levinja83
|
Že kar nekaj časa se spravljam,da tole napišem,ampak upam da mi bo danes uspelo.Sem mati dveh malih sončkov,ki jih imam nepopisno rada in sem tudi žena.Vendar pri tem nastane problem.Z možem se zadnje čase ne razumeva prav dobro.Čez teden dela po dvanajstur,ampk to zastopim,saj dela v dobrobit družine,ko pa je le mal fraj je pa skoz okol in ga s kolegi pijejo po celi Sloveniji,če mu kaj rečem sem vse od prasice,kurbe,zavaljenke,gnoja in še bi se dalo naštevat.Sama sem že tri leta doma,saj sem zanosila enega za drugim in zdaj ko bi rabila malo več podpore,ko se potegujem za novo sužbo,njega ni nikol doma.Če rabim varstvo sem odvisna od tašče,ker moji še delajo.Se je pa tudi že znesel nad mano,ampk nikoli tako,da bi bilo vidno naprimer na obrazu,ampak samo po rokah ali nogah,tako da na policiji tega ne vrjamejo.no tudi danes ga ni doma. Po kosilu sem šla z otroci malo spat,on pa je pobral ključe in se šel spet zabavat,telefon je pustu doma,vzel je avto v katerem so otoški sedeži,tko da jast nemorem nikamor. Sej sem mu že velikokrat rekla,da bom z otroci spokala,on pa mi je reku,da nebom niti na pol poti prišla,da me raje ubije,kakor da ostane brez otrok.In jaz mu to vrjamem,ker je močan ko bik in se nikogar ne boji.Nimam službe,nimam prihrankov,nimam niti svojega avta,zato vas sprašujem kaj naj naredim? Nimam več volje do življenja,živim samo še zato,ker imam dva mala cukra,ki me potrebujeta Hvala vam že v naprej
|