ronja
|
Po seksu se verjetno vsi pocutijo izpopolnjeni kot tudi po samozadovoljevanju do neke mere. Rad bi dosegel to izpopolnjenost ampak nebi rad da bi zato potreboval drugo osebo. V tem primeru ti ostane samo masturbacija. Hocem postat neodvisn od punc oz. Hocem da me ne privlacijo vec. Sej vem da je vse skupi malo bolano Lej, tvoj način reševanja problemov je rahlo nenavaden in če tako rešuješ tudi druge probleme, se mogoče punce malo ustrašijo... Pa če sem čisto iskrena, tudi sama ne bi hotela spat z nekom, ki hoče bit popolnoma neodvisen od mene... Jasno, da bi preživel brez mene in ne mislim, da sem nepogrešljiva in vem, da se ma lahko čisto super brez mene, samo seveda si pa želim, da mu je z mano še bolj fajn, da si pač želi bit z mano... To je normalno, se mi zdi - smo vse približno take;) Kar se postopkov za zmanjševanje spolne sle tiče: ja, obstaja kastracija, vendar ne vem, če jo pri nas opravljajo - to je v nekaterih državah predlagana kazen za pedofile (ne vem, če jo res kje izvajajo), sicer pa še nisem slišala, da bo to delali. Delajo pa vazektomijo, vendar ta nima veze z libidom, je samo sterilizacija - seksaš še vedno lahko, samo otrok nimaš. Tudi če bi se za to odločil, bi moral počakat še 15 let, ker je ne delajo pred 35 im letom. Sicer pa v vojski so dajali fantom brom v čaj, ta namreč znižuje libido, vendar ne vem, če ga lahko dobiš na recept... Če hočeš moj nasvet, je čisto obraten: ne probaj bit neodvisen od punc, probaj se zbližat (čustveno) s katero, ki ti je všeč. In potem boš videl, da je čisto fajn bit malo odvisen, pa verjetno bosta tudi seksala:). Včasih ljudje nočemo videt svojih napak in išečmo odgovore tam, kjer vemo, da jih ni (veš, da nisi grd ali da bi bilo kaj takega narobe s tabo - verjetno imaš samo malo čuden odnos do punc, ki jih potem odbija, ko začnete bit bolj intimni in se boljše spoznata). Sicer pa sem slišala tudi dosti punc rečt, da nikoli več, ko so bile pač nesrečno zaljubljene. Pa majo danes vse otročke, torej so zanesljivo še seksale z moškimi:). Da ne boš mislil, da si edini, ki j razočaran.