Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj kuhate skoraj 10mesečnikom 18.12.2009 21:03:25
|
|
|
|
Petka09
|
Ja, kar naj počasi vse je. Pač po občutku... nekak pomisli, kako ji bo kaj v želodčku nardilo (da je ne bi kaj napenjalo itd.) in ji lahko postopno vse daješ. Pri svinjini si vseeno mogoče lahko pozorna... Jaz je mogoče ne bi glih še dajala pred prvim letom.. Oz. vsaj kak mesec počakaj še. No, to je samo moje mnenje. Drugače pa tut jaz naši skoraj 8-mesečnici kuham že lepo podušeno, popraženo na olivnem olju... nič soljeno... s peteršiljem, kislo smetano, sirčkom itd.... Piščančje, puranje meso, govedino, testenine (z jajci). Men je tut rekla pediatrinja, čim manj komplicirat in da otrok po 6. mesecu lahko začne jest vse, vendar po pameti in s postopnim uvajanjem. Jaz moji še vedno ne dam stročnic, ker vem, da napenjajo tut mene... Dam ji grah, ampak v malih količinah. Pa itak jo bom tut mogla do 11. mesca navadit vse jest, ker v vrtcu ne bo izbire in bodo jedl vse.
|
|
|
|
RE: kaj kuhate skoraj 10mesečnikom 18.12.2009 21:18:01
|
|
|
|
leo**tia
|
grah ne je..ker ga noče..je pa res da po nobeni hrani je ni napenjalo,pa nič drugega,kaki izpuščaji al kaj..hb nima nobenih težav z nobeno hrano..pa tud osliča je že jedla,pa zdaj ne vem če ga lahko??ma drugo nismo imeli in ga je z veseljem jedla..ker ona se naje in potem mi jemo.pa pride do nas in odpira usta,prosi gor da bi jo varvala in potem papa še z nami mi se smili da ji nebi dala ,.pa naj omenim obožuje pohan kruh(namočen v ražvrkljane jajci in spečen),sem ji parkrat malo dala lepo počasi,ni bilo reakcije hb..zdaj ga z veseljem poje,kako jo je lepo gledat ko papa,ker smo do sedaj imali probleme,ni hotela nič od baby hran,zato smo šaltali na vse ostale hrane kot jemo mi in se je stanje zeeloo izboljšalo..sedaj z veseljem odpira usta
< Sporočilo je popravil leo**tia -- 18.12.2009 21:23:29 >
|
|
|
|
RE: kaj kuhate skoraj 10mesečnikom 19.12.2009 8:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 10 mesecih je jedla že čisto vse. Celo pasulja se je najedla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......