|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj narediti- vrtec pred nosom ali se peljati
11.6.2006 11:00:08   
Moyca_
tak me žera ta vrtec, da se že nekaj časa se sekiram. Oba z mojim sva v dilemi v kateri vrtec z malima. Gabriel hodi v vrtec že 2 leti v mesto (Tomšičev drevored), Lea pa gre prvič septembra. Vrtec v mestu nama je zelo všeč, poznava delo vzgojiteljic, metode- pa ne me narobe razumet sedaj, ampak se mi zdi da so v tem vrtecu dosti bolj kulitivirani otroci in vzgojiteljice. No  ta vrtec ki ga imava pred nosom ne poznava, ampak glede na okoliš in kar sem slišala ni bogve kaj (vrtec Kekec). Čeprav ga pa eni full hvalijo. Saj nismo v slabem okolišu ravno, no.
Pač v ta vrtec je možno tudi peš, ker je par minutk vstran, v vrtec v mestu se je pa treba samo vozit. Septembra bom tak začela delat in bova se oba z mojim vozila v mesto- tako da tak problem tudi ni mesto.

Ampak seveda je bolj komot ta vrtec. Res ne vem kaj naj. Nekako nama ne sede ta vrtec.
Morda preveč kompliciram samo se mi zdi to kar pomembnouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj narediti- vrtec pred nosom ali se pel...
11.6.2006 11:17:26   
diva 4
Veš ,jaz ti opišem kar naš primer.Živimo v kraju  kjer je vrtec tudi blizu . Ko smo  Ano vpisali v jasli sem jo vpisala blizu moje tedanje službe - to je 8 km od doma.Meni je bilo to spotoma .Kadar pa sem bila v službi popoldan pa jo je vozil ati,ki pa se vozi v službo čisto na drugi konec .To pomeni da je moral it 8km na jug od doma ,službo pa ima 25 km na sever od doma.Upam ,da razumešuser posted image .Sedaj , ko sem jaz doma bi jo lahko prepisala v domač vrtec , pa se mi smili ,saj si je tam že našla prijatelje.Pa tudi z vtcem smo vsi zelo zadovoljni.Tako bo tudi David šel v jasli tja kot Ana.Pa sem tudi mnenja , da če smo vsi zadovoljni , se nam ni težko peljat in naredit nekaj km več.Vidva pa morata sama ugtovit kaj je najboljše za vas.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2006 13:53:26   
babylove
Jaz se vozim vsak dan 50km (izven poti v složbo oz. v nasprotno smer) samo zaradi varstva in ni prav nič luštno.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2006 14:46:29   
SaaS
Jaz lani nisem dobila prostora v vrtcu blizu doma in sem ga vpisala v vrtec blizu moje službe. To je 15, 16 km stran od doma. Vse lepo in prav. Zelo sem bila zadovoljna z vrtcem in vsem. Zelo je bilo praktično, ko sem ga oddala in šla v sužbo 20 m stran.
Problem je nastal, ko sem šla na porodniško. Mož dela 25km v čisto drugo smer in bi moral ob 5h od doma, da bi ga on peljal v vrtec in bil ob 7h v službiuser posted image . Tudi, ko sem bila jaz doma bolana, je sin ostal tiste dni z mano doma, ker ga nisem posebej peljala v vrtec.
Septembra smo dobili prostor v našem vrtcu in gre tja, čeprav bo spet vse novo, ampak bo vse skupaj lažje. 
Mogoče, če je vama obema tisti oddaljeni vrtec na poti, potem ni problem. Jaz pa sem vsekakor za vrtec blizu doma, tudi zaradi prijateljev in bodočih sošolcev.  

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2006 16:07:08   
Anonimen
Moj nasvet: pozabi na vožnjo in pomisli, kateremu vrtcu TI najbolj zaupaš!

Potem boš imela odgovor pred sabo.

