|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim?
12.11.2011 17:29:12   
laurako
ojoj ;) bom probala skrčit mojo zgodbo,... Vse se je začelo z odhodom v srednjo šolo v dijaški dom, tam je bili tudi on - moj prvi s katerim sem spala in jst njegova prva - ljubil me je... jaz pa.... živela sem z mano alkoholičarko v napol podrti hiši, brez kopalnice,..bolj hlev kot dom,.. ok,.. že celo osnovno šolo do me zaničevali, imela sem razne vzdevke,... celo oš imela eno prijateljico pa še ta je bila iz podobnih razmer kot jaz,.. iz tega je sledil slab učni uspeh zaničevanje lastne mame, nisem mogla več, enostavno mi ni bilo več do življenja,  soc.delavka se je popoldan z mano učila, bila sem na vseh možnih krožkih,..povsod, še v cerkev sem šla 10km peš, samo, da sem nekje bila,.. potem pa dijaški dom in on, všeč mi je bil, zaljubljena sem bila a nisem bila sposobna ljubiti.... ni mi bilo do ničesar,... rešila me je vzgojiteljica 20minut pred prihodom vlaka,... od takrat pa se je vse malo obrnilo, najprej smo se zmenili, da ostajam v dij.domu tudi za vikende, edino kadar sem šla do babice, da mi je oprala cunje,.. on tega ni vedel,.moji čustveni izpadi so bili tako hudi, da sem na vse načine hotela še več pozornosti, pa sem si omislila kakega drugega da bi bil ljubosumen,... itd,.. potem pa sem dobila rejnike,.. to pa naju je ločilo,... takrat mi je bilo vseeno za njega, a ko sem odšla sem ga vsako leto bolj pogrešala, čutila sem, da je nekaj,... čez dve leti sem ga klicala,... on poročen,... ljubil sem te pa me nisi hotela sedaj pa mi daj mir,... potem pa učenje, leta minevala, dobim službo v vrtcu, tam pa me je en fantek tako na njega spominjal, da mi ni in ni šel iz glave,.. potem sem spoznala mojega, čudovit mož, ljubi me, najinega user posted image  imava najrajši na svetu,... no potem pa en teden nazaj.... jst se doma učim na fb nekaj tipkam in zagledam njegov ime in priimek, kar oblilo me je,.. in ga dodam,... ni me prepoznal, gleda slike me sprašuje na klepetu,... ne ne moreš bit ti,... ne a si res ti??? potem pa se je začelo, do 3h ponoči tipkanje, cel teden jutranjih pogovorov (po 3ure) in včeraj kava,... po 9ih letih ga bom videla,... joj,.. jst mojemu, da grem na predavanja on njeni, da gre s kolegi,... puf namesto predavanja vlak 2.5 vožnje.. tam me je čakal,... še vedno tako srčkan kot 9let nazaj,,..še bolj popoln,.ni me prepoiznal a tisti moment, ko me je ,... čudovito,.... kaj vse sva doživela v treh urah,.. jejjjjj . čez 15minut črpalka, kava, sončni zahod,... gleda me: vse kar je spravil iz sebe, še bolj luštna si kot takrat za 200procentov spremenjena.... roka v roko, objem v objem, usta na usta,.... metuljčki,... Zakaj mi nisi povedala, zakaj si odšla??? vse kar je spravil iz sebe je bil zakaj,.. pogled je povedal vse,... potem pa čudoviti dve uri in nazaj na vlak,... tam pa se je šele začelo,.... poljubov, objemov in solz kar ni bilo konca,... z roko v roki po zelezniski kot dva srednješolca,... stopim na vlak pa v jok user posted image  user posted image  komaj sem sprevodniku karto naročila,... in danes dobim sms- da me še vedno ljubi,.... punce kaj naj jst storim, bojim se, da tudi jst njega,... celo noč nisem spala, samo to sem razmišljala kdaj grem spet lahko na predavanja,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj naredim?
12.11.2011 17:33:12   
laurako
spet se user posted image   user posted image  user posted image  samo, da je kakšen malčk bolj romantičen komad user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu laurako)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2011 17:50:01   
kajalin*
Moj odg. na tvoje vprašenje je, prav nič ne morš.Če sm prav prebrala je tudi on poročen. Priložnost zamujena,...Tud sama sm že dala podobno situacijo čez, ni lušno a treba je it daljeuser posted image

(odgovor članu laurako)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2011 18:10:56   
benika
Ja, kaj naj ti rečem. Če sta pripravljena dat svoje družinsko življenje na kocko, pustit partnerja, potem bodita skupaj. V nasprotnem primeru pozabita drug drugega. Verjamem pa, da ti je težko.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2011 18:59:51   
RayBan
... no potem pa en teden nazaj.... jst se doma učim na fb nekaj tipkam in zagledam njegov ime in priimek, kar oblilo me je,..

A kar pojavilo se je njegovo ime? Res zanimivo.....

