Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj naj kupim fantu za obletnico 8.1.2006 9:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam še 10 dni časa,da se nečesa spomnim,a me je domišljija pustila na cedilu. Je pa 3.obletnica. Saj mu večkrat dam kakšno stvar kar tako,ko vem da si jo želi,samo obletnica je pa le obletnica. Razmišljam o pozornosti do 10 000 sit. Rada bi nama privoščila kakšno kopel za dva,ali pa obisk kina (uh,kako dolgo je že,kar sva bila nazadnje tam),ampak treba je zrihtat varstvo za najino 5-mesečno pupiko. Čez dan ni problema-jo lahko ima moja mama,zvečer in ponoči pa bi jo lahko imela samo njegova mama. Njej pa niti malo ne zaupam,hčerka se joče,ko jo vidi,tako da res nimam pojma kaj podariti. Mogoče kak obesek za verižico? nevem,nimam pojma. Prosim za pomoč P.S. Kaj ko bi ustanovili posebej forum KAJ KUPITI (tašči,sestri,bratu,mami...),pa bi bilo več idej na enem mestu?
|
|
|
|
RE: kaj naj kupim fantu za obletnico 8.1.2006 9:09:58
|
|
|
|
Mariposa
|
Ja kaj pa če mu potem to kar želiš pripraviš doma? Najprej skuhaš kakšno večerjo, ki jo lepo pojesta ob svečkah in v bolj intimnem vzdušju, nato (če imata kad) pripraviš penečo kopel, mogoče kupiš v trgovini lističe vrtnic in jih posuješ po vodi, spet malo svečk okoli kadi, luč ugasnit in vsak kozarec vina v roke ter v kad. Po kopeli se oblečeš v kakšno zapeljivo spodnje perilo in ga sama zmasiraš s kakšnim dišečim masažnim oljem, ta masaža lahko nato preide v erotično,....naprej pa itak že sama veš Po mojih izkušnjah so moški veliko bolj veseli takih daril ko pa obeskov
|
|
RE: kaj naj kupim fantu za obletnico 8.1.2006 9:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ah,saj obesek sem kar tak iz glave ven butnila,ne verjamem,da bi ga res kupla. To z romantičnim večerom se fajn sliši,sam kaj če se tamala zbudi,ko bova ravno v kadi. Sva že par dni nazaj to prakticirala,pa se je ravno zbudila,pol pa ne nazaj zaspat... Nevem,mogoče se bom česa spomnila.
|
|
|
|
RE: kaj naj kupim fantu za obletnico 8.1.2006 17:52:52
|
|
|
|
muki1
|
Napiši mu ljubezensko pesem z naslovom 100 razlogov, zakaj te noro ljubim. No, lahko tudi 10 , pa potem opišeš malo njegove dobre lastnosti, ki so ti pri njemu najbolj všeč. Primer: Noro ljubim te zato, ker po treh letih še vedno mešaš mi glavo. Ko pogled po tebi se sprehaja, mi na misel le to prihaja, da dam otroka čim prej spat, potem pa s tabo dol se dat.
|
|
RE: kaj naj kupim fantu za obletnico 8.1.2006 17:58:24
|
|
|
|
cmokec
|
Bravo muki1. Pa ti si pesnica. Že tista o rižu je bila super, tale je pa sploh fenomenalna. A si kaj zapisuješ svoje rime?
|
| Stran: [1] |
katero imeljupkaKatero ime vam je bolj všeč!Marko (
33%)
Luka (
67%)
Število vseh glasov: 605Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!