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2006 21:01:34   
bobek05
Moyca, meni je tudi najbližji vrtec Kekec (sem samo par ulic stran), ampak malega sva vpisala na TEZNO... Sem s tem povedala vse, kajne? user posted image

1. iz prve roke sem slišala kar nekaj kritik na omenjen vrtec, čeprav NAJ BI (nekdaj) veljal za enega ta boljših

2. ko sva se odločila, da pa vrtec Kekec ne, sva šla pa na Grinič user posted image  - nama ni bil všeč (ne vem ti razložit, ampak že odnos vzgojiteljic je popolnoma drugačen - bolj hladne, sploh te ne pogledajo v oči, nobenega nasmeška, vzgojiteljica, ki bi jo mali naj dobil sept. naju z možem niti pozdravila ni user posted image  - šla je mimo kot da sva del inventara...) - no, jasli na Teznu (Pedenjped) pa so nama takoj prirasle k srcu (vse vzgojiteljice so z nasmeškom na ustnicah prišle pozdravit malega, ga popeljale okrog, se z njim igrale... vzdušje je bilo 1A)

Vpiši Lea v mesto (po možnosti v isti vrtec kjer je Gabriel - če imajo jasli), ker ti bo itak lažje hodit po oba na isti kraj, kot pa enega pobirat v mestu, drugega pa doma... Pa bolj mirna boš - saj si že sama ugotovila, da vama vrtec Kekec nekako "ne sede".

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2006 21:12:59   
babylove
Ali mi lahko kdo prosim razloži, kje je vrtec Kekec in kje Grinič?

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2006 21:52:50   
Moyca_
Kekec je tukaj na ulici Štravhovih, grivič pa bolj zgoraj pri pokopališču- oboje na Pobrežju

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2006 22:01:51   
babylove
Grinič / Grivič (kako je prav?) je torej tisti vrtec blizu mlekarne in pokopališča, nasproti Avto Marko? Kakšen sloves pa ima ta vrtec, ali je v redu?

< Sporočilo je popravil babylove -- 11.6.2006 22:03:11 >

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2006 22:48:20   
Moyca_
ja Grinvič je zraven mlekarne. Kak sloves ima ne vem, samo mi niso všeč preveč bili na razgovoru

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2006 22:57:56   
Marogica
Vrtec Grinič ni zraven mlekarne, temveč na Cesti XIV. divizije. Tja je hodil ca 3 leta moj ta starejši, kjer sem bila zelo zadovoljna s programom in vzgojiteljicami. Kot sem slišala(bobek) naj bi šli ta "dobri" vzgojiteljici v penzijo, tako, da ne vem, kako je sedaj tam. O mene -same pohvale- v primerjavi s Kosarjevo oz. jasli Smetanova.
Jaz bi vpisala otroka raje blizu doma, ker je vrtec drugje pač bolj odročen, kar v določenih situacijah pač ni fajn. Se pa seveda da vse zorganizirat. Mi smo tudi vozili ta večjega 1 leto na Kosarjevo, stanovali pa smo še na Pobrežju(ker smo mislili, da se bomo prej selili), pa moram priznati, da je bilo včasih res tečno se peljati čisto v drugo smer po otroka v vrtec.
Pa še to. Otrok ima prijateljčke v vrtcu, le-ti pa stanujejo po navadi tudi v istih blokih, ulicah, kar je fino, da se družijo tudi popoldan ali čez vikende. Predvsem, ko so večji(3,4,5 let). Če pa ga imaš v vrtcu kje drugje, se ta kontak pač porazgubi. Isto je kasneje s šolo, sošolci in sosedovimi mulčki.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2006 8:00:42   
bobek05
Babylove, vrtec in jasli GRINIČ so na ulici XIV. divizije kot ti je že napisala Marogica (pri stopnicah, če greš proti Europarku). Mi smo bili tam na razgovoru, pa nam ni bilo všeč. Vodja oddelka jasli je bila sicer zelo prijazna, ampak jaz sem delala primerjavo z jaslimi na Teznem. Kaj me je motilo?
Čakaj bom poiskala ZS, ki sem ga poslala Marogici, ko sva debatirali o tem...:::

