laurako
|
ojoj ;) bom probala skrčit mojo zgodbo,... Vse se je začelo z odhodom v srednjo šolo v dijaški dom, tam je bili tudi on - moj prvi s katerim sem spala in jst njegova prva - ljubil me je... jaz pa.... živela sem z mano alkoholičarko v napol podrti hiši, brez kopalnice,..bolj hlev kot dom,.. ok,.. že celo osnovno šolo do me zaničevali, imela sem razne vzdevke,... celo oš imela eno prijateljico pa še ta je bila iz podobnih razmer kot jaz,.. iz tega je sledil slab učni uspeh zaničevanje lastne mame, nisem mogla več, enostavno mi ni bilo več do življenja, soc.delavka se je popoldan z mano učila, bila sem na vseh možnih krožkih,..povsod, še v cerkev sem šla 10km peš, samo, da sem nekje bila,.. potem pa dijaški dom in on, všeč mi je bil, zaljubljena sem bila a nisem bila sposobna ljubiti.... ni mi bilo do ničesar,... rešila me je vzgojiteljica 20minut pred prihodom vlaka,... od takrat pa se je vse malo obrnilo, najprej smo se zmenili, da ostajam v dij.domu tudi za vikende, edino kadar sem šla do babice, da mi je oprala cunje,.. on tega ni vedel,.moji čustveni izpadi so bili tako hudi, da sem na vse načine hotela še več pozornosti, pa sem si omislila kakega drugega da bi bil ljubosumen,... itd,.. potem pa sem dobila rejnike,.. to pa naju je ločilo,... takrat mi je bilo vseeno za njega, a ko sem odšla sem ga vsako leto bolj pogrešala, čutila sem, da je nekaj,... čez dve leti sem ga klicala,... on poročen,... ljubil sem te pa me nisi hotela sedaj pa mi daj mir,... potem pa učenje, leta minevala, dobim službo v vrtcu, tam pa me je en fantek tako na njega spominjal, da mi ni in ni šel iz glave,.. potem sem spoznala mojega, čudovit mož, ljubi me, najinega imava najrajši na svetu,... no potem pa en teden nazaj.... jst se doma učim na fb nekaj tipkam in zagledam njegov ime in priimek, kar oblilo me je,.. in ga dodam,... ni me prepoznal, gleda slike me sprašuje na klepetu,... ne ne moreš bit ti,... ne a si res ti??? potem pa se je začelo, do 3h ponoči tipkanje, cel teden jutranjih pogovorov (po 3ure) in včeraj kava,... po 9ih letih ga bom videla,... joj,.. jst mojemu, da grem na predavanja on njeni, da gre s kolegi,... puf namesto predavanja vlak 2.5 vožnje.. tam me je čakal,... še vedno tako srčkan kot 9let nazaj,,..še bolj popoln,.ni me prepoiznal a tisti moment, ko me je ,... čudovito,.... kaj vse sva doživela v treh urah,.. jejjjjj . čez 15minut črpalka, kava, sončni zahod,... gleda me: vse kar je spravil iz sebe, še bolj luštna si kot takrat za 200procentov spremenjena.... roka v roko, objem v objem, usta na usta,.... metuljčki,... Zakaj mi nisi povedala, zakaj si odšla??? vse kar je spravil iz sebe je bil zakaj,.. pogled je povedal vse,... potem pa čudoviti dve uri in nazaj na vlak,... tam pa se je šele začelo,.... poljubov, objemov in solz kar ni bilo konca,... z roko v roki po zelezniski kot dva srednješolca,... stopim na vlak pa v jok komaj sem sprevodniku karto naročila,... in danes dobim sms- da me še vedno ljubi,.... punce kaj naj jst storim, bojim se, da tudi jst njega,... celo noč nisem spala, samo to sem razmišljala kdaj grem spet lahko na predavanja,...
|