|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj kuhate skoraj 10mesečnikom
18.12.2009 20:44:59   
leo**tia
naša je že skoraj vse.razen svinjine,agrumov...danes sem klicala patronažno pa sem vprašala če ji lahko svinjsko meseko na kosti iz juhce malo dam in je rekla da lahgko.pa tud beljak je že jedla(v palačinkah),sem tud to omenila in je rekla če ji ni nič bilo ko je jedla testenine(/)mesecev ji tudi zdaj ne bo in čim manj komplicirat..in odkar je skoraj vse se je zeloo lepo zredila(prej je biloa suha da ni za povedat).sedaj ima 7pa pol kil..končnooooooo. in je na splošno bolj "zdrava"..kaj menite o tem??je res skoraj vse,le manj soleno.včeraj je poskusila tud paradižnik..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj kuhate skoraj 10mesečnikom
18.12.2009 21:03:25   
Petka09
Ja, kar naj počasi vse je. Pač po občutku... nekak pomisli, kako ji bo kaj v želodčku nardilo (da je ne bi kaj napenjalo itd.) in ji lahko postopno vse daješ. Pri svinjini si vseeno mogoče lahko pozorna... Jaz je mogoče ne bi glih še dajala pred prvim letom.. Oz. vsaj kak mesec počakaj še. No, to je samo moje mnenje.
Drugače pa tut jaz naši skoraj 8-mesečnici kuham že lepo podušeno, popraženo na olivnem olju... nič soljeno... s peteršiljem, kislo smetano, sirčkom itd.... Piščančje, puranje meso, govedino, testenine (z jajci).

Men je tut rekla pediatrinja, čim manj komplicirat in da otrok po 6. mesecu lahko začne jest vse, vendar po pameti in s postopnim uvajanjem.

Jaz moji še vedno ne dam stročnic, ker vem, da napenjajo tut mene... Dam ji grah, ampak v malih količinah.

Pa itak jo bom tut mogla do 11. mesca navadit vse jest, ker v vrtcu ne bo izbire in bodo jedl vse.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2009 21:18:01   
leo**tia
grah ne je..ker ga noče..je pa res da po nobeni hrani je ni napenjalo,pa nič drugega,kaki izpuščaji al kaj..hb nima nobenih težav z nobeno hrano..pa tud osliča je že jedla,pa zdaj ne vem če ga lahko??ma drugo nismo imeli in ga je z veseljem jedla..ker ona se naje in potem mi jemo.pa pride do nas in odpira usta,prosi gor da bi jo varvala in potem papa še z namiuser posted image mi se smili da ji nebi dala ,.pa naj omenim obožuje pohan kruh(namočen v ražvrkljane jajci in spečen),sem ji parkrat malo dala lepo počasi,ni bilo reakcije hb..zdaj ga z veseljem poje,kako jo je lepo gledat ko papa,ker smo do sedaj imali probleme,ni hotela nič od baby hran,zato smo šaltali na vse ostale hrane kot jemo mi in se je stanje zeeloo izboljšalo..sedaj z veseljem odpira ustauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 18.12.2009 21:23:29 >

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2009 23:08:54   
Urska09
Jaz tudi mislim, da ni nič narobe. Naša je bila ravno stara 10 mes., pa je že nekajkrat jedla grah, stročji fižol, lečo,...Ta vikend bomo npr. en dan jedli rdeče zelje, drug dan pa kislo repo. Pa ne bom nič posebej zanjo kuhala. Samo bistveno manj solim in to je to. Dosedaj še ni imela težav.

Mogoče bi res s svinjino še mal počakala, tako kot je moja predhodnica omenila. Je pač med bolj alergenimi živili. Tako kot med, orehi,....Tega jaz ne bom dajala pred enim letom.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2009 8:16:24   
Anonimen
Pri 10 mesecih je jedla že čisto vse. Celo pasulja se je najedla.user posted image

(odgovor članu Urska09)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......