|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj mislite ali je to normalno?
24.1.2005 19:52:42   
Sandra*
ojla!
Kolk časa mate običajno :hudicek:! Namreč jst k sm jemala kt sm mela 2-3 dni, zdj se mi pa zdi da se mi ni nič spremenil, oziroma podaljšal, ali pa je mogoče obilnejša, ampak nimam tega občutka. Edin zvija me zdj ful, k me prej ni nič!:miska:

No zdele nazadnje. v petk sm mela sam rjav izcedek, v soboto in nedelo je blo kr ornk, zle pa je že skor ni nč! A je to normaln?
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.1.2005 19:59:36   
Palčica
Ojla,Sandra

Kolk časa pa je od takrat,ko si nehala jemat kt?
Veš,jaz imam sicer dokaj redno M,traja skoraj 5 dni in zelo močno.
Ko sem nehala jemati kt(ki jih niti nisem ne vem kako dolgo jemala),sem potrebovala kar nekaj časa da se je vse skupaj "normaliziralo".M po 2-3 dni je bilo na začetku kar nekaj običajnega.Tudi šibka je bila.

Tko da...po moje se nimaš kaj bat.Le telo potrebuje nekaj časa.

Lp,

Palčica

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2005 20:00:40   
Sandra*
Nehala sem jih jemat avgusta 2004!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2005 20:03:06   
Mirna
Sandra,cist mozno, da so tvoji hormoncki po KT malo pobezljali...vsaj pri meni je bilo tako. Sem imela en mesec kar 3 tedne izcedka, poj pa enkrat samo 2 dni itd...To se mi je vleklo od febr-okt.2004.lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2005 20:03:19   
pika74
ej Sandra, mene pa neki zanima. A si imela kdaj med jemanjem KT takrat, ko naj bi bila ovulacija tudi kakšne bolečine in npr. krvavitve?

Jaz ta mesec prvič v življenju jemljem KT in sem ravno v času O, pa me kar zvija in neki izcedki so:zmeden2:.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2005 20:07:03   
Sandra*
Ja kokr jst vem, da v času ko jemlješ kt nimaš ovulacije! Za pred jemanjem se pa ne spomnim. Se nism sploh obremenjevala z ovulacijo ipd. Med jemanjem kt pa se meni niso pojavljale nobene težave, ni me nič špikalo, ni blo izcedkov, ali kšnih krčev pri :hudicek:.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2005 20:11:50   
pika74
U to pa nisem vedla. A med jemanjem KT pol ni ovulacije:zmeden2:?

Kaj pa pol mene šraufa? Pa od kje pol izcedki? Bemti, čez dobr teden morm na operacijo, tole pa ne bo dobr.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2005 20:14:22   
baguSka
Pika74: če imaš med jemanjem KT težave - kakšne krvave izcedke, moraš baje prenehat z jemanjem in se posvetovat s svojim G, vsaj pr men je blo tko rečeno v času ko sm jih jemala..:zmeden2:

Sandra: jst KT ne jemljem že od oktobra 2003 in še zdej sm in tja nimam vse tako kot bi moglo bit!:( No več ali manj imam vedno močno M in traja vsaj 5 dni, le ne prihaja vedno točno ob dnevu. Ponavadi pa tam nekje na 35 do 38 dni.:grrr:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2005 20:15:26   
pika74
Sej je sam dons. Jst sm misnla, da je to zarad O. Ponavad sm mela okol O kakšen izcedek pa mal krčev. Ampak a res med jemanjem KT ni O?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2005 20:18:13   
baguSka
Pika pa kakšen izcedek maš to?!?! A je krvav, al je sluz? Ja baje praujo da KT preprečujejo ovulacije, ni pa vedno tako. Lahko da do te vseeno pride. Ampak tud med O ni nikoli krvavitve, le vlečljiva sluz ki naznanja ovulacijo!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2005 20:18:22   
Sandra*
ja kolkr jst vem je ni!

