|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj jeste
21.5.2008 12:27:12   
Anonimen
Lp
Vse ki dojite kaj jeste?A zelo pazite pri prehrani?Jest ne vem več kaj nej jem se bojim da bi kej takega da bi pol malemu skodovalo.Prov obsedena sem ze skoz bi neki grickala  pa zdele bi vse piskote pa sladkarije sam  zarad tega ker vem da ne smem.Kaj pa jogurti, kaksen pa čaj pijete?Jaz sem kar na vodi.Ne vem no pri čem ste ve najbol pazile?
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj jeste
21.5.2008 12:44:04   
gajči
Jej vse!user posted image
Če boš imela tako strogo dieto, ne boš koristila ne sebi in ne otroku.
Izogibaj se edino stvarem, ki povzročajo tebi težave, npr. napenjanje, pa tistim, ki so zelo alergene (jagode, arašidi).
Treba je jest polnovredno hrano, sadje in zelenjavo in se izogibat predelani hrani, ki vsebuje razne dodatke (barvila, konzervanse, ojačevalce okusov).
Aja, pa jaz se izogibam še pomarančam in limonam, ki naj bi povzročale, da ima otroček vneto rito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2008 12:49:04   
Solero
Jej, jej, jej!! Vse po vrsti!! Jej zdrave in polnovredne obroke z dobrimi maščobami.
Koliko pa je star tvoj dojenček?

V začetku se nekaj časa izogibaj jedem, ki napihujejo in močnim začimbam, potem pa počasi vso hrano.
Pa veliko pij tudi čaja za dojenje ali za otroke, ker preprečujejo krče pri otroku.
Če se še kaj spomnem, pa napišem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2008 12:52:03   
sanosan
Če samo pomisliš, kaj si v porodnišnici dobila za jest, lahko vidiš, da ni neke dijete. Jaz sem pri prvem user posted image  na začetku pazila samo pri jedeh, ki so napenjale, po dveh mesecih pa sem jedla vse. Sedaj pri drugi user posted image  pa sem že od začetka jedla vse, ker nismo imeli nobenih težav ne pri prvem in ne pri drugem user posted image .

Najbolje je, da se zdravo prehranjuješ in seveda zadosti piješ. Če boš pa ugotovila, da ima otrok kakšne probleme, pa boš takrat poiskala krivca. Pa vedno ni hrana tista, ki otroku povzroča probleme.

Pa še nasvet: čim manj komplicirat user posted image .

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2008 12:54:02   
Anonimen
Zdaj je star en teden pa se se mal lovim kako pa kaj.Recimo pila sem sadni čaj malo sladkan in en dan je bil tamav cel popoldne tečn skoz jokal skoz bi bil prkloplen pa so mi pol rekli da je mogoče ta čaj bil kriv tko da ne vem.Navajamo se se in ne veš še kaj mu pase pa kaj ne.Ne bi pa rada da bi imel krče  po nepotrebnem.

(odgovor članu Solero)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2008 12:58:00   
Lunc_a
Vse

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2008 13:45:03   
max81
jest jem vse

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2008 14:08:35   
racman2
Jst pa nisem jedla vse, ker jo je začel zvijat par dni po tistem, ko sva iz porodnišnice prišla. Pila sem čaje ala Bebi, iz kumine, janeža, kamilice. Pa še komarček in čaj za dojenje.
Od hrane ji pa marsikaj ni pasalo.
Zdej je stara 4 mes pa jo že tri dni napenja in joka, ko user posted image prdi zato, ker sem jedla marmelado iz jabolk in suhih višenj, danes sem pogruntala, da je to to.
Srečno

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2008 14:15:58   
piko12
Napenja pa zvija tud dojenčke, ki so na AM, tako da čim manj kompliciraj.

(odgovor članu racman2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2008 14:20:08   
Netopirčy81
Tudi jaz jem vse. Prve 14 dni mi je tašča nosila južno in je tut tko mal gledala, kaj kuha. Ko sem začela sama kuhat, sam pazila sam na to, da ni blo preveč začinjen. Še vedno se izogibam arašidom in orehom. Drugače pa kr vse.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2008 14:44:20   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

Vse

A tudi fižol oz. pasuljuser posted image .

Moja kolegica je drugače tudi vsega po malo jedla. VSaj na začetku. SEdaj normalno. Fižola pa itak ne marauser posted image

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.5.2008 16:48:01   
Vrtnica79
Jem vseuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.5.2008 19:52:01   
skuštrana
Jej vse, potem pa če opaziš da dojenčku kaj škoduje(napenja) se pač temu izogibaš.

Jaz sem jedla tudi fižol, se mi je tolk luštalo fižola, da nisem izdržala, ampak sem bila psihično priprvavljena, da ga bo ponoči zvijalo, pa je ravno tisto noč spal ko bubicauser posted image Mu ni nič škodilo. Našega je napenjala zelena solata in gobe, ta starejši pa ni škodilo nič.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.5.2008 22:20:11   
Pia77
Jem vse. Fižola in druge hrane, ki napenja, že itak nimam preveč rada, pa je pojem zelo malo.
Mali je sicer nekaj časa imel krče, ampak čisto neodvisno od moje prehrane.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 22:55:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?