|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj kupim fantu za obletnico
8.1.2006 9:02:45   
Anonimen
Imam še 10 dni časa,da se nečesa spomnim,a me je domišljija pustila na cedilu.user posted image Je pa 3.obletnica. Saj mu večkrat dam kakšno stvar kar tako,ko vem da si jo želi,samo obletnica je pa le obletnica.user posted image
 Razmišljam o pozornosti do 10 000 sit.user posted image Rada bi nama privoščila kakšno kopel za dva,ali pa obisk kina (uh,kako dolgo je že,kar sva bila nazadnje tam),ampak treba je zrihtat varstvo za najino 5-mesečno pupiko. Čez dan ni problema-jo lahko ima moja mama,zvečer in ponoči pa bi jo lahko imela samo njegova mama. Njej pa niti malo ne zaupam,hčerka se joče,ko jo vidi,tako da res nimam pojma kaj podariti.
Mogoče kak obesek za verižico? nevem,nimam pojma.

Prosim za pomoč

P.S. Kaj ko bi ustanovili posebej forum KAJ KUPITI (tašči,sestri,bratu,mami...),pa bi bilo več idej na enem mestu?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj kupim fantu za obletnico
8.1.2006 9:09:58   
Mariposa
Ja kaj pa če mu potem to kar želiš pripraviš doma? Najprej skuhaš kakšno večerjo, ki jo lepo pojesta ob svečkah in v bolj intimnem vzdušju, nato (če imata kad) pripraviš penečo kopel, mogoče kupiš v trgovini lističe vrtnic in jih posuješ po vodi, spet malo svečk okoli kadi, luč ugasnit in vsak kozarec vina v roke ter v kad. Po kopeli se oblečeš v kakšno zapeljivo spodnje perilo in ga sama zmasiraš s kakšnim dišečim masažnim oljem, ta masaža lahko nato preide v erotično,....naprej pa itak že sama vešuser posted image

Po mojih izkušnjah so moški veliko bolj veseli takih daril ko pa obeskovuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2006 9:12:36   
Anonimen
ah,saj obesek sem kar tak iz glave ven butnila,ne verjamem,da bi ga res kupla. To z romantičnim večerom se fajn sliši,sam kaj če se tamala zbudi,ko bova ravno v kadi.user posted image Sva že par dni nazaj to prakticirala,pa se je ravno zbudila,pol pa ne nazaj zaspat...user posted image Nevem,mogoče se bom česa spomnila.user posted image

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2006 17:52:52   
muki1
Napiši mu ljubezensko pesem z naslovom 100 razlogov, zakaj te noro ljubim.
No, lahko tudi 10 user posted image , pa potem opišeš malo njegove dobre lastnosti, ki so ti pri njemu najbolj všeč.
Primer:
Noro ljubim te zato, ker po treh letih še vedno mešaš mi glavo.
Ko pogled po tebi se sprehaja, mi na misel le to prihaja,
da dam otroka čim prej spat, potem pa s tabo dol se dat. user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2006 17:58:24   
cmokec
user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo muki1. Pa ti si pesnica. Že tista o rižu je bila super, tale je pa sploh fenomenalna. A si kaj zapisuješ svoje rime?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2006 18:30:48   
muki1
user posted image  Zdaj sem pa čisto res zafarbala ob tem komplimentu.
Ne, ne zapisujem si nič, to so bolj take ,,plehke rime,,.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

katero ime
ljupka

Katero ime vam je bolj všeč!

Marko (33%)

Luka (67%)

Število vseh glasov: 605

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!