image  In to dvauser posted image  Res ne razumem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2006 14:04:20   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Iskren pogovor vama na uide.

Se strinjam, pa po možnosti kar pod domačim tušemuser posted image

p.s. brez zamere, sem dobre voljeuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.9.2006 14:46:41   
kalbo
Oprosti, ampak take tvoj fant pa potrebuje eno globoko brco v rit. Zate pa tud ne vem, kako lahko gkledaš takšnega zmeneta doma.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.9.2006 14:50:00   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Če si tvoj fant ne bo v kratkem
- našel službe
-več časa preživel z vami
-ugotovil, da imate tuš tudi doma

ga enostavno brcni v rit, kot je Splišni napisala.

Ta tvoj dečko je enostavno nezrel do amena, pa še egoističen povrhu.

se podpišem...............

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.9.2006 14:51:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Zate pa tud ne vem, kako lahko gkledaš takšnega zmeneta doma.

V tem je glih finta. Ona ga ne more gledat, ker je on doma.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
6.9.2006 15:13:14   
tehnofil
skupaj pet let in imava dva otroka.
Kadar gre kaj delat je ponavadi cele dneve okoli oziroma gre opoldne in pride ob 11 zvečer.
ali se še naj z njim poskušam kaj dogovoriti ali naj pustim kot je in naj gre?

Draga Anonimna, to bi spraševala pred petimi leti in dva otroka prej.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 6.9.2006 15:17:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.9.2006 15:52:48   
Anonimen
Men je še najbolj čudno to, da se hodi tuširat k staršem domov. Zakaj se ne more pri tebi? A mora kaj skrit al mu je preveč nerodno, ker je tako zelo umazan, da bi preveč umazal kopalnico?

Kot je ena napisala, to so trije otroci: mala dva + on. Jaz bi ga vrgla skozi vrata.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.9.2006 17:11:13   
Beti S
Najprej na si dobi službo, da ne bo imel časa mislit na neumnosti. 
Saj to je prav žalostno, kako so lahko nekateri nedgovorni user posted image  . Tudi njegova mama je po mojem mal čudna, zakaj mu pa pusti da hodi domov user posted image  user posted image    Lahko bi se že vsaj malo osamosvojil, ne da je še vedno mamin sinko. Katastrofauser posted image
Če bi jaz prišla samo enkrat domov se tuširat, al da bi hotela spat, kaj ..saj mama bi znorela. Sigurno bi mi rekla tam maš svojo družino in pojdi domov, pa se vse lepo pogovorita.

Lp Beti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.9.2006 17:41:35   
Lana25
Tvoj dragi živi kot ptička na veji. Ko v vajinem domu ni zanimivo, odleti drugam, če nima drugam, pa k mamici. Mamici pa se seveda to ne zdi nič nezdravega. Najbrž ji ugaja misel, da jo njen sin še vedno potrebuje. Ta tvoj ptiček niti pod razno ne bo čivkal kot bi si želela, to pa je odgovorno. Svoboden je, zato ti niti pod razno ne bo polagal računov kje je, kaj počne in kakšne opravke ima.

Zavidam vsem tistim ljudem, ki lahko živijo tako brezskrbno. Res mora biti lepo, če si moški, ker očitno še vedno velja, da je družina zgol in samo skrb ženske. Si predstavlate, kaj bi dala prenekatera mamica, da bi lahko pri dveh otrocih imela vsaj en dan tako brezskrben kot ga ima tvoj dragi skoraj vsak dan, da bi lahko prišla domov okrog 10, 11 do takrat pa počela, kar bi pač hotela.

Najraje bi ti napisala, da ga posnemaj, da mu daj v oskrbo otroke, pa pojdi po "opravkih", pa mu ne polagaj računov, kaj za enih opravkov si imela, sam se mi smilita otroka, ker nekdo pa mora poskrbet za njiju. V bistvu sploh nimam nič pametnega ti svetovat, ker dvomim, da bo kar koli pomagalo. Dokler ne bo čutil odgovornosti, pač ne bo odgovoren.

Je moja teta zadnjič enkrat dala nasvet svojima hčerkama, da z moškim lahko ravnaš samo na dva načina, ali da ga podpiraš v vsem kar počne, ali pa da greš.  user posted image

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.9.2006 19:04:33   
dory
mislim po tem kar sem prebrala...groza...meni se s takim izmeckom ne bi dalo ukvarjat....pa se dva uboga otroka ima...no sej v koncni fazi otroka na tak nacin niti nimata oceta...

suni ga nekam in zacni zivet svoje zivljenje s svojima otrokoma....kaj ti bo tak smotan dec...pa opravki zvecer.....noben posten nima bogve kaksnih opravkov zvecer in vse tja do polnociuser posted image

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.9.2006 19:10:18   
Anonimen
Kaj ga klinac vsi nekaj kritizirate!!! Fantku se je pač malo zahotelo mamine zize user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
6.9.2006 19:20:53   
Rosada
To ni muški.To je beba.Pravi muški se tušira kod doma.Če se tušira drugje ni pravi muški.Zaka mu dovoliš da se tam tušira?Zakaj ne zaklenejo tuša tam?
Pravi muški gre kdaj kam.Je pa tud doma dovol.Če ni doma ni pravi muški.Moj muški je doma včasih pa ne.Tako da ni problem.
A muški mora to sam čutiti da bi bil doma.Žena more poslušati muškega.Kako ga ti lahko slušaš če ga ni doma?Kdo ti naredi kaj moraš delat če ga ni doma?Čudno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.9.2006 19:28:54   
Anonimen
Zbrisano sporočilo... Nima veze user posted image

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 6.9.2006 19:33:33 >

(odgovor članu Rosada)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?