|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim, kako si naj pomagam
6.6.2010 20:31:50   
kaj naj
Pozdravljene!

Namenoma sem se prijavila z drugim uporabniškim imenom, saj je kar uporabnic, s katerimi se poznamo in ki poznajo tudi mojega partnerja in preostalo družino.

Imam eno težavo in ko razmislim racionalno, poznam rešitev, ampak kaj ko tisti racionalni del izpodriva drug, manj racionalen in bolj domišljijski del in pride do zmede.

Pa saj pravzaprav ne vem kaj hočem s tole temo doseči. Moram pa dati iz sebe, to pa ja. Mogoče potrebujem tudi kak oster post ali pa malo tolažbe, saj še sama ne vem.

No, najbolje, da začnem s težavo.

S partnerjem sva skupaj že res precej let in imava enega otroka. Pred otrokom sva bila skupaj 10 let, približno polovico od teh sva živela skupaj. Lahko rečem, da je med nama večinoma vse štimalo. No, potem sva se odločila za otroka in kar je bilo mogočega je med nosečnostjo šlo narobe, pa tudi po porodu mi ni bilo nič prikrajšanega. Posledica vsega je moja trajna bolezen zaradi katere zdaj niti nisem v službi in delam fax na popolnoma drugem področju. Pridobila sem tudi večje število kilogramov, pred tem pa sem imela skoraj popolno, športno postavo, saj sem bila aktivna športnica precej let. Torej, včasih sem bila samozavestna, pametna in na pogled ok - zdaj pa sem še samo svoja senca, sicer baje super v družbi, ampak navznoter od moje samozavesti ni ostalo nič, ogledalo je moj največji sovražnik. In vse to hudo vpliva na moj odnos s partnerjem.
Tam kjer dela so zaposlene same ultra postavne dekline, mlade, super izgleda  - očitno ima šefe tak okus, ker so si druga drugi popolnoma podobne. In ne, nisem ljubosumna, vsaj zdi se mi tako, pa tudi mojemu ne težim, ampak vsako jutro ko gre tja me prevzame en tak zadušljiv občutek..... V glavnem, dopoldneve si skušam zapolniti s svojo šolo, za malega skrbim, ampak vseeno me v meni žre in še sama ne vem kaj. Pa se sploh ne gre za to, da mu ne bi zaupala oz. bi mislila, da ima kaj z njimi, ampak preprosto to, da je v pisarni s tako fejst deklinami. Njega baje ne motijo moji kilogrami in moj novi videz, ampak ne verjamem, da bi mi ravno to povedal, saj ve, kako se sama počutim in da še zdaleč nisem sama za to kriva. In možnost jih ima gledati vsak dan večino dneva. In te dekline hodijo v službo bolj slečene kot oblečene, pa tudi v svojih profilih  (na FB, v službenih mejlih....) imajo slike v kopalkah, hudih minicah in pvc škornjih ipd... Pa ne pretiravam, res, tudi v službo hodijo oblečene v kiklce, ki niti tazadnje ne pokrijejo, odprti dekolteji,........
In groza me je, saj ima to ves čas na razpolago, jaz doma pa sem v razvlečeni trenerki, saj kaj drugega niti gor ne dobim. In tako je že par let. Pa vsako leto mi zdravniki obljubljajo drugo terapijo in imam upanje, potem pa mi vse skupaj pa dol, ko pride še eno poletje, ko bi se najraje kam skrila.

Ne vem kako se naj neham obremenjevat s tem user posted image user posted image user posted image

Saj vem, popolnoma nepovezano in nelogično in to od mene, ki sem bila vedno steber za druge in si nikoli nisem mislila, da si bom enkrat sama razbijala glavo s takimi neumnostmi. Ampak meni sedaj to niso neumnosti, ampak zadnja misel pred spanjem in prva zjutraj. Iščem izgovore zakaj ne bi šli na morje, zakaj ne sexati ali pa vsaj ne ob luči in nespuščenih žaluzijah, groza me je vsakega njegovega službenega dneva.

............

