Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 12:33:27
|
|
|
|
Moyca_
|
zdaj pa dirkam z malo na uz kolkov- da še mi tam kakega :hudicek: faše
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 12:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi tudi smo začeli nov krog:((:((Moja mlajša že spet staknila virozo...Timi že kaže prve znake:((:(( Jaz se danes tudi zelooo slabo počutim,mož tudi ostaneta še Katja in sin pa smo kompletni.Dokler bo trajala ta presneta zima pa še pol pomladi se bomo otepali teh bacilov:(
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 12:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje je izpis iz vrtca brezvezen, vsak otrok ima v vrtcu svojo "prvo zimo", ko je večkrat bolan. Če ne letos, pa drugo leto. Enkrat se morajo prekužiti. Poskušaj narediti kaj za dvig imunosti - Sanatogen ali Medonal. Moj sin (bo marca tri leta) v tej zimi še ni bil bolan, vsak dan vzame eno tabletko Medonala, vsak dan sva najmanj eno uro zunaj, poje pa tudi kar nekaj sadja oz. spije cedevite.
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 13:33:36
|
|
|
|
žabica
|
Moja :duda: ni bila do vrtca nikoli bolana. Potem smo imele pa v dveh mesecih štirikrat gnojno angino, bronhitis, dvakrat je bila hospitalizirana zaradi hude viroze, škrlatinko... Sedaj je bila dva meseca čisto zdrava, v soboto pa je dobila vročino in diagnoza se glasi takole: plučnica in začetek bronhitisa. Tako, da se tudi jaz pridružujem naslovu tvoje debate (prok... virus)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2005 14:34:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 14:41:07
|
|
|
|
mammika
|
Ja res so prokleti tile :hudicek: virusi....čimprej naj jih en big big :hudicek: odnese Čimprejšnje okrevanje vam želim LP:sloncek:
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 16:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, ampak pri nas v šoli pa ni skor noben bolan- bolan je edino sošolce (baje prvič tolk hudo, ga že 2 tedna ni) in ena sošolka, ki pa je baje po zimi vedno velikrat bolana:zmeden: Kerv OŠ se spomnem, da ko so ble viroze nas je full manjkalo...eno leto nas je blo najprej pol..pol smo pa še mi zboleli pa smo se zamenjali:zmeden: Men zaenkrat še nič ni ... pa nej tko ostane do mojga RDja in počitnic...(ker sem ponavadi bolana lih za RD:(() Čimprej se pozdravite:zmeden: :kava::rozica::kava::rozica::kava:
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 16:31:56
|
|
|
|
kimi
|
MOYCA te poplnoma razumem midva sva se ravno sedaj malo vn zmazala. Upam da se boste kmalu pozdravili
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......