golob
|
Antibiotike moraš obvezno pojest do konca!!!! Ne smeš se hecat in kar nehat, ker boš čez mesec spet bolna in jih boš spet jemala, ker bodo nekatere bakterije preživele, potem bo pa šit. Če si noseča se ne sekiraj, ker itek prve tedne še nič do dojenčka ne pride, ker ta še potuje po tebi, potem se mora vsidrat, potem se šele popkovnica nardi... Verjemi, da sem vse preverla, ker se je tud meni zgodlo, da sm ene močne tablete jedla na začetku, ker sploh nisem vedla, da sem noseča.Pa sem se ful sekirala in je rekla G, da brez veze, ker je vse OK.Vsi ultrazvoki so potrdili, da mam krasnega dojenčka, te dni ga bom pa še kmal vidla in se prepričala. Glede testa pa tolko jaz sem ga delala 3x: prvič je bila le rahla sled, da sem mogoče -tko da so komi opazu, drugič in tretjič sem delala s Clear-blujem in je blo kar neki, ker sploh ni možn - na škatlici takega primera ni bilo tud narisanega ne. Ne vem, če tud ti delaš Clear blue ampak tam imaš dva okenčka a ne en ti zmer pokaže, da veš da je ok test, v drugmu mora bit pa plusek, če si noseča a ne. No, če pa nisi se gti tudi v tem drugem pojavi isti minusek kot v prvem okenčku. Zakaj ti to razlagam itak vem, da to veš ampak men se v tem drugem okenčku ni naredil ne plusek in ne minusek ampak le on ačrtica, ki je bila v bistvu pravokotna na prvo okence, upam, da si predstavljaš. TKO DA NISEM IMELA POJMA KAJ TO POMENI!!!!No nato sem mela pregled pri G in je bila fora v tem, da sem bila že tolko noseča,da chg-ja že ni več v urinu in zato tako čudno kaže. TAKO DA NE OBUPAJ!!!!!Mogfoče si še čis na začetku nosečnosti in je zato le rahel plusek.DRŽIM PESTI ZATE!!!!!! Pa ne zamer k sem se tok razpisala, hotla sem te le mal potolažit!!! DRŽI SE!!!!!!!!
|