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj naredim, kako si naj pomagam
6.6.2010 23:08:32   
J.L.
namesto iskati izgovore, naredi zase kaj koristnega, da se boš bolje počutila v svoji koži. jamranje ne prinese nič dobrega. iz napisanega je razbrati, da se močno obremenjuješ z sodelavkami. zgleda da si vseeno ljubosumna...

(odgovor članu kaj naj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 23:08:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaj naj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2010 23:39:05   
Andromeda
Naredi nekaj zase, da boš bolje cenila samo sebe in se spoštovala, ne glede na postavo, ki jo imaš. Imaš pa hude težave z ljubosumjem in dokler boš zavistno gledala na vse minike, bikinke in pvc škornje z visokimi petami ultra lepotic, ki delajo s tvojim možem, ne boš srečna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2010 9:28:50   
kasso
Lahko se odločiš, da boš trpela dan za dnem, ali pa da začeneš pozitivno gledat na življenje in uživat vsak dan.

Se smilit sama sebi, ker si bolna oz. imaš bolezen, ki je neozdravljiva je največja napaka, ki jo delaš. Sama sebi škodiš, no ne le sebi, tudi otroku in možu. Razjasni si, kaj hočeš narest iz sebe, ampak v mejah normale in zmožnosti. ne pretiravaj, lahko si tudi skromna, glavno je, da si zadovoljna sama s seboj.
Postavi si en dosegljiv cilj, napiši si postopek oz. pot kako priti do njega in začni delat na tem, da ga dosežeš. Predvsem delaj na svoji samopodobi, da ti povrne samozavesti.
Z njo boš vse lažje premagala.

Tudi sama sem kronični bolnik in dobro vem, kaj pomeni nezmožnost funkcionirat kot zdrav človek. Vseeno pa je treba iz še tako slabih dni iztisnit dobre stvari in v njih uživat ter biti srečen.
V kot pa jokat ne pomaga nič.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2010 9:44:17   
kaj naj
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Imaš pa hude težave z ljubosumjem in dokler boš zavistno gledala na vse minike, bikinke in pvc škornje z visokimi petami ultra lepotic, ki delajo s tvojim možem, ne boš srečna.

Saj za to gre, ne zdi se mi, da bi bila ljubosumna. No, vsaj mojemu ne skačem po glavi. Res pa je, da niti ne vem kaj ljubosumje je, saj nikoli nisem imela težav s temi občutji. Mogoče je tudi to del problema, ker vse držim v sebi, ga ne želim obremenjevati z mojimi mislimi, ker se itak že sebi zdim hudo patetična in smešna.
Zavistna? Verjetno, ampak razmišljam bolj v smeri, da sem včasih bila tudi sama taka .........

lp

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2010 9:47:03   
blaža
sicer ne vem točno za kako bolezen pri tebi gre,...

kot so že ostale napisale, boš najprej morala naredit nekaj zase. Kot sem rekla ne vem kaka bolezen je, ampak a shujševalne se ne moreš lotit?, pa kupi si nekaj, pametnega za oblečt, ne nosi niti za doma teh razvlečenih trenerk, se boš takoj boljše počutla! takoj zdej jo sleči!!!user posted image user posted image

Pa ne zaradi ostalih, zaradi sebe, da se boš boljše počutla v svoji koži.

Jaz tudi nisem lih idealne postave in itak da je naokoli vse polno" perkfektnih žensk",... pa nimam zaradi tega niit najmanjšega problema. jaz sem ena in edina, pa z vsemi mojimi slabimi in dobrimi lastnosti. Nihče ni popolen, niti tiste gospodične v mini kiklcah, brez celulita.

Kot sem uspela razbrat imaš le ti težave sama z sabo, mož te sprejme takšno kot si, problem pa rata, če boš depresivna in obsedena sama z sabo in svojimi slabostmi, to je pa kar moreče za parterski odnos, ne same tvoje kile pa kao neke pomankljivosti,...

Primi se v roke, naredi nekaj zase, boš vidla, da se boš bolj počutla.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2010 9:48:47   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: kaj naj

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Imaš pa hude težave z ljubosumjem in dokler boš zavistno gledala na vse minike, bikinke in pvc škornje z visokimi petami ultra lepotic, ki delajo s tvojim možem, ne boš srečna.

