Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj najraje jedo dveletniki? 23.1.2007 22:20:21
|
|
|
|
total
|
Pr tej starost jemo čisto vse,mam na srečo zelo velikega jedca,tako da mi je kuhanje prava zabava. Zelo red je testenine na vse načine,razne juhe,obožuje špinačo, rdečo peso kr pije na koncu,pizza mu je zelo slastna,v bistvu vse je,res ni stvari da lahko rečem da ne je..vsak dan spije jogurt ponavdi actimel,skuktke,pudinge vse obožuje.
|
|
RE: kaj najraje jedo dveletniki? 23.1.2007 22:44:11
|
|
|
|
Maxica
|
Pri nas tudi kar rad je, največkrat pa je tisto, kar jemo mi. Najslabši jedec je za sadje , tako da mu ga moram nekako skrivati v razne kašice, pa ga poje. Sicer pa poje le jabolko. Ne vem, kar ene finte ima. Drugače pa najraje je makarone, rižote, hrenovke. Ma, saj v bistvu sploh ni izbirčen, le fajn lačen mora biti, pa brez problema vse poje.
|
|
RE: kaj najraje jedo dveletniki? 23.1.2007 22:50:58
|
|
|
|
Marogica
|
TUdi mi jemo vse, kar pač je. Za malice pa so razne skutice, jogurti, dostikrat narežem vsaj 3 vrste sadja na koščke in dam na mizo, pa je krožnik naenkrat prazen. Brez opozorila ali tečnarjenja. Ne manjka pa seveda kakšnih krofov, bombončkov, čokolad in ostalega "dobrega" , vendar v mejah. Jemo pa dnevno to vse "dobro". Postavim pa včasih tudi pogoj. Najprej sadje, potem pa lahko sladko. Drugače pa nič nič.
|
|
RE: kaj najraje jedo dveletniki? 23.1.2007 23:47:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Tamali od A. ima rad pomfri, pa meso , pa veliiiiiiiko sadja .. pa vse mora biti zacinjeno (beri: dovolj slano in primerne zacimbe), ce je brez okusa, sigurno ne bo jedel. Pa solato ima ful rad. Da poje - se mu omeni, da bo krokodil prisel in igrace/atija/mene odnesel .. poje. Nekaj casa mu je bilo se zanimivo ja, da je pojedel npr. gres in je na koncu zagledal Nodija. Ja, pa pije cimmanj vmes, ker ce pije, se samo naliva in nic ne poje. Pa odvisno kdo ga hrani .. oz. kdo je takrat zraven. Od tega so potem odvisne se stranske dejavnosti ob hranjenju (knjigice, letanje gor in dol, TV ... ) LP
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo dveletniki? 24.1.2007 6:23:55
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Naša frajla je tudi ena tistih, ki je ful dober jedec. In že ful dolgo je vse, kar jemo mi. Najraje ima pa makarončke na 100in 1 način, in pa zelenjavo. Včasih ji naložim na krožnik zelenjavo+ostalo in ona najprej poje zeenjavo. Potem mora pojest še ostalo, da dobi že zelenjave. Zanimivo, ker otroci je ponavadi nočejo jesti. Še najmanj rada ima meso....amoak včasih pride kak dan, ko bi pa samo meso jedla. Kako povečat ješčnost otroka, pa ne vem. Najbolje da mu res ponudiš čisto vse in boš tako ugotovila, kaj ima najraje.
|
|
RE: kaj najraje jedo dveletniki? 24.1.2007 8:57:05
|
|
|
|
StBarbara
|
Naš je pravi suhec in zeloooooo neješč "Rad" je npr. jajčno omelto, ki ji pravi pizza (notri naribam sir, kislo smetano; beri kalorična bomba ), ko je pripravljeno mu namesto učkov dam gor 2 kolobarja korenčka...Ko sebi skuham kavo, tudi on pije kavico , to je npr. bananin frape...Solate (zelena, pesina) te ima še kar rad, ...Ugotovila sem, da mu je treba hrano servirat na inovativen način, čeprav od količine, ki jo poje se ne redi, amak vseeno... V večerni obrok mu včasih dam Polycal, ampak mali ga zazna, ker ga je treba dat kar veliko količino...
|
|
RE: kaj najraje jedo dveletniki? 24.1.2007 21:50:07
|
|
|
|
frutka_
|
Tekne mu: - riž
- testenine s tuno, lososom
- ribice
- pommes
- juha s kroglicami
- sojin kakao
- čokoladni sojin puding
- čokolino
- frucht zwerge s čokopopsikami
- mandarine, jabolka, jagode, maline, ribez,...
- sir
- ...
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo dveletniki? 24.1.2007 22:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
moja babka pa ma štose, včas lepo je v 90% se pa skregamo da poje. sam ne vem od kod ma 18 kg..aja od mleka sem zanč ugotavlajal..no tako najraje je: za zajtrk: mleko (po flaši, drgač ga tut proba ne!) skutke s podloženim sadjem ali frukcverge variante skutk sadni jogurt z mislijem in rozinami umešano jajce je zakon in zraven jogurt in par drobtin kruha kruh s putrom in medom jogurt s kakimi kosmiči a la corn flex včasih je jedla tovst s sirom, samo zdej pa tega že ful dolg niem nardila kosilo pa: zakon so ribe! al magar navadne ocvrte ribje palčke al pa sveži list popečen..kej več se ne lotim ker sama ne maram rib, pa še cela bajta mi pol smrdi obožuje kus kus pa kake zelenjavne zose pa raviole je zanč enkrat tut clo sama jedla (drgač jo morm js futrat!!!) pohano meso - puran, kura kak ponfri pire in špinačo (to je ponavad zravn rib) hrenovke govejo juho pa tudi zelenjavne tut makaroni ji kdaj grejo kdaj pa ne sadje pa kakor jo piči. če vid koga jest jabolko pol mu bo že dihala za ovratnik. drugače ma pa dost rad če ji naribamo jabolko, pa banano zmečkamo pa pomarančni sok čez, lahko tut še kivi, hruško..v bistvu en tak miks. to kr poje. da bi pa jedla samo banano kr tko v kosu jo pa težko naštimam. za večerjo al pa kako malico pa: gres mlečni riž čokolino
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?