Sm šla prov po navodila od mojih bivših tabletk, in piše , da se ni bat če pride med ciklusom do manjše krvavitve, to pomoje velja tudi za izcedke. Če pa je obilnejše moramo k ginekologu! Kere tabletke pa jemlješ?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2005 20:19:18   
baguSka
Ja Pika tole res ne bo dobr. Kakšno operacijo pa sploh maš?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.1.2005 20:22:28   
pika74
Ojla Sandra, Minulet jemljem. Upam, da bom zdržala še dobr tedn. Sej ni ne vem kaj. Mal kapljc, drgač pa ful podobn kot pri običajni ovulaciji.

baguska - laparoskopijo in histeroskopijo mam 3.2.2005. Pa so mi predpisal, da morm jemat KT, da se mi sluznica ne bo zdebelila do operacije.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.1.2005 20:25:01   
Sandra*
Oj! Vidm, da vas je velik tuki, zato me zanima še nekaj! A k se odločiš, da boš nehala jemat (oziroma se z lubijem) kt in da začneta delat na :duda: morš it kj k ginekolginji? Jst sm bla nazadnje julija tm, mi je dala recep, sm šla po tabletke u lekarno in jih pol nisem več jemala, a se morem zj že kj na pregled naročit?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.1.2005 20:25:13   
Anitka
Oj PIKA!

Ja KT zavirajo O, a ne? Upam, da se to s tvojim izcedkom vse dobro konča, če ne pa bo verjetno kar najboljše, da kar jutri pokličeš G in vprašaš kako in kaj.

Čavči,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2005 20:26:12   
Sandra*
Če jutr ne bo dobr pjd k ginekologinji!:angel:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.1.2005 20:26:24   
baguSka
Aha..:zmeden2: Ja pol pa ni panike sploh!:sloncek: Sam prvič pa slišm, da bi med O celo do krvavitve pršlo..:zmeden:

Želim ti veeeeeliiiiiik sreče in bom držala pesti!:miska::rozica:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.1.2005 20:26:47   
Anitka
Oj SANDRA, mislim, da se ni potrebno takoj naročit h G. Greš potem na reden pregled, potem pa spet, če slučajno ne rata nekaj časa.

:metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.1.2005 20:27:52   
Sandra*
Ja kuko pa je z rednim pregledom, na kolk cajta!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.1.2005 20:28:24   
pika74
Oj Anitka:bravo: sm te vesela. A si dobr? Te pogrešamo tle:).

Jaz sm zgleda mal manjkala pri biologiji, ko so govoril o KT:zmeden2:.

Nikol v življenju jih nism jemala. Sm pa misnla, da KT samo to nardijo, da je sluznica neugodna za vgnezditev. Zmeri sm misnla, da je O ne glede na jemanje KT, da se to zgodi v jajcevodu s tem, ko se razpoči folikel in začne jajčece s potovanjem proti jajcevodu, kjer naj bi se srečalo s semenčico:zmeden2::zmeden2:.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.1.2005 20:28:52   
baguSka
Sandra ni treba! Vidva kar veselo :sloncek::sloncek::sloncek: in takoj ko boš zagledala :modri: pokliči G in se naroči za pregled!:)
Želim ti, da bi blo to čimprej!:rozica:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.1.2005 20:31:20   
baguSka
Redni pregledi nej bi bli drugač vsako leto, ampak zdej nazadnje ko sm bla jst na kontroli, mi je G reku da delajo na tem da bi bli 1x na tri leta..:( Razn v primeru če je kej narobe! Ampak men to kr nekak ni všeč..:(

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.1.2005 20:32:24   
pika74
Hej punce - sm vzela škatlco v roke in prepisujem, kar piše v navodilih:

Minulet (KT) je kombinirano peroralno kontracepcijsko sredstvo... Hormona v tabletki preprečita ovulacijo, povečata viskoznost sluzi v materničnem vratu, zato se semenska tekočina težje prodre do jajčeca, in spremenita maternično sluznico, zato se zmanjša verjetnost, da se bo oplojeno jajčece vgnezdilo.

Tkole piše.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.1.2005 20:32:35   
mujcek
Tudi meni je bilo rečeno da med jemanjem KT ni ovulacij. Glede pregleda po prenehanju jemanja KT, pa verjetno ni potrebno it do G-razen če imaš kake težave; jaz nisem šla; je pa priporočljivo malo počakat z zanositvijo-tako pravijo...;)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.1.2005 20:32:39   
Anitka
Ej PIKICA. Jaz sem bolj slabo, a se skušam spet čimprej pobrati. Veš ta moj izcedek me je spet potisnil k tlom, a se mu že upiram.

Ej to s KT pa priznam, da sem malce tudi jaz :zmeden::zmeden2::zmeden: - sem tud jaz malce sfalila in ne vem točno kako in kaj:ups::ups::ups::ups::ups:

:metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......