|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj oblečem?
14.2.2008 12:48:06   
Naja31
Punce, pomagajte user posted image

Čez 14 dni imam zagovor doktorata, jaz bom pa en mesec pred porodom. Pojma nima kaj naj oblečem. Saj kakšna huda eleganca ni potrebna, ampak v navadnih nosečniških kavbojkah ali hlačah pa tudi ne morem.

Očitno bom morala posebej za to priložnost kaj nosečniško elegantnega kupiti in potem (verjetno) ne bom nikoli več oblekla.

Imate kakšne ideje?

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj oblečem?
14.2.2008 12:54:40   
Anonimen
res je, da sem jz šla (samo) na zagovor diplomske pa sem imela gor navadne žametne nosečniške hlače, eno bombažno majčko in odpete škornje (ker sem imela tako otekle noge)user posted image ...no, čez en teden sem pa šla rodit.

Ma, ti rečem, nobeden me ni čudno gledal al pa da bi gledal kako sem oblečena, še škornjev ni noben opazil...samo v trebuh so me gledali in se mi prijazno nasmihali user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2008 13:48:02   
taja27
Mah brez panike. Ti kar obleči navadne hlače, pa kakšno bluzico gor ... eleganco pa lahko narediš z nakitom ali kakšno ruto okoli vratu. Pa čevlje malo boljše obuj, če jih dobiš na noge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2008 13:52:30   
2.2.
mislim da njih ne zanima kako se boš oblekla ampak kako boš izpeljala zagovor; zato se ne obremenjuj in se obleči kaj preprostega kar pač že imaš doma

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2008 14:00:29   
Anonimen
ma ja navadne hlače, ene črne nosečniške, pa eno srajčko al majčko čez, kako rutico ali verižico, nasmeh pa si redi stedi go! user posted image

(odgovor članu 2.2.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2008 14:27:11   
Naja30
Po moje se tud ne rabiš za to sekirat, sploh ker si user posted image
Obleci navadne nosečniške hlače in kakšno lepo majčka ali srajčko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2008 14:51:47   
bskrle
Rudi jaz mislim, da si lahko običajno oblčena, dodaj kak kos nakita, pojdi k frizerju in to je to.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2008 18:42:21   
rogljicek
Jaz sem v nosečnosti kupila eno luštno, dokaj elegantno oblekico, ki je iz raztegljivega materiala in jo še vedno nosim user posted image  Nosila sem jo pa na hlače ali na škornje. Je pa Vero moda, pojdi pogledat v Sportino, Esprit, tudi h&m.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2008 19:49:10   
Anonimen
Crne nosecniske hlace in kaksna lepa tunika cez njih:). In obvezno visoke pete,. ce jih lahko obujes.

Jaz bi se za doktorat lepo oblekla, saj to ni dogodek "kar tako", da bi nase vrgla prvo obleko, ki bi mi bila prav. Ceprav noseca, se potrudi, da bos izgledalo lepo, predvsem pa tako, da se bos dobro pocutila, primerno dogodku.

In seveda iskrene cestitke :)))!!!!!

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2008 20:00:43   
jakaracman
Bravo za doktorat, jez bi se lepo oblekla, kakšo oblekco, ali pa tunka, pa hlače.Pa obvezno frizer.Mal si privošči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2008 20:01:38   
Anonimen
Mal si privošči.

Se strinjam :).

Doktorat je ipak doktorat :)).

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.2.2008 21:38:45   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Mal si privošči.

nič...boš takoj nardilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.2.2008 21:42:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

Mal si privošči.

Ej....ne razumem, kaj hoces povedat...?

Kaj bi pa ti oblekla na tako svecanost?

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.2.2008 23:45:01   
* Mateja *
Normalno je, da greš bolj spedelan, sploh ker je to doktorat! mater sem ti fouš. je pa gotovo to, da bodo vsi gledali tvoj trebuh in se bodo ob njem vsi raznežili. Drgač pa bodi uštimana tako, da se boš dobro počutila, ampak vseeno bolj elegantno kot greš običajno ven z bajte!

Čestitke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.2.2008 7:00:04   
Nyah*
Tudi jaz sem veckrat v situaciji, ko moram bit usmekana, pa ceprav user posted image . Tako da mislim, da je fajn, ce se malo urihtas. Poskusi kupit kaj takega, kar bos se kasneje ponosila (npr. kako tuniko, ki ti bo kasneje kot oblekca,...), drugace pa si vsaj kako lepo srajcko kupi, pa frizurca, make up, pa bos blestela. Lepa si ze zato, ker si user posted image .

Drugace pa user posted image user posted image user posted image  za doktorat, vauuu si pridna! kaksen naziv bos potem imela, doktor cesa?

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.2.2008 11:48:21   
Naja31
Hvala punce.

V navadnih nosečniških kavbojkah res ne morem iti, v njih sem že tako vsak dan. Kakšna tunika čez se mi zdi super ideja. Bom morala naslednji teden malo po trgovinah. Pa saj imam namen biti še enkrat v življenju noseča, tako da mogoče ne bom oblekla samo 1x.

Bom pa dr. obramboslovne znanosti. Vsaj mislim,d a bo to uradni naziv user posted image .
Komaj čakam, da bo to za mano. Kar ne morem verjeti da bom končala.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.2.2008 17:06:31   
mami_miki

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

Mal si privošči.

Ej....ne razumem, kaj hoces povedat...?

Kaj bi pa ti oblekla na tako svecanost?

ničuser posted image ..saj ne no..saj se hecem..kaj bi oblekla?

ne vem, kake črne hlače, škornje črne, majčko mal bolj enlegantno, pa plašč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.2.2008 12:52:42   
Naja31
Samo da vam sporočim, da sem danes šla v Kepico.

Kupila sem ene 3/4 črne hlače in eno majčko/tuniko z dolgimi rokavi. Skupaj je bilo 100 eurov, mislim res hudo predrago. Ampak so na srečo in hlače in majčka taka, da jih lahko potem nosim še do konca nosečnosti, tako da ne bo samo za enkratno priložnost.
Ampak 100 eurov za hlače ( ki sploh niso cele hlače) in majčko z dolgimi rokavi je pa res too much.

Zdaj pa samo še držite pesti v ponedeljek ob 16h!!!! user posted image

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.2.2008 23:08:36   
Meggi
Čestitam za prehojeno pot do Doktorata. Bravo za moitivacijo in sploh izbrano tematiko..

BTW.. najlepša boš med vsemi!!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.2.2008 23:10:42   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Zdaj pa samo še držite pesti v ponedeljek ob 16h!!!! user posted image

-------------------------
To seveda user posted image ! Drugače pa čestitke že prej user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.2.2008 8:49:03   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image  Za nakup, v ponedeljek pa srecnouser posted image user posted image user posted image !

P.s. Zaradi dragega nakupa se ne sekiraj, doktorira se enkrat v življenjuuser posted image user posted image !

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.2.2008 17:40:08   
pika74
Držim pesti za uspešen zagovor doktorata. Drgač pa... meni je mentor tik pred zagovorom magisterija rekel - nič ne skrbite (jest pa čist presrana user posted image ), zagovor... to je v bistvu ŠOU. Uživajte!!!

Pa čestitke!!!

user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.2.2008 18:18:01   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

mislim da njih ne zanima kako se boš oblekla ampak kako boš izpeljala zagovor; zato se ne obremenjuj in se obleči kaj preprostega kar pač že imaš doma

Točno tako. Konec koncev so pa nosečniške obleke tko drage, da se ti ne splača kupit  samo za 1 dan.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?