Saj za to gre, ne zdi se mi, da bi bila ljubosumna. No, vsaj mojemu ne skačem po glavi. Res pa je, da niti ne vem kaj ljubosumje je, saj nikoli nisem imela težav s temi občutji. Mogoče je tudi to del problema, ker vse držim v sebi, ga ne želim obremenjevati z mojimi mislimi, ker se itak že sebi zdim hudo patetična in smešna.
Zavistna? Verjetno, ampak razmišljam bolj v smeri, da sem včasih bila tudi sama taka .........

lp

Po moje nisi lubosumna prav na te ženske, bolj maš težave, ker nisi več taka kot si nekoč bila. no vse do meje normalnega. Jaz sem tudi mela včasih 50 kil, in jih mam zdej skoraj 10 več, ma sem čisto ok za pogledat in si ne želim shujšat nazaj na 50.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu kaj naj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2010 9:53:22   
kaj naj
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Lahko se odločiš, da boš trpela dan za dnem, ali pa da začeneš pozitivno gledat na življenje in uživat vsak dan.

Se smilit sama sebi, ker si bolna oz. imaš bolezen, ki je neozdravljiva je največja napaka, ki jo delaš. Sama sebi škodiš, no ne le sebi, tudi otroku in možu. Razjasni si, kaj hočeš narest iz sebe, ampak v mejah normale in zmožnosti. ne pretiravaj, lahko si tudi skromna, glavno je, da si zadovoljna sama s seboj.
Postavi si en dosegljiv cilj, napiši si postopek oz. pot kako priti do njega in začni delat na tem, da ga dosežeš. Predvsem delaj na svoji samopodobi, da ti povrne samozavesti.
Z njo boš vse lažje premagala.

Tudi sama sem kronični bolnik in dobro vem, kaj pomeni nezmožnost funkcionirat kot zdrav človek. Vseeno pa je treba iz še tako slabih dni iztisnit dobre stvari in v njih uživat ter biti srečen.
V kot pa jokat ne pomaga nič.

Hvala.

Rekla bi samo to, da se ne smilim sama sebi in sem popolnoma sprejela svoje stanje, ne pa tudi svojega izgleda.

Vsi vemo, da te večina ljudi sodi po izgledu. In niti ne vem ali bi si želela vedeti kaj vse si mislijo o meni ko me vidijo. Se je pa dalo marsikaj prebrati v postih tudi tu na RR kako ljudje sodijo debele ljudi. Vnaprej te imajo za požeruha, lenuha, zanemarjenega,.......

In ne vem če sem še prepričana zakaj je moj še z menoj, ali je to zardai usmiljenja. Nekako si ne morem predstavljati, da bi lahko imel željo po meni. Saj vem, da velja v dobrem in slabem, ampak ali res tako mislimo?

Eh, bo že.

lp

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2010 9:57:59   
kaj naj
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Kot sem rekla ne vem kaka bolezen je, ampak a shujševalne se ne moreš lotit?,

To je tudi velik del problema. Če bi se lahko lotila hujšanja ali vadbe, teh težav sploh ne bi bilo. Odvisna sem od koktajla tablet, ki mi ga pripravljajo zdravniki, poleg tega pa vsakršna vadba (no vsaj taka, ki bi bila učinkovita) odpade. In prav te tablete so mi naprtile en kup kg. in dejansko mi vsako leto obljubljajo nove in nove terapije, ki pa ne bodo tako vplivale na moj organizem in tako komaj čakam naslednje leto pa spet nič in naslednje leto pa spet nič.......
No, zdaj so mi obljubili novo, spremenjeno terapijo za začetek zime. In spet upam, da bom lahko naslednje poletje dočakala bolj veselo. Bomo videli.

lp

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2010 10:05:32   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Kot sem rekla ne vem kaka bolezen je, ampak a shujševalne se ne moreš lotit?,

