Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj namesto flaške mleka 15.6.2009 20:28:32
|
|
|
|
lotty4
|
Pozdravljene Pri 16ih mesecih hčerka še vedno trikrat na dan po obroku spije deci mleka, aptamila. Pa bi rada nleko zamenjala za navadnega. Pa ne vem ali naj alpskega, ali poltrajno mleko, ali naj kar kravjega od kmeta, ali kozjega, Ali naj mleko zalivam z vodo, ali naj ga sladkam. Kaj ste storile ve. Od vsega tega je toliko strokovnih informacij da sem popolnoma zmedena, pediater mi je svetoval naj še naprej uporabljam aptamil +1, ampak meni se to ne zdi več smiselno, ker je vse druge mlečne izdelke, le mleko zahteva po obroku in noče čaja ali druge tekočine. Hvala
|
|
|
|
RE: kaj namesto flaške mleka 15.6.2009 21:31:44
|
|
|
|
potepinček
|
Alpsko mleko 3,2 ali 3,5 z dodatkom 10% vode. Po mesecu dni lahko začneš dajati samo mleko.
|
|
|
|
RE: kaj namesto flaške mleka 15.6.2009 22:45:14
|
|
|
|
sazi
|
Nikoli nisem razumela zakaj Alpsko mleko? Pa saj trajno mleko pa ja ni najbolj zdravo in primerno. Naš mali že zelo dolgo pije polnomastno nehomogenizirano mleko (ga prodajajo v plastenkah) in nikoli ga nisem mešala z vodo.
|
|
|
|
RE: kaj namesto flaške mleka 15.6.2009 22:45:52
|
|
|
|
Najaa
|
Pri tej starosti ji komot lahko daš alpsko mleko. Z vodo ne rabiš mešat, ker to ni potrebno.
|
|
|
|
RE: kaj namesto flaške mleka 16.6.2009 9:37:54
|
|
|
|
Splišni
|
Moj mleka (alpskega) po tem, ko smo prenahali z Aptamilom (pri enem letu) ni hotel pit, zato sem mu dala kakav, tega ima pa rad. In sicer z alpskim mlekom.
|
|
|
|
RE: kaj namesto flaške mleka 16.6.2009 14:38:00
|
|
|
|
mateyka
|
naša bo pila AM dokler bo hotela. zakaj bi ji ga pa vzela, če ga še hoče pit? naša pije milumil 3, za po enem letu. prirejen prav za take škorce kot so naši. sicer smo ji dali za probat navadno kuhano mleko, pa ga ne mara preveč (par požirkov zarad lepšega in konec).. samo AM je definitivno bolj primeren zanjo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?