rainbow
|
Haj! pri nas je ista zadeva, je stara 7 mesecev in en teden, in prve tri tedne so bili vsi moji poskusi neuspešni, ampak jaz sem ji vztrajno ponujala na vsake tri dni novo hrano (razen, ko je bila bolna in je bruhala oz imela vročino), pa če jo je samo na jezik dala, toliko da sem videla, če je na kaj alergična; trenutno smo na hruški zjutraj, sicer ji ni všeč, ampak še dva dni jo dobi za probat, potem za "kosilo" (pri našem kosilu) dobi kakšno kombinacijo zelenjave, ki sva jo že uvedli, sice tudi bore malo poje, zvečer pa riževo kašico od Alete z adaptiranim mlekom, ki pa je zakon, ker je seveda sladka; ima pa rada vse zelo tekoče in zmiksano, pa rahlo soljeno;dopoldan sem ji poskusila dati tudi kakšno banano in jabolko, sploh ne mara, žaba mala V glavnem se še veliko dojiva, tudi ponoči na mojo veliko žalost, ampak kaj češ. Je popolno nasprotje njene sestre, ki je že od začetka jedla kot uš. Ampak počasi bo, ti samo vztrajaj, da otrok spozna nove okuse, da vidiš, če je na kaj alergična, in da se navadi na dejstvo, da ne bo večno ziza za papat. lp, se lahko še spodbujamo!
|