|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj jesti pri slabokrvnosti
12.11.2005 19:37:29   
mala maja
Naš mali ima zelo malo hemoglobina in baje bi moral piti sirup. Ker na pregledu nisva bila pri njegovem pediatru (šla sva na pregled zaradi 3 tedenskega prehlada ki ni nič boljši in sva šla tud kri dat zato) nama je nadomsetna zdravnica po telefonu rekla da naj ga probamo vzdignit s prehrano. Pa da naj zdravnika opomnim da mu bo dal pri posv. čez 1m še enkrat pregledat kri.

S čim naj pa vzdihgnem hemoglobin:

ok vem za špinačo, pa baje brokoliuser posted image  pa rdeča pasa(a jo sploh lahko 8m)

Aja pa še en problem mava. Uglavnem se še dojiva (in jeva samo kakšne sadne kašice pa skutke-drugega pa sploh nočeuser posted image user posted image user posted image
A je mohgoče krivo tud to da sem jaz slabokrvna in pol mali sploh ne dobi železa pri mojem mlekcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj jesti pri slabokrvnosti
12.11.2005 19:53:00   
sand
Hojla,
kolikšna je vrednost hemoglobina?
Tudi mi imamo malo znižanega (105),v pon. imava posvet z zdravnico,mislim pa da to še ni posebne panike.Midva ful pridno jeva vse od 5m dalje, meso in vse ostalo, res je jedec, kilaža za to starost normalna(športnikuser posted image ).Tudi polno dojen, zdej samo še 2krat,tko, da ne vem od česa je to čist odvisno.Jest mu v kašice dajem malo plučne,rozbif,itd. ma sam ta dobr mesek pa domač brokuli, špinačo itd.Vse vrste sadja, tko da po tej logiki bi mogu imet 100%hmg. Lp Sand

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2005 19:56:56   
Anonimen
Ne vem, od kdaj naprej lahko damo otročku sirup rdeče pese za otroke od Endovitala. vprašaj v lekarni.

(odgovor članu sand)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2005 20:32:37   
lijalija
Moja mama (med. sestra) pravi , da so za oz. proti slabokrvnosti jetrca. Mogoče poješ ti.  Sej vem okrog jetrc je svašta  govora. Dajem samo mnenje. Drugače pa je menda bogata z železm tudi zelenjava cikorija.user posted image  

Nikoli več ne boste imeli druge priložnosti, da napravite prvi vtis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2005 21:08:08   
mala maja
uff meso je zanju čista španska vasuser posted image  vse ven leti še predno dobi v usta.
Je tak nejedec da je kar malo kriza ratala. No sej sva bla tud zadnjič mal kregana zaradi kilaže(spet ne pri njegiovem pediatru ampak na nadomestem)
smo veliki 77 cm pa mamo 9050g(baje mal malo za tako velikost)

drugače pa kar se tiče vrednosti ne vem na žalost mi je sam rekla zdravnica da je hemoglobin precej nizek in da bi se ona odločila za sirup samo da naj se s tem posvetujem z njegovim pediatrom,

Ma sej bova šla v pon nazaj (pa bova vprašala)ker smo že zmerej bolni. Sicer je vsaj vročina padla in smo že 4 dni brezuser posted image user posted image  sam kašlamo pa še zmerej pa skoz joka ampak res skoz. user posted image

drugače pa hvala za nasvete.

Ma bom pa probala z jetrcami sej men so pa dobre-mislim da sem ena redkih ljudi ki marajo jetrca(njam user posted image jih kera kuha pridem na kosilouser posted image user posted image user posted image jih nisem jedla že celo večnost ker jih doma noben ne marauser posted image )

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2005 22:02:53   
sand
Hojla,
glede kilaže, naš športnik je star 9m, velik 72 cm in ima 8850g in ga najina pediatrinja vsakokrat lepo pohvali, ker zgleda lep dečko.Sploh pa kakšna teža pa je tista prava, saj smo tudi ljudje različno težki pri enaki višini.Meni se zdi,da narava poskrbi za pravilno razporeditev pri otroku, pa če mu še ne vem kaj daješ za jest.Naš mali poje trikrat več kot sosedov, pa je lažji.
Ma super so tile dečkoti, lp Sand

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2005 8:24:40   
Lana_s
Dojenček, ki je samo dojen bi naj imel dovolj železa samo do 6. meseca, zato je potem potrebno dodajanje goste hrane. Razni riževi kosmiči in ostali linoti vsebujejo železo in lahko poskusiš tudi s tem. Drugače pa brokoli, rdeče meso, jetrca, tudi čokolada, suho sadje (še posebej marelica)

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?