|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj storim
21.10.2005 11:12:44   
lutka
...na POS-u (trgovina) sem včeraj odtipkala premalo denarja. Namesto 10.000 sit sem natipkala 1.000sit. Seveda je bilo zvečer 9.000 sit minusa. Mene je skoraj kap trofla user posted image user posted image  seveda je trajalo kar nekaj časa da smo ugotovili kje je napaka.

Ali je že imela katera podobno izkušnjo ?

Mi bodo na banki pomagali, če jih prosim ali bi poslali obvestilo, da je prišlo do napake?

V glavnem jezna sem sama nase, ampak zdaj moram nekaj naredit, da mi ne bo treba ta denar dat iz mojga žepa user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj storim
21.10.2005 12:09:18   
Erdbeere
jaz bi na tvojem mestu poklicala banko, zgubiti tako ali tako nimaš kaj, poveš kaj se je zgodilo, potem boš pa že videla kaj ti bodo povedali...pravijo beseda ni konj, in lepa beseda lepo mesto najde

držim pesti, da se ti dobro izteče

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2005 12:16:31   
Anonimen
ja tabol da banko pokličeš

men se je glih kontra naredl..kot stranki mi je prodajalka odtipkala 8000 namest 800. še dobr da sem opazla k sem listek podpisvala k res niiikkooolll ne pogledam!

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2005 12:30:58   
CatJa
Vprašanje, če ti lahko banka kaj pomaga. Navsezadnje mora kupec dat žegn.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2005 12:34:49   
sa
poklici banko in probaj se zmenit da ti zaupajo ime in priimek stranke,da jo lahko naprej kontaktiras..Pa shrani si od Posa listek in ce lahko se duplikat racuna .Upam da bos zrihtala tako da bo ok,lp

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 14:21:48   
mateja 26
Oj!
Tudi sama delam v trgovini.Žal ne boš mogla nič narediti.Tudi,če si se zatipkala.Zdaj je na strani kiupca.Ali je toliko pošten,da bi prišel nazaj in doplačal, razliko,ali ga pobaraš naslednjič(vendar spravi račun in listek iz pos terinala za dokaz-važno je,da je na obeh listkih isti datum in ura).Ali pa se bo smejal ,ker je dobil blago skoraj zastonj.Žal.
Banka ne more pri tem nič.
Tudi meni se je enkrat to zgodilo in je gospa prišla sama nazaj isti dan.
Sem pa od takrat sama še bolj pazila in raje 5x pogledala.

Lp

Mateja

(odgovor članu sa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2005 15:46:38   
Anonimen
Moji tašči se je to zgodilo. Poklicala je kupca, se vljudno opravičila in prosila, če lahko pride nazaj, da popravi napako. Seveda je poštena stranka prišla nazaj in je uredila.

No, drugič pa ni imela take sreče. Stranka se je naredila noro, jo nadrla in ni rešila nič. Ji je pa šla šefica na roko in ni rabila kriti iz svojega denarja.

Želim ti vso srečo, da ti uspe zadevo rešiti pozitivno.user posted image

(odgovor članu mateja 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?