Fia
|
Pozdravljene punce, spet se oglašam po kar dolgem času in upam da mi boste spet lahko pomagale, ker sem že čist obupana. Naša čebela (februarja je bila stara 2 leti) spet lula v hlače (samo danes sem jo preoblekla 6krat!!!!!). Suha je bila sicer že od lanskega avgusta, potem pa se je ravno okoli njenega 2. rojstnega dne začelo spet lulanje v hlače, in sicer to zgleda tako, da stiska do zadnjega momenta, zraven seveda trdi, da jo nikamor ne tiščui, ko pa pridemo do kahle, je ponavadi že prepozno. Pridejo obdobja, ko se zadeva izboljša, sploh, ko je bila z babi in dedijem sredi aprila za en teden na morju, je potem, ko je prišla domov izgledalo, da se je stvar popolnoma uredila, no danes pa spet tako. Ma čist sm že obupana. Tkole si prov rečem, da ji bom dala pleničko nazaj gor, pa sem tut že probala, ampak se mi tok neumno zdi, ker je bla že čist suha, pa sploh ne vem, kje je problem. Vmes je sevede že tut fasala vnetje mehurja, za katerega se mi zdi, da se je spet ponovilo, ker ma čist rdeče spolovili pa prejle je v banji ful jokala pa vpila, da jo peče. Mah grozno. Drugač sem jaz v začetku marca spet rodila, samo to ne more biti vzrok za ponovno lulanje, ker se je vse skupaj začelo že pred porodom. Pa res ji probam dajat vso možno pozornost, čeprov morm priznat, da ni isto, kot je bilo prej. Joj, punce, upam, da bo imela katera kej za napisat, ker sem tok žalostna... pa hvala
|