1. učilnice so manjše in v njih je vse "natrapano"
2. vodja oddelka nama je povedala, da mislijo imet tudi letos HOMOGENE skupine, se pravi po letih in ne mešanih skupin (lahko se sicer zgodi, da kakšen 1letnik pride k večjim, ampak to bo bolj izjema kot pravilo)
3. igrišče nama je na Teznem bolj všeč
4. prišel bi v skupino "balončki" (ja, to je ziher), ker bo ta in ta vzgojiteljica imela prek ta majhne in vzgojiteljica nama sploh ni bila všeč (Zlatka nekaj..) - totalno hladna, brez nasmeška na obrazu, niti pozdravila nas ni, ko je šla mimo na hodniku (ko da smo luft)...saj vem, da se lahko zmotim v karakterju in da so lahko takšne vzgojiteljice popolnoma drugačne do otrok, ampak meni je tudi odnos do staršev pomemben... - seveda, delam primerjavo z jasli na Teznem, kjer so bile vse izredno prijazne, prišle so Aneja pozdravit, se z njim poigrale... pač odnos čisto drugi..
5. program (na Teznem) mi je tudi zelo všeč, imajo svojo kuhinjo (kuharico osebno poznam), na Griniču pa dobivajo ta mali zdaj hrano iz vrtca, ker je tam "nova kuhinja"

Vsa stvar je v tem, kakšno sliko si ustvariš v teh nekaj minutah in nama je bilo na Teznem bolj všeč. Je pa res, da je prevagalo najbolj to, da bo Anej v mešani skupini, ker sva tudi midva debatirala o tem, da se bo več "naučil" od starejših otrok kot pa od vrstnikov in da bodo imele vzgojiteljice več časa npr. nahranit ta male, ki še ne znajo sami jest, jih previt (ja, seveda je razlika če morata 2 previjat 14 otrok ali npr. 5, 6 ali 7)...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2006 8:03:23   
bobek05
babylove, mogoče pa bi tebi bilo všeč - vsak starš si ustvari neko svojo sliko in glavno je, da se ti tam počutiš vredu oz. da imaš dober občutek pri vsem tem... Treba je pač iti tja, se razgledat, pogovorit - sicer pa to velja za vse vrtce... Zato sem tudi Moyci predlagala, da naj da punčko tudi v mesto.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2006 13:23:54   
babylove
Čakajte zdaj. Lepo prosim vse, ki ste mi odgovorile, da me razsvetlite, ker sem 'v temi'. 

Vrtec Grinvič je torej pri stopnicah, poleg je en gostinski lokal, na drugi strani ceste je tudi rdeč kiosk in tista znamenita angleška telefonska govorilnica? Je to tam user posted image

Mene pa zanima en drug vrtec na Pobrežju, ki ga bomo imeli dobesedno pod balkonom, ko se vrnemo v Slo. Nasproti Avto Marko, avtopralnica in prodaja rabljenih vozil. Med stolpnico (Greenwiška ulica) in bloki (Majeričeva ulica). Čisto blizu lokala in loterije 3D, tam kjer je tudi bankomat in videomat. Si predstavljate, kje mislim?
Kateri je torej ta vrtec, kako se mu reče in kakšen sloves ima?

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.6.2006 13:51:24   
al1*
Babylove, to je vrtec Najdihojca:

http://vrtec-pobrezje.homelinux.net/sub/enote/e_najdihojca.htm

p.s. Tudi mi smo s pobreškim vrtcem zelo zadovoljni.

lp

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2006 14:12:30   
babylove
Ja, tega mislim. Ali je v redu?

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2006 18:31:47   
bobek05
za tega pa ne vem, ker nimajo jasli user posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.6.2006 18:32:43   
bobek05
se pravi, da je šele od 3 leta dalje

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?