|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je z mano
13.2.2009 6:47:43   
teji
user posted image  bi mogla dobit danes pa o njej ne duha ne sluha k pa mam redno mi nikoli ne zamuja!! ampak me od strani boli tko kot bi si nategni kako kito ne smem primetuser posted image  in to smo ena druga pa bol slabo!! temp mam sloz čez 37 ,spodnji del trebuha kot da nič ni!!! zdej mi pa res ni nič več jasnouser posted image hvala za odgovore!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je z mano
13.2.2009 7:36:32   
Skye
Naredi test pa boš vedela na čem siuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2009 8:30:22   
teji
pa bi mi kej že pokazal???user posted image ali je kera mela kej podobnega??

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2009 8:53:45   
toba
verjetno bi se že pokazala user posted image . Poskusi in obvezno javi.

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2009 10:28:36   
Bojana82
teji hitro šibaj po testek in ga zjutraj naredi, potem pa nam sporoči upam da veselo novico!

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2009 10:44:49   
teji
upajmouser posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2009 11:32:22   
mulan
meni je test pokazal user posted image  še pred predvideno user posted image , tako kar korajžno po testek!!

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2009 12:18:10   
teji
in kakšen znak ste mele najprej da ste šle po test??user posted image k to je zame prvič si pa z možem želiva pa da se prehitro ne veselim

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2009 15:24:47   
SKORPY
meni test ni pokazal tri dni po zadnji m in sem sedaj srečna bodoča mamica. Tako da potrpi še malo lahko da si zanosila pozno ker sem tudi jaz imela redno vedno do 4 v mesecu zanosila pa sem šele 29 v mesecu. Držim pesti.

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2009 16:03:11   
donna22
Na znake se ti ne splača čakat ... Lahko maš vse, lahko pa tudi nobenega ...

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2009 8:10:18   
Sulfinija
Naredi test pa poročaj.Meni je pokazal točno na 28.dan čeprav sem imela cikle od 28-31dni.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2009 7:30:37   
teji
nč ne bo user posted image prišla
upajmo enkrat nauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2009 8:11:11   
S*
user posted image user posted image user posted image , kar pogumno naprej, saj sta komej v prvem krogu, če se ne motim.

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2009 7:25:36   
teji
kakšen prvi krog 3 leta se že mučmo pa nč od ničuser posted image  genikologinja prav da je vse  ok . me bo vse skup minal kmal!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2009 7:58:04   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: teji

kakšen prvi krog 3 leta se že mučmo pa nč od ničuser posted image  genikologinja prav da je vse  ok . me bo vse skup minal kmal!!

s tabo je vse ok praviš...pa te je dala G na podrobne preiskave? pa tvoj? je šel na spermiogram?

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.2.2009 20:28:14   
matejaj
Pozdravljena teji!

Midva sva se trudila dve leti in pol...in tudi z obema vse ok (naredila vse potrebne preiskave). In ko sem se oktobra vpisala v šolo in odmislila....JE RATALO...zagledala sem + na testu... z mojim user posted image  sva bila tako srečna...se ne da tega opisati...na prvem ultrazvoku v 9.tednu nosečnosti sem prvič videla mojega otročička kako se je premikal...  a kaj ko je trajalo 12. tednov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Na drugem ultrazvoku...pa šok..najinemu user posted image je nehal bit srček user posted image  in morala sem na abrazijo. Ginekologi so me tolažili, da se to ne ponavlja, da ni dedno,.... da imam pač smolo... sem mislila, da se mi bo zmešalo.
Ni moj namen te strašit....hotela sem ti povedati, da ODMISLI IN BOŠ VIDLA, DA BO RATALO!!! PSIHA DELA SVOJE!!!! jaz sem prvič takrat...ne mislila na to...nobenih znakov...nič....samo mens. je zamujala. in je ratalo...čeprav z žalostnim koncem....ma vsaj vem, da lahko zanosim in da je najbrž res vse ok z nama...samo psiha dela svoje. Zdaj pa bova začela ponovno delat user posted image  in močno upam,da bo kmalu ratalo!!!!

Zato glavo gor in odmislit in boš vidla, bo ratalo!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.2.2009 15:25:55   
teji
ja vse preglede dala skoz vse ok!!! kot zgleda da res moram odmislituser posted image tebi matejaj pa želim velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo že nekaj spravli skup!!!user posted image user posted image

(odgovor članu matejaj)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?