To je tudi velik del problema. Če bi se lahko lotila hujšanja ali vadbe, teh težav sploh ne bi bilo. Odvisna sem od koktajla tablet, ki mi ga pripravljajo zdravniki, poleg tega pa vsakršna vadba (no vsaj taka, ki bi bila učinkovita) odpade. In prav te tablete so mi naprtile en kup kg. in dejansko mi vsako leto obljubljajo nove in nove terapije, ki pa ne bodo tako vplivale na moj organizem in tako komaj čakam naslednje leto pa spet nič in naslednje leto pa spet nič.......
No, zdaj so mi obljubili novo, spremenjeno terapijo za začetek zime. In spet upam, da bom lahko naslednje poletje dočakala bolj veselo. Bomo videli.

lp

ok, vadba odpade, kaj pa prehrana? Če spremeniš prehrano, a ne bi šlo? Kaka ločevalna mogoče?

Ne vem, se mi zdi, da si zelo nesamozavestna zaradi svojih kilogramov. po mojem sami kilogrami niso problem, problem je, da si taka najbrž nisi všeč, da se take ne sprejmeš.

Dej pogovori se malo z svojim možem, mogoče si boš dušo olajšala. Ne zgleda mi nek tip, ki te ne bi razumel ali sprejemal.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu kaj naj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2010 10:26:28   
jagoda77
prehrana je 70 do 80% vsega... vadba je samo za učvrstitev

torej, če že ne moreš telovaditi, potem si uredi prehrano... pa ne mislem z raznimi dietami, to itak ni rešitev, ker vsaka dieta se ti vrne kot bumerang, ampak imej 5 do 6 obrokov na dan... zvečer nobenih hidratov, verjetno na kakšen sprehod lahko greš, da se malo prezračiš in nadihaš svežega zraka, tudi to nekaj odtehta...ampak bistvo je hrana. Večina ljudi, ki jih srečam in ki se spopada s preveč KG, ima totalno neurejeno prehrano in tisoč izgovorov, kako ne morejo jest 5 do 6x na dan... se da... če hočeš, se da... sej ni treba vsakič kuhat ne vem kaj, tudi z raznimi prigrizki se da, ampak morajo biti zdravi :)

torej... naredi nekaj zase... ne zaradi tega, da boš sedaj tako kot od moža sodelavke, ampak da se boš TI bolje počutila, ker sedaj se ne... in če boš že vsaj nekaj naredila, bo bolje...verjem...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 11:00:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jagoda77)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2010 11:06:23   
pety78
ko se je snel s tablet se je vrnil v staro formo in se zdaj pospeseno pripravlja za svojega prvega Ironmana.

Lahko rečem samo...KAPO DOL!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 11:13:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 11:15:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.6.2010 11:20:23   
kaj naj
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

blaža & jagoda77 - kolikor sm razumela, je posredi tud bolezen, katere posledica je visek kg. tko da prehranski nasveti tu brcnejo mimo...

moj bivsi je bil tud na enih konjskih tabletih. predtem sportnik, zarad trerapije je sel 30 kil gor in nikakor snet - ker nekatere terapije spremenijo metabolizem in se kaj drugega (hormonsko ravnovesje, ...). zato je nesmiselno svetovat shujsevalne kure.
ko se je snel s tablet se je vrnil v staro formo in se zdaj pospeseno pripravlja za svojega prvega Ironmana. ampak tablete so ble pa user posted image .

No, tu nekje sem tudi jaz. Prehrano imam itak predpisano s strani zdravnikov in mimo tega itak ne jem, tablete pa so res user posted image

Upam, da bo kdaj tudi sama lahko napisala, da sem prišla v staro formo, čeprav tablet pa se ne bom znebila nikoli. Upam lahko samo na telesu prijaznejšo terapijo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 17
7.6.2010 11:22:52   
Tanja55
Se strinjam z metuljem333.

Moje mnenje je, da cele situacije vseeno ne sprejemas tako, kot bi si zelela. Racionalno ze dojemas, da je stanje taksno kot je, da so to posledice poroda itd. ampak emocionalno pa tega ne sprejemas. In prav tukaj je problem. Potrebno bo emocionalno 'odrasti' in si pac rect: taksna sem kot odrasla zenska, mama in zena, mam nekaj kg prevec (pa ceprov jih je 15, nije bitno), ampak sem lepa ker sem zenska, se mam rada in drugi me majo radi, ker sem kar sem, ne zato, ker spravim nase Guccijev komplet st. 38.

