|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj me čaka??
3.5.2006 9:32:31   
Anonimen
Pozdravljene!

Po skoraj enemu letu poiskušanja, da bi zanosila, sem se odpravila
k ginekologinji. Bila je zelo prijazna in mi je prijazno razložila, da ponavadi
počakajo vsaj eno leto šele nato sledijo preizkave. Če do sebtembra ne
bo uspeha se vidiva in takrat gremo naprej.
Ali mi lahko katera napiše, kako si po vrsti sledijo preizkave in mi jih malo
opiše. Nekako se vidim na teh preizkavah........
Pa še nekaj me zanima.... Ali katera izmed vas na vsake toliko časa izgubi
upanje?? Meni se to dogaja.... kar naenkrat imam v mislih, da mogoče nikoli ne bom
mamica in v tistem trenutku moje življenje izgubi smisel......

hvala in lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj me čaka??
3.5.2006 10:44:22   
soncek.djukelica
pozdravljena,
kot prvo bi ti rekla,naj te ne bo strah teh preiskav,saj niso prav nič slabega!user posted image
ponavadi se zgodi,da te tvoj osebni ginekolog pošlje v ambulanto za neplodnost, ki so v večjih mestih, Ljubljana in Maribor vem da jo imata, morda še kje; lahko te pa tudi sam pošilja na te preiskave!
Definitivno je,da bo mogel tudi tvoj user posted image  opraviti spermiogram, pri tebi se bo pa ziher opravil ultrazvok, kjer se lahko vidi, če so tvoji jajcevodi v redu,na kar se lahko opravi laparoskopija, oz.  lahko se opazi,da imaš pregrado v maternici, v tem primeru se opravi histeroskopija! to sta operativna posega!
morda pa sploh ne bo do tega prišlo,saj ti bo morda zdravnik predpisal Klomifen, o tem si lahko veliko prebereš, če pobrskaš nazaj in vem,da jih je veliko zanosilo s pomočjo Klomifena!
Aja, pa še nekaj, sigurno bo zdravnik želel vedeti, kako je z tvojimi hormoni, da vidi, če imaš ovulacijo in podobne stvari, to pa ni nič drugega,kot odvzem krvi v določenih dnevih,ki sledijo Muser posted image !
tole je res na grobo, upam,da sem ti pomagala in verjemi mi, da le verjeti moraš in zgodilo se bo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2006 10:49:20   
anadejka
Ja draga anonimna dostikrat pridejo trenutki ko se ti sesuje cel svet,ampak na srečo taki trenutki niso večni.Naše "pravilo" na RR je "upanje umre zadnje" in boš vidla tudi ti boš nekega dne dobila svojega sončka.Eni prej eni kasnejuser posted image ,važn da nikoli ne obupaš.Zate je pa sploh prezgodaj da bi se karkoli sekirala.S svojim dragijem pridno telovadita vsak drug dan in upam da vama rata kar brez vseh preiskav,ki verjemi mi niso prijetne.
Če pa do septembra res ne rata,potem vaju najprej čaka spermiogram,kjer bodo pogledali kvaliteto semena od moža,prgled hormonov,HSG-slikanje maternice in pregled prehodnosti jajcevodov,kakšen ultrazvok te še čaka,itd....

Ampak res upam da vama prej rata.Statistika pravi naj bi povprečen slovenski par zanosil nekje v 6 mesecih.Počakati do enega leta pa je normalno.

Veliko sreče ti želim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2006 10:59:43   
Anonimen
Hvala za odgovor in tolažbo..........
Želim si, da bi do septembra uspelo.......

Lep pozdravček

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2006 12:36:44   
meri
Draga moja,samo ne obupat!

Tudi tebe čakajo lepi trenutki nosečnosti,najsi bo tako ali drugače.Seveda ti želim,da bi ti najprej uspelo tako,ampak če ne,pa z pomočjo.To ni nič takega,je pa pot do tako zaželjenega user posted image .
Tudi jaz sem tri leta upala,čakala,pa nič.Hvala Bogu,imela sem srečo,da mi je uspelo že v prvem poskusu IVF (s hudo obliko hiperstimulacije ),ampak vse je vredno potrpeti.
Naj ti na tvoji poti sije sonce!

PDP 4.10.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.