Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj mora znati 14 mesečnik 30.11.2006 18:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ni delal nič kaj posebnega. Po kolenih je hodil sem in tja, pa vem, da je imel rad kable in štekarje.
|
|
|
|
RE: kaj mora znati 14 mesečnik 30.11.2006 18:31:47
|
|
|
|
April
|
naš je takrat ravno dobro shodil, znal je ploskati, rekel je mama, ata...več se pa že ne spomnim, pa ni daleč od tega
|
|
|
|
RE: kaj mora znati 14 mesečnik 30.11.2006 19:55:36
|
|
|
|
TONČI.
|
Najprej, ne ocenjuj otroka po drugih otrokih. Ne mislim nič žalega, ampak v 14 dneh lahko vse nadoknadi. Moj je danes star 13.5m . Že zelo lepo hodi, teče za žogo, jo brca. Pred njim ni nič več varno, pulti, pipe, daljinec od tv,..... Govori ( že od poletja) ata, mama, Oponaša že kar veliko živali. Če ga kam pošljem mi prinese ( po kakšno igračo) Ma veliko je tega. Kot pa že zgoraj napisano, se pa veliko zgodi kar naenkrat. Najraje pa je. Samo da koga vidi da je, mora še on. Najbolj mi je pa všeč, ko že od kakšnega 5m dalje spi od 19 do 7-8 ure zjutraj.
< Sporočilo je popravil TONČI. -- 30.11.2006 19:57:14 >
|
|
|
|
RE: kaj mora znati 14 mesečnik 30.11.2006 20:59:02
|
|
|
|
lojzika
|
No eni znajo že hoditi, drugi se znajo dvigniti brez opore, naš je znal pri pri 14 že oboje. Najbolše pa je okoli 1 leta obvladal umivanje rok v WC školjki. No pa nekatere dele telesa je znal pokazati, pa tu pa tam kakšno besedo nikakor pa mu ni gratalo rečti MAMA. Pa oponašati je znal kakšno žival Ne ravnaj se po drugih kot so že druge napisale
|
|
|
|
RE: kaj mora znati 14 mesečnik 30.11.2006 21:20:27
|
|
|
|
tadruga
|
je res različno. že recimo moja sestra in jaz-ona je hodila pri devetih mesecih sama (sem jo videla, takrat sem bila stara 8 let), do 17 mesecev pa ni rekla ne bev ne mev. jaz pa obratno, gobcala zgodaj, hodila pozno. tudi to, ali imajo kaj starejših bratov in sester, lahko vpliva na hitrejše učenje, če je razlika v letih primerna. tamali se morajo hitro naučiti vseh fint, če hočejo, da jih starejši na prinašajo okol.
|
|
|
|
RE: kaj mora znati 14 mesečnik 30.11.2006 21:39:00
|
|
|
|
rainbow
|
Prva moja pripomba glede tvojega naslova: "mora" nič. Otroci so različni in nikar bit v paniki, če kateri iste starosti zna kaj več spretnosti, kot tvoj. Druga pripomba Splišni, hvala, si me prav fajn nasmejala, kot vedno
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nadomestna in dopolnilna komunikacijaOktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.