Drugo kar mi je prislo na misel pa je, da rabis it mal od doma...pa pogledat realnost, ne samo tisto sliko, ki jo imas v glavi. Niso vsi manekenske postave in marsikdo je slabse za pogledat od tebe, pa vseeno samozavesten. Svetujem ti izlet do Londona, bos vidla crnke tukaj, 18 letnice majo taksne tazadnje, za dve moji, pa se vcas pogledam v ogledalo pa mi slabo rata ko vidim kam gre vsa cokolada. Sam a ves, pol pa srecam taksne decve, ki so cist kul v svoji kozi, oblecene v zivo pinki barvo, pa pajkice...pa si mislim ok, ce ona upa po cesti, bom pa se jst. In si dam gor minico user posted image .

Vzrok svojih tezav dobro poznas, bolezen je ena taka zahrbtna stvar -- ali jo vzames za svojo sopotnico, al pa za sovraznico je pa cisto samo tvoja izbira. Ko/ce se odlocis, sprejet bolezen kot del sebe bo tudi samopodoba boljsa, sej ne bos vec videla zdrave in sportne postave sebe izpred nekaj let, ampak zrele, odrasle mame, ki ima tezave s katerimi se uspesno spopada. In prav ta uspeh jo dela samozavestno in cudovito, ker ji kljub zivljenjskim preprekam ne zmanjka moci.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.6.2010 11:30:13   
kaj naj
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

mam nekaj kg prevec (pa ceprov jih je 15, nije bitno)

imam jih točno 35 več kot pred nosečnostjo user posted image

lp

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.6.2010 11:46:35   
Tanja55

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

mam nekaj kg prevec (pa ceprov jih je 15, nije bitno)

imam jih točno 35 več kot pred nosečnostjo user posted image

lp

Kot sem rekla, nije bitno. Vzrok za kilograme so zdravila in ne ti, torej je cisto vseeno ce mas 10kg vec al pa dvakratno svojo tezo. Tisto, kar je vazno, je, da se sprejmes, da si to zdaj ti. Da si se vedno ti in da si vseeno lepa.

Da bos vedla, da ne govorim samo v tri dni naj ti povem, da je moja teta imela iste tezave po drugem porodu in tablet se nikoli ni resila. Jih se vedno jemlje in ja, ima obilico kilogramov. Izbira je bla njena: ali sprejme bolezen in jemlje tablete, ali skusa it nazaj na prejsnje stanje in tablete opusti. Ko je bila mlajsa se je odlocila za to zadnjo varianto, stvari so se tako poslabsale, da je pristala v bolnici. Danes jemlje tablete, vsak dan opravi nekaj kilometrov hoje, gre v hribe pa tect...pocuti se bolje, pa se z mozem to skupaj pocneta in ji je  lazje. Predvsem pa je morala sprejet, da je stanje taksno kot je, a se ne predat malodusju. Tle je umetnost...uzivat zivljenje z boleznijo in zruseno samopodobo. Tezko, zelo tezko...ampak verjamem, da ti bo uspelo. Daj si cas.

(odgovor članu kaj naj)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 11:51:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaj naj)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.6.2010 12:19:41   
kaj naj
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

PS. kdaj pa si rodila?

leta 2002, ampak ni bilo takoj tako hudo, se je pa poslabšalo po 2005

lp

Neposredna povezava do sporočila: 22
7.6.2010 13:25:54   
diana 28
No, jaz te popolnoma razumem kako se počutiš glede sodelavk, ki delajo s tvojim možem. Tudi jaz imam podoben problem. Moj fant dela v podjetju, kjer ženske kar tekmujejo med sabo katera bo bolj razgaljena prišla v službo-zelo podobno kot opisuješ ti..... 

