|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj menite?
16.10.2006 14:20:37   
Anonimen
mene pa zadnje čase tam doli ful "peče", srbi,... sploh se mi ne sex-a. k se mi je drgač ful, so krive tabletke??? če pa se z možem že spraviva, je moja čisto shirana, sva poskusila z lubrikantom, pa je še slabše, še bolj me peče...  ko pa ga da noter me pa ful boli, kot pri izgubi nedolžnosti... rodila sem s carskim rezom, tako da od tu ne izvira moj problem...  res ne bi vedla, kaj bi lohk blo narobe... res bi rada sex-ala, pa ne morem... user posted image  res ne vem kaj narest.... HIGIENA NI VZROK, se tuširam večkrat na dan... naj grem na pregled h ginekologu???  PROSIM POMAGAJTE MI.... L.P.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj menite?
16.10.2006 14:22:40   
*maja
Po mojem si staknila kakšno vnetje. Stopi do svojega G da vidiš kaj je na stvari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2006 14:24:23   
baguSka
Vnetje. Nic hudga.

Namazi se z jogurtom in zacni se umivat z intimnim gelom. Tezave bodo resene.

Bohnedaj da karkoli drucga gor dajes (razne kreme ipd jajca), ker bo se slabse..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2006 14:25:18   
baguSka
Namazi se z jogurtom

Al pa namoci tampon v jogurt in si ga vtakni v noznico.

Pa ne sadni, da ne bo pomote.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2006 14:26:11   
tanikaa
Tudi po moje je vnetje. Kot je napisala baguska. Jogurt, ali pa pejd v lekarno po kremo Daktrin.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2006 14:33:41   
lelaval
Očitno res gre za kakšno vnetje. Sicer nisi napisala, če imaš kaj izcedka (beli tok). Poskusi z jogurtom, če pa ne bo bolje, pa pojdi do G.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2006 14:46:08   
dudika
Se pa dobijo v lekarni vaginalne globule celjskih lekarn, ki zdravijo vnetja. Je po enem dnevu že boljše. Poskusi...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2006 14:51:39   
srki
Verjetno da bo šlo za kakšno vnetje, na pregled bi bilo dobro, da gresta oba. Meni je v oči padlo tudi to, da si napisala, da se večkrat na dan tuširaš-veš, tudi pretirana higiena tam spodaj in spiranje nožnice ni dobro (večkrat dnevno mislim, z raznimi geli za tuširanje, ki niti pod razno niso primerni za intimno nego). Uporabljal milo za intimno nego. Mogoče bi ti pomagal tudi Canesten, vsekakor pa pojdi na  pregled.

(odgovor članu dudika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2006 14:52:59   
Polona31
HIGIENA NI VZROK, se tuširam večkrat na dan...  Tudi pretirana higiena ja lahko vzrok za ponavljajoča vnetja. Druge so napisale da uporabi navadni jogurt, jaz pa vedno ukrepam z čajem iz kamilice in rmana kateremu dodam par kapljic limoninega soka.

Upam da se tvoje teževe umirijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2006 14:58:35   
igralka
Vnetje imaš, če je povečan beli tok, je glivično in bodo pomagali nasveti puns od prej, (če je vnetje v začetni fazi).
Če pa je izcedek bolj rumenorjavkast, je bakterijsko in moraš h gin,. da ti vzame bris na patogene bakterije in da točno ustrezna zdravila.

Pa čimprej se pozdravi!user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2006 15:01:03   
lelaval
Verjetno da bo šlo za kakšno vnetje, na pregled bi bilo dobro, da gresta oba. Meni je v oči padlo tudi to, da si napisala, da se večkrat na dan tuširaš-veš, tudi pretirana higiena tam spodaj in spiranje nožnice ni dobro (večkrat dnevno mislim, z raznimi geli za tuširanje, ki niti pod razno niso primerni za intimno nego). Uporabljal milo za intimno nego.

Sem tudi sama mislila napisat, da ne pretiravaj s tuširanjem tam spodaj, ker s tem izničiš naravno kislost.
Če gre za kakšno vnetje, kjer bi bilo potrebno zdravljenje obeh partnerjev, ti bo G dal recept. Sama sem isto dobila in vsak sva morala naenkrat pojest če se ne motim 5 tabletk naenkrat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2006 22:58:29   
BLAŽIKA
Verjetno res vnetje kot so ti že vse napisale.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.10.2006 23:12:18   
Rosada
Boga!Rada bi seksala a ne možeš!Kake tablete uzimaš?Moguče je da je to uzrok!
Koliko puta na dan se tuširaš?Nemoj da preveč izpiraš svoju vaginu!Če boš vaginu preveč izpirala ne boš mogla seksat!
Idi kod doktora!A možda su problemi i psihičnog izvora?Možda misliš da si sad izpunila svoju ulogu ljubimke jer imaš djete?Pa da toga nisi svjesna?
Imaš pravo da seksaš!Izbori si to pravo!Makar se bori sama sa sobom ako treba!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.10.2006 8:26:03   
levinj@
imela sem čisto enake težave...
sem nehala jemat tabletke...
sedaj je bolje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.10.2006 8:30:24   
didi1
Najbolje da greš h ginekologu,tudi če je vnetje se morata oba s partnerjem zdravit.

(odgovor članu levinj@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?