|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj ji še lahko ponudim?
12.9.2006 9:10:38   
metaa
Stara je 5,5, meseca in že mesec dni jeva gosto hrano. A ne vem, kaj naj ji še ponudim. Začeli sva s kuhanim jabolčkom, počasi sem ji zraven dodala surovo jabolko, sedaj pa že 10 dni jeva le jabolko, ker ga ima ful rada in skoraj joka, ko zmanjka. Poje 1 majhen jabuček, ker ji še ne upam dati večjega. Saj jo potem še podojim, ampak ona bi raje še jabolko. Vmes sem ji 4 dni dala tudi korenje (pa ji ni šel ne vem kako v slast).
Kaj naj ji pa sedaj ponudim, katero zelenjavo oz. sadje še sme. Rada bi ji dala domačoo hruško, ker je ful sladka in ji bo sigurno všeč, a ne upam, da je ne bi napenjalo. A naj jo vseeno mal primešam jabolčku ali ji dam par žličk same hruške. Od zelenjave pa cvetačo, a l kaj, ne vem, a je za krompir še prezgodaj in kaj je z bučkami-a kej napenjajo?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj ji še lahko ponudim?
12.9.2006 9:27:49   
lelaval
Lahko ponudiš še bababo - te imajo otroci ful radi. Pa cvetačo komot, korenček, grahec, bučke sem jaz tudi kar hitro dodala. Hruško pa poskusi - po malo - mogoče pa je ne bo napenjalo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2006 9:40:02   
sarazan
Cvetača tudi napenja!

Sicer pa daj ji za poskusit in opazuj. Mojo punco ni nikoli nič napenjalo, da bi imela ful probleme. Če malo vetrove spušča, pa res ni hudega.

Jaz sem pri tej starosti dala tudi krompir, brokoli, špinačo, blitvo, kolerabo, korenje, bučke, kumarice, cvetačo, grah - vse kuhano ali dušeno.
Od sadja je pa moja user posted image  jedla jabolko, hruško (oboje kuhano), banano, maline, borovnice, lubenico, melono, robide, slive.
Breskev, marelico in nektarine smo pa takoj ukinili, ker se je izkazalo, da dobi izpuščaje na ličkih.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2006 10:56:30   
cuma
Metaa!
Po moje ji lahko daš hruško, samo najprej ji daj kuhano!
Od zelenjave ti zelo priporočam bučke in krompir, korenček si že dala, lahko pa poskusiš tudi s špinačko. Od sadja sem jaz pri tej starosti dajala predvsem jabolko in banano.
Dober tek!
Cuma

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2006 18:31:27   
Peli
Za začetek poizkusi s olupljeno kuhano hruško. Bučko lahko daš samo brez pešk - ker napenjajo, pa krompirček, cvetačo, brokoli, korenček pa poizkusi zmešati z jabolkom.
Sadje midva jeva v glavnem vse razen jagod, na katere sm jaz alergična.
LP

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.