(odgovor članu laurako)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2011 20:17:06   
laurako
ja ni se kar pojavilo, fb prikaže ljudi ki jih mogoče poznaš... par dni po tem, ko se je prijavil sva se našla user posted image

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2011 20:57:48   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: laurako

potem sem spoznala mojega, čudovit mož, ljubi me, najinega user posted image  imava najrajši na svetu,...

kaj pa ti njega?

Kakor koli že, lahko da sta si z bivšim res sorodni duši, sumim pa, da gre bolj za to, da imata nedokončane zadeve. Vajina zveza se je prekinila nekje na sredi, v glavi so ti ostali lepi spomini in občutek, da sta se na silo ločila. vprašanje, če bi bilo v resnici še vedno tako enkratno če bi imela možnost ostati skupaj. tudi če sedaj nadaljujeta vezo ni nujno, da bo na dolgi rok laufalo. Trenutno si vsa "v luftu" ker se je spet pojavil in on očitno tudi zaradi tebe. Poskušaj si dati malo časa in trezno razmisli o vsem, magar kar napiši, ker včasih šele ko preberš za sabo vidiš kaj se dogaja in ne pozabi seevda pol tega vržt stran user posted image . Počakaj, lahko da je vse skupaj ena vrsta nadaljevanja najstinške zatreskanosti in evforije.

(odgovor članu laurako)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2011 21:22:33   
laurako
hvala nusi,... sem se pogla pod drugim imenom prijavit, ker sem na forumih prava mama user posted image  zdej pa tkole,.... 9let pogrešanja,.. ne vem, če je to to, da se je sedaj pojavu,... mah user posted image  sj bo,.. hvala

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2011 21:33:11   
Felicita
pomoje se morš ti tuki zavedat, da je minilo devet let. poglej, kaj se je tebi vse spremenilo v življenju in koliko si se ti spremenila kot oseba (na dobro in na slabše)  in si potem predstavljaj, da se je on spremenil tudi vsaj tolko. po mojem mnenju se metat v neko zvezo (ki bo za sabo potegnil dve ločitvi) samo zaradi metuljčkov in spominov izpred devetih let (in seveda 'kaj pa če...') se ne splača oz. se vsaj ne splača zaletavat. zavedej se, da morš človeka na novo spoznat. kako boš to naredila in če boš je pa potem odvisno samo od tebe.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu laurako)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2011 23:54:55   
Anonimen
Kaj narediti? Nič.

Uživaj v občutku, da je nekje sorodna duša..To je v tem trenutku vse.
Včasih je realnost precej drugačna od metuljčkastih občutkov in je bolje, da ostanemo samo pri občutkih.

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2011 11:50:33   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Kaj narediti? Nič.

Uživaj v občutku, da je nekje sorodna duša..To je v tem trenutku vse.
Včasih je realnost precej drugačna od metuljčkastih občutkov in je bolje, da ostanemo samo pri občutkih.

user posted image user posted image

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2011 14:59:37   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: laurako
ojoj ;) bom probala skrčit mojo zgodbo,...

Recimo takole. Takšne romance se ne končajo ravno dobro. Danes imaš urejeno družinsko življenje. Vendar ti to ni dovolj, vleče te tja od kjer izhajaš in od kjer si ves čas želela ubežati - neurejeno družino. To je okolje katero poznaš, ki sicer ni dobro, znaš pa v njem funkcionirati.

Tako kot velja za moške z ljubicami velja tudi za tebe. V kolikor ti tvoja družina nič ne pomeni oz. si jo pripravljena za te svoje metuljče razdreti, se še dobivaj z njim. V kolikor pa se odločiš za moža in otroka pa moraš z njim takoj prekiniti vse stike "prijateljstva".

Nisi ti kriva za to kar je bilo, si pa odgovorna za to kar bo.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 14.11.2011 15:01:10 >

(odgovor članu laurako)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2011 9:51:58   
Mala_princeska
se podpišem pod tehnofila

v življenju so skušnjave, preizkušnje - podvžene (mogoče bolj) smo jim ženske, ki smo imele neurejeno okolje v mladosti. Zakaj to pišem? Tudi jaz sem padla v "najstniško zaljubljenost" in oh in sploh, ko me je tisti nekdo bil pripravljen poslušat,....pa mal me je pocrkljal,pihal na mojo dušo...ko pa sem ga pred dejstvo postavila, sva pa stike prekinila in konec - vendar ko sem pred dnevi brskala za njegovim imenom in priimkom po internetu (vem da ne bi smela) in ko sem po več kot treh letih odkrila njegove novejše slike(ni bil fb), sem se kar topila, saj tip izgleda nebeško - ampak sem si rekla - ostala bom pri sliki, skušnjava me ne bo premagala, ne bom ga klicarila, ne bom ga zasipala z sms-i,...in tako je najbolje.
Tko da skušnjave so res huda reč.
Poskusi si zamisliti, da bi se z bivšim razumela cca. par mesecev, potem pa konec....

Napiši si pluse v sedanjem razmerju, poišči pluse pri sedanjem partnerju, .... vzemita si čas zase.....to je problem današnjega časa

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?