|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim
14.7.2007 21:14:07   
tanja75
Naš 28mesečnik bruha že od jutra. Smo mu vodo po žličkah dajali, pa je tudi šlo ven. Ene pol leta nazaj smo imeli isto sranje, pa smo se s slanimi palčkami in vodo po žlički vsake par minut rešili dehidracije in bolnice(pediater nam je dal napotinico). Edina razlika je bila vročina. Zdaj je nima. Smo bili prej na urghenci pa nam je dr rekla naj mu damo šipkov ali borovničev čaj z glukozo na vsake 10 min eno žličko. In je spet vse zbruhal. Je imel katera s svojim user posted image  tak problem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj naredim
14.7.2007 21:19:23   
bt08
Bogi user posted image ,ja ne vem probaj mu še dajat,če pa ne bo boljše,pa le v bolnico,da ne bo še slabše.Takih problemov nismo nikoli mel,mamo z bruhanjem samo če prevelik konček dobi v usta,al pa če se mu kaj zatakne,oz pregloboko porine.Če nep ije je pa res kriza,saj pit bi moral.Želim vam da se doma pozdravite.Veliko sreče!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2007 21:19:55   
Erdbeere
probaj s coca colo....samo moraš mehurčke ven spravit, da je "postana" naši edino to pomaga v takih primerih, ko gre vse ven...pa srečno

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2007 21:34:43   
Anonimen
Kokakola, še prej pa noter eno kocko sladkorja, da se co2 sprosti ven.
To res deluje.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2007 0:26:46   
alfa
Se opravičujem, ker ti skačem v temo in ti tudi žal, razen veliko tekočine, ne znam dati pametnega nasveta, želim pa vam čimprejšnje okrevanje.
Ampak prvič slišim za tole s Coca-colo pa me zanima kdaj to daš, če samo veliko bruha ali morajo biti tudi drugi simptomi. Res, zdi se mi neverjetno. Naj mi še kdo kaj o tem napiše, prosim in hvala.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.