Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je to 28.2.2008 9:10:03
|
|
|
|
Julija08
|
Jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku, ker to so lahko znaki nosečniške sladkorne ali kako se že temu reče. Mislim, da ni normalno da si tolk žejna.
|
|
|
|
RE: kaj je to 28.2.2008 9:14:16
|
|
|
|
BONI*
|
Meni se je isto dogajalo. Okus glede hrane se mi je non stop spreminjal. Nekaj kar mi je še pred kratkim ful pasalo kar na enkrat tudi videti nisem več mogla. Včasih me je po kakšni hrani ful zgaga pekla pa me po isti hrani nikoli prej ni in me tudi zdaj ne. Da si pa bolj žejna je pa zato, ker veliko tekočine porabi tvoj in pa zato, ker se že tvori mleko v prsih. To je vse normalno. Nosečnice so pač take. Če imaš Krvni sladkor vredu (kontrolira ti ga ginekologinja) te glede žeje nima kaj skrbeti.
|
|
RE: kaj je to 28.2.2008 10:11:34
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Tudi jaz sem precej bolj žejna ampak zanimivo da samo ponoči... Čez dan tako lai tako že od nekdaj popijem vsaj 3 litre (raje še več) ampak zdaj me pa žeja zbudi na vsaki dve uri približno... No, če je sladkorna bom itak izvedela kmalu na naslednjem pregledu...
|
|
|
|
RE: kaj je to 28.2.2008 11:48:58
|
|
|
|
pikica1979
|
Tudi sama opažam, da sem kar precej žejna. Mislim, da je to normalno. Res je, da mene malce te pomladanske alergije matrajo in je žeja posledica zamašenega nosu. - To je moja razlaga. Poslušaj svoje telo in vse bo tako kot mora biti - super. :-)
|
|
|
|
RE: kaj je to 28.2.2008 19:22:19
|
|
|
|
andie
|
Tut js sem hodla ponoč pit, zgaga me je pekla vedn, ko sem se vlegla, tak da sem mela zadnji mesec zravn postelje vsako noč mlek. Da mi ni blo treba vstajat, da mi je mal pomiril zgago, spila sem ga pa liter na noč.
|
|
|
|
RE: kaj je to 29.2.2008 11:23:15
|
|
|
|
Acjom1
|
Tudi jaz sem skoz ponoči žejna in potem posledično nonstop na wc-ju
|
|
|
|
RE: kaj je to 29.2.2008 13:31:45
|
|
|
|
Naja30
|
Glede na opis tvoje žeje in pekočih ustnic ti tudi jaz svetujem, da G rečeš da te prosi na test za sladkorno. Točno tako sem se jaz počutila, preden so mi potrdili sladkorno. Pa še zdaj se včasih, čeprav se držim diete.
|
|
|
|
RE: kaj je to 1.3.2008 16:33:44
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Ojla! Tudi jst se pridružujem vaši žeji:) jst sm skoz žejnaaa..skoz in vedno bol! ponoč obvezno flaša zravn postle, pa prost wc, ker td rada pol na wcju sedim! :) sladkorne pa nimam..popijm res ogromn! Majabo raje res vprašaj zdravnika, čeprav mislm, da je to normalno! Nosečnost je lepa ;))
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?