Mene je to zelo zelo žrlo pa četudi mi vizuelno nič ne manjka. Veliko sva se tudi kregala zaradi tega...Sem bila jaz v večini kriva vendar meni ni in ni dalo miru. Sedaj se poskušam umirjati glede tega in se zadreževati, ker vem, da je na moji strani mogoče pretirano ljubosumje. Še vedno mi ne da miru, težko mi je ko katero srečam vendar se probam kulirati.

Jaz bi rekla, da je veliko odvisno kakšen tip je tvoj mož. Sem imela sodelavca, ki je imel zelo močno (ali grše rečeno debelo) ženo in ko sva debatirala mi je rekel, da njega to sploh ne moti. Da smo ženske preveč bombardirane z nekimi ideali in je odzadaj samo komerciala. Nekateri moški so bolj razumljivi in opažat sem začela, da je kar nekaj parov okrog mene, kjer je ženska zelo močna pa z možem prav dobro funkcionirata pa četudi ona ni glih idealne postave-daleč od tega.

Ne vem, ne znam ti prav pomagat. Mogoče bi se pa le morala malo pogovorit z njim glede tega problema. Mogoče ti bo malo lažje ko ti pove kaj on misli in čuti....

(odgovor članu kaj naj)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.6.2010 14:53:35   
barni
Jaz ti ne morem dati nasveta, vem samo, da se tudi sama počutim zelo zelo slabo, ko pridelam nekaj kg preveč.

Po smrti moje prve hčere mi je bilo tako zelo vseeno za vse, da sem imela vsaj 13 kg več kot preden sem šla rodit, v drugi nosečnosti sem jih pridelala še nekaj in na koncu sem imela po drugem porodu cca. 20 kg več kot preden sem prvič zanosila. Pa je šlo za precej kratko obdobje.

Ker sem se tako zelo slabo počutila v svoji koži, sem potem pač nekaj naredila na tem, da sem shujšala. Ker sem dojila drugega otroka je šlo kar hitro. Moj je tudi rekel, da ga nič ne moti, ker razume situacijo, samo je mene blazno motilo.

Glede na to, da ne moreš kaj dosti narediti gled ekg, ker ni odvisno od tebe, je pač čas, da se sprijazniš s situacijo. Zavidala pa boš tudi še kasneje kdaj kaki suhici postavo. Samo ko jaz vidim polno posodico Nutele ali temne čokolade, mi izginejo vse slike suhic izpred oči in vidim samo še cuker! Žal. Pa čeprav imam potem slabo vest.

DEjstvo je, da žaluješ za svojo prejšnjo postavo in tako kot vsako žalovanje, potrebuje tudi to svoj čas. Pa vendar mora potem priti do trenutka, da se sosočiš z realnostjo, pa čeprav ni taka kot si želiš in pričneš aktivno delovati tako, da ti je življenje kar se da lepo.

Verjemi, so hujše stvari na svetu, kot so kg, sploh če nisi sama kriva za njih. VEm ,da so tvoji problemi zate največji, pa vendar včasih poglej še okoli sebe. Si živa in ob sebi imaš zdravega otroka in partnerja, ki te ima rad tako kot si. Kaj češ več te sprašujem? Vsega pač ne moreš imeti.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.6.2010 17:26:26   
mateyka
DEjstvo je, da žaluješ za svojo prejšnjo postavo in tako kot vsako žalovanje, potrebuje tudi to svoj čas. Pa vendar mora potem priti do trenutka, da se sosočiš z realnostjo, pa čeprav ni taka kot si želiš in pričneš aktivno delovati tako, da ti je življenje kar se da lepo.

po moje res. ampak lahko daj narediš nekaj zase in za svojo postavo. kupi si nekaj res lepih trenirk in sfriziraj se lepo. vsak dan se spedenaj športno in udobno. po moje pomaga user posted image

glej kak fajn oblekce majo:
user posted image
user posted image

http://www.myfatpocket.com/gossips/plus-size-model-in-french-elle.html

< Sporočilo je popravil mateyka -- 7.6.2010 17:29:23 >

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Plenice na dom
nada56

Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?

Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (15%)

Dostava zgodaj zjutraj (0%)

Dostava zvečer (4%)

Dostava sobota in nedelja (0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (34%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!