|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj me čaka?
6.3.2008 10:01:27   
anča banča
končno sem se opogumila, in naredila test.... user posted image user posted image ... sem kar obe nalepila, ker se nisem mogla odločiti katero bi mela.

zdej me pa zanima, kaj me čaka?
predvsem me je strah slabosti, saj imam službo, kjer ne bo ravno prijetno bruhatiuser posted image

ok, v katermu tedni lahko pričakujem slabosti, bolečine, do kdaj se moram malce bolj paziti....
čim več informacij, ker sem čisto zgubljena!

še kasneje kaj vprašam, zdaj se grem h seb spravit, ker semi roke tresejo, na jok mi gre....wiii, mamica bom!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj me čaka?
6.3.2008 10:07:17   
Šarki
ČESTITAM!!!!!!!!!!!!

meni v dveh nošečnostih ni bilo nič slabouser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu anča banča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2008 10:09:19   
lelčy
najprej iskrene čestitkeuser posted image .
meni je bilo slabo prve 3 mes, sem bruhala največkrat zjutraj, znalo se je zgoditi, da zvečer tudi. paziti se moraš vsaj prvo trimesečje(tako je meni svetoval G), včasih pa boš mogoče občutila bolečine, ampak pravijo da se to maternica širi in da je to normalno.
drugače pa pri vsaki ženski nosečnost poteka drugače in lahko da sploh ne boš imela nobenih težav.

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2008 10:15:13   
arsha
Čaka pa te to, v kar najbolj verjameš. Čestitam in ostani optimistična, kajti vsem ženskam ni slabo in tiste, ki jim je, tudi zelo različno reagirajo. Tebi ne bo slabo in to je to user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2384058

Tule si preberi, je napisano še malo več o vlogi psihičnih faktorjev pri slabostih.

< Sporočilo je popravil arsha -- 6.3.2008 10:18:32 >

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2008 10:26:26   
sayuri
Čestitke anča banča. user posted image

JAz pravim - ne obremenjuj se že vnaprej, kaj bo. VSaka nosečnica nosečnost doživlja popolnoma drugače.  Tudi, če ti bo slabo, boš preživela. Je pa res neprijetno, če kar naprej bruhaš (tako je bilo žal pri meni). AMpak vse mine user posted image

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2008 10:55:03   
kristinaj
čestitke.... meni je slabelo 4 dni dopoldan cca 1,5m po zadnji m. drugače sem bila pa ok.....

če imaš pa tako službo in ti bo ful slabelo prosi g, da te da na bolovanje.

pazit se ti ravno ni treba.... ti bo že g povedala kako in kaj.....

pejdi kupit folno kislino v lekarno ...

ko ti bo g teste naredila pazi če še nisi prebolela toksoplazmoze.... se boš morala pazit pri pripravljanju hrane, če pa si jo ni ovir.....

lahko hodiš tudi k kakšni telovadbi če imaš možnosti in se ok počutiš.... dosti hodit ne škoduje..

kar pripravi se na obilico solz veselja tekom nosečnosti.... kako so meni tekle, ko sem dojenčke po tv videla in tudi v trenutkih ko jih najmanj pričakuješ...tečejo same od sebe....

jaz sem pri kosilu vsak dan deci rdečega spila.....mmm kako je pašalo... proti koncu n.. bi ga tudi cel liter.... žal ga nisem smela :=))

če bo še kaj pa kar vprašej... lahko tudi na zs....

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2008 10:55:51   
lukec
Najprej čestitkeuser posted image !
Sprašuješ kaj te čaka. Jz bi ti rekla takole: slabosti še ne pričakuj, mogoče je sploh ne bo, mogoče bo pa ne boš bruhala, no mogoče boš celo bruhala ...
Čaka pa te en kup čudovitih stvari, najbrej novica najbližjim pa prvi ultrazvok, prve brce in kolcanje, poslušanje srčka, ogledovanje trebuha v ogledalu, božanje bitja, ki raste v trebuščku, kasneje pa nakupovanje in izbiranje opreme in končno prvi objem otročka. Misli na dobre in lepe stvari, ki so pred tabo. Lepo in zdravo nosečnost ti želim!

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2008 11:00:27   
Nenya
V dveh nosečnostih nobene slabosti. Čimbolj optimistično - nosečnost ni bolezen. Le alkohola bi se jaz izogibala v celoti, čist zaradi varnosti. Za železo boš dobila tablete, al pa jej kakšno hrano bogato z železom. Ni vredno tvegati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamica boš.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2008 11:17:17   
anča banča
punce hvala!
komi čakam, da user posted image pride domov, pa da mu povem!
sem full vesela!

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2008 11:21:15   
sazi
čestitke!!!

meni ni bilo kaj dosti slabo, sem bila pa prve 3 mesece takooooo zaspana, da sem po službi in kosilu pristala na kavču in se zvečre samo preselila v posteljo. Po treh mesecih, sem imela pa dvojno dozo energije...
Vsaki se pozna kje drugje.

Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2008 11:33:46   
bastian111
Čestitam ,čaka te najlepših devet mesecev. Nekaj dni bo slabih ,potem pa spet boljših in tako ,če bo vse ok, (kar tudi upam da bo)hitro minilo devet mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2008 11:43:37   
urskas
predvsem me je strah slabosti, saj imam službo, kjer ne bo ravno prijetno bruhati

mislim, da je ni službe na tem svetu, v kateri bi bilo prijetno bruhat. Tudi doma ni prijetno in tudi na dopustu ne....

Sicer pa nikar se ne ustraši "nosečniških tegob" že na začetku. Sploh se ne boj in ne pričakuj ničesar slabega, pa boš videla da bo se dobro.

Pa veliko sreče in lepouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2008 12:07:41   
srki
Čestitam in kot so ti že punce rekle, ne sekiraj se že v naprej, kako in kaj. Lahko da bo nosečnost čisto normalno potekala, brez slabosti in vsega ostalega. Jaz sem na srečo ena takih srečnic in sem prvo nosečnost delala skoraj do konca, sedaj bo verjeto tudi tako, če se le kaj ne zaplete.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.3.2008 13:28:48   
_Miška_
Najprej iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Moji predlogi:
- jej čimbolj zdravo,
- veliko se gibaj (sprehodi v naravi),
- nabavi si vitamine za nosečnice (s folno kislino),
- čimmanj se sikerej,
- uživaj v nosečnosti,
- ne dviguj težkih stvari,
- slabosti se da preživeti tako, da razmišljaš o svojem bebiku in je prec lažje (preverjeno user posted image  )
- pa tist odgovor o deci vina na dan presliš k ti ne bo nič koristil, kvečjemu lahko tvojmu otročku škodi. Za boljšo kri obstaja mnogo drugih načinov kot pa je nalivanje z vinom user posted image  Bogi taki otročki!!
- pa vedi, da je vsaka nosečnost razred zase, zato nikoli v bistvu ne veš kaj te čaka......

Pa veliko sreče in lepih trenutkov v nosečnosti ti želim user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.3.2008 14:32:29   
deja27
čestitkeuser posted image nič se bat,to ni noben bev bav.želim ti najlepšo nosečnost.

(odgovor članu _Miška_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.3.2008 14:57:06   
mateyka
čestitam user posted image ti se kar veselo čimveč gibaj, zdravo jej in se mej fino. šele če ti bo slabo, prit sem gor kej pojamrat user posted image

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.3.2008 15:06:57   
anča banča
še eno vprašanje.... velikrat sem zasledila, da ste-so punce šle delat krvni test- zihr je le zihr.
pa me sam zanima, kako je s tem v kamniku ali domžalah? se je teba prej naročiti? to je verjetno dopoldan?
sem že klicala g in me je naročila za pregled čez 5 tednov- je to normalno?
sej drugače se pa čisto nič ne sekiram in ne obremenjujem, živela bom naprej kot sem do zdaj, konec koncev- sajn nisem bolana, ampak noseča!!

lubi že ve, je itak full vesel. hočeva se pa še ziher prepričati da ne bo kasneje solz pri domačih, če slučajno ne bi bila.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.3.2008 15:14:47   
_Miška_
Mah po moje ti ni treba it na krvni test. Nima smisla. Če si naredila tist navadn test z urinom in je bil pozitiven ti ni potrebno it delat še krvnega. Razen če je bila druga črtica zelo rahla. Moj predlog: jutri zjutraj naredi naprimer še en urinski test druge znamke kot je bil ta danes in to bo dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 18
6.3.2008 15:18:32   
_Miška_
Aha še glede pregleda. To da ga imaš čez 5 tednov je pa povsem normalno. Jaz sem imela 1.pregled v 10.tednu nosečnosti, ene ga imajo pa še kasneje, zato se nič ne sikerej. Če te bo pa kaj preveč bolelo al pa če boš imela kakšne izcedke, se pa le pojdi pokazat. Dokler je pa vse normalno ti pa itak tud G nima kaj.

(odgovor članu _Miška_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.3.2008 16:16:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _Miška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
6.3.2008 16:49:23   
jaša2
ČESTITKE!!!user posted image  oooo, to so pa taki lepi trenutki, ko zveš, da boš mamica!!!!! jih kar podoživljam zdaj, ko sem prebrala tvoj post!

meni ni blo čist nič slabo zjutraj. sem se jaz tud tega bala, kr delam v šoli in si ne znam predstavljat, kak bi med uro letala na wc. user posted image  je pa res, da sem se prvi mesec ob večerih malo bolj čudno počutla. kot da bi mi htelo bit slabo, samo me ni tak prav zgrablo. drgač pa...
ob postelji imej kar pripravljen kak prepečenec za zjutraj - pravijo, da naj bi pomagal pri jutranji slabosti.

sicer pa pazi, da se fizično ne preveč obremenjuješ (še posebej kako dvigovanje težkih stvari) - pa psihično tud ne.

uživaj!!!!!!!!!

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

Neposredna povezava do sporočila: 21
6.3.2008 17:34:46   
TinKiCa1
Čestitke  tudi od mene :) Men ni blo nch slabo, upam, da tudi tebi ne bo! Taka nosečnost, k je bla moja, bi vsaki prvoščla, sam na konc ne otekanja ;)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?