|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj kupiti
8.9.2005 11:41:11   
draganav
Vem da ste že veliko pisali kaj kupiti za novorojenčka ampak ali mi lahko vseeno napišete kakšne bodyje naj kupim,kje,velikost oz. če imam body ali potrebujem tudi majčke kako naj ga oblečem (rok oktober) ? Ali ima katera izkušnje s plenicami Racman? VESELA BI BILA VSEH NASVETOV!!!    
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj kupiti
8.9.2005 11:48:12   
fricka
Jaz sem na začetku uporabljala benkice- majčke, ki se na hrbtu zavežejo. Bodije sem ji kar težko vlčekla čez glavo 1. mesec. Uporabljala pa sem bodye, ki se spredaj zapenjajo z neti. V tretjem mesecu pa so bodyi nepogrešljivi. Otrok je več pokonci in sam tako ga zavaruješ, da mu ne piha čez ledvičke. Velikosti sem pa kupila 2 majčke 56, ostalo pa 62. Jih nekaj nosimo še sedaj, ko ima že štiri mesece. saj na začetku je vse preveliko, pa hitro zrastejo....

Glede racmanov: jaz sem si pripravla racmane, pa jih nisem velik uporabljala. Do 4. meseca sva morale biti široko povite, ker sva imele medenično vstavo in je bilo vse skupaj preveč golomazno. V hudi vročini pa sva imele izključno racmane, v pamperskah se je kuhala.Problem pa je kadar se pokaka..

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj kupiti
8.9.2005 11:49:45   
lex
Jaz sem mela bodije št. 56 do 62 (odvisno od modela), če mu je bil po rokavih predolg pa sem mu jih malo zavihala in je blo. Jaz sem še kar uporabljala tetra majčke, ker mi ni nikakor šlo, da bi mogla takega malega v body tlačit. So pa uni full vredu ko so nareti ko tetra majčka. Za Racmanove plenice pa ne vem, ker smo meli kar papmersko, pa še tam je povečini kakal glih ko sem ga razvila, tak da je šlo skor vedno vse po tetra plenički

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj kupiti
8.9.2005 11:56:10   
draganav
Če bi uporabljala body , ki se zapenja spredaj ali bi bilo lažje ? In kaj obleči spodaj ? Pa tudi koliko rabiš vsega in kje je najbolje kupiti vse potrebno ?

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj kupiti
8.9.2005 11:57:17   
Lianna

Če ima otroček oblečen bodi z dolgimi rokavi je čez dovolj že samo pajacek brez rokavov oz. odvisno od temperature v stanovanju. Aja pa malo preveri če imajo pri ramenih tudi za zapenjanje. Jih je lažje obleči novorojenčku.

lp

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj kupiti
8.9.2005 12:05:33   
draganav
Rada bi vse kupila na enem mestu , kje se najbolj splača pravijo,da je BC zelo drag. Kje ste ve kupovale oblekice,kje planice,odejice in vse potrebno?

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj kupiti
8.9.2005 12:56:11   
urška
na začetku je fajn, če maš bodije ki sr zapenjajo oz. zavezujejo kot tetra majčke, to je za spodaj. pol pa žabice pa pajacka. super bodiji se dobijo v emporiumu (mothercare) pa še dragi niso. majo tud ful cute pajacke. vse pa kupuješ v kompletkih. bodije pe 3 ali 6. pajacke (kao pižamice pa po 3) je pa res, da so bodiji samo tisti za čez glavo oblečt. ampak so pa ful lepi, tko da jih maš lahko na poletje kr namest majčke

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj kupiti
8.9.2005 13:57:32   
tinatona
Haj!

Jaz sem že od začetka malemu kupovala bodije. Sem pa kupila same take da se jih zapne tako kot te mako majčke (jih imajo v porodnišnici). ko sem bila jaz noseča so jih imeli samo v Baby-centru, zdaj pa jih ima tudi H&M, ampak moraš fajn pogledat. Za bodije in žabice ti jaz svetujem Baby-center, za pajacke in ostalo je pa zelo ugoden H&M, pa še full lušne stvari imajo.

LP Tina

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj kupiti
8.9.2005 14:22:13   
Tasika
Bodije obvezno one ki se zapenjajo kot mako majčke, torej jih ni treba vlečt čez glavo. Jaz sem kupila tudi št. 56, pa je imel oblečeno 'mogoče' 2x. Verjetno odvisno kaj pričakuješ ( so ponavadi večjo od ). Čez bodi sem jaz dajala majčko (mako, tetra), pa žabice do pasu, ali pa samo pajacka.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj kupiti
8.9.2005 15:30:56   
Anonimen
Bodiji, ki se zapenjajo z netki preko trebuščka, so pravkar v akciji v LeClercu. 3 kom za 1.200 sit. Se mi ne zdi tako slaba kvaliteta, imajo pa na izbiro tudi malo boljše.

(odgovor članu draganav)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj kupiti
8.9.2005 16:31:46   
pravljica
samo bodiji...takšni z zapenjanjem spredaj in tudi navadni...meni ni bilo problem vlečt čez glavico od vsega začetka...ampak kupi samo po komadih, ker ne veš katero št boš rabla...če bo široko povit dojenček, mu ne bodo prav najmanjši, potem jih bo pa že prerasel...jaz sem vse to nabavljala v BC, ker imajo res vse na 1 mestu...drugje pa samo, če mi je bilo kaj všeč...za lušte
v glavnem, sama sprobaj vse in boš vidla kaj vama bo odgovarjalo, zato ne kupuj več komadov istih stvari!

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj kupiti
8.9.2005 18:24:23   
Annny
tudi jaz sem imela rok lani oktobra.
priporocam ti bodyje znamke Clar, ki se dobiljo v Baby Centru in sicer tiste iz 'črtastega' bombaza- so res super in po x pranjih se vedno kot novi.
Lp

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Neplodnost
Vitaebella

Kaj bi storili, če bi izvedeli, da sta s partnerjem nekompatibilna pri zanositvi, kljub temu, da je z vsakim posebej vse v redu?

Še naprej bi poskušala in se borila (59%)

Šla bi v posvojitev (15%)

Šla bi vsak svojo pot in poskusila z drugim partnerjem (4%)

V življenju so še druge lepe stvari (12%)

Kupila bi si psa (3%)

Nič od naštetega (7%)

Število vseh glasov: 431

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!