bobek05
|
Babylove, vrtec in jasli GRINIČ so na ulici XIV. divizije kot ti je že napisala Marogica (pri stopnicah, če greš proti Europarku). Mi smo bili tam na razgovoru, pa nam ni bilo všeč. Vodja oddelka jasli je bila sicer zelo prijazna, ampak jaz sem delala primerjavo z jaslimi na Teznem. Kaj me je motilo? Čakaj bom poiskala ZS, ki sem ga poslala Marogici, ko sva debatirali o tem...::: 1. učilnice so manjše in v njih je vse "natrapano" 2. vodja oddelka nama je povedala, da mislijo imet tudi letos HOMOGENE skupine, se pravi po letih in ne mešanih skupin (lahko se sicer zgodi, da kakšen 1letnik pride k večjim, ampak to bo bolj izjema kot pravilo) 3. igrišče nama je na Teznem bolj všeč 4. prišel bi v skupino "balončki" (ja, to je ziher), ker bo ta in ta vzgojiteljica imela prek ta majhne in vzgojiteljica nama sploh ni bila všeč (Zlatka nekaj..) - totalno hladna, brez nasmeška na obrazu, niti pozdravila nas ni, ko je šla mimo na hodniku (ko da smo luft)...saj vem, da se lahko zmotim v karakterju in da so lahko takšne vzgojiteljice popolnoma drugačne do otrok, ampak meni je tudi odnos do staršev pomemben... - seveda, delam primerjavo z jasli na Teznem, kjer so bile vse izredno prijazne, prišle so Aneja pozdravit, se z njim poigrale... pač odnos čisto drugi.. 5. program (na Teznem) mi je tudi zelo všeč, imajo svojo kuhinjo (kuharico osebno poznam), na Griniču pa dobivajo ta mali zdaj hrano iz vrtca, ker je tam "nova kuhinja" Vsa stvar je v tem, kakšno sliko si ustvariš v teh nekaj minutah in nama je bilo na Teznem bolj všeč. Je pa res, da je prevagalo najbolj to, da bo Anej v mešani skupini, ker sva tudi midva debatirala o tem, da se bo več "naučil" od starejših otrok kot pa od vrstnikov in da bodo imele vzgojiteljice več časa npr. nahranit ta male, ki še ne znajo sami jest, jih previt (ja, seveda je razlika če morata 2 previjat 14 otrok ali npr. 5, 6 ali 7)...