|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je to čep
24.12.2008 14:41:49   
Anonimen
mogoče malo butasto uprašanje, ampak, ker sem u prvo noseča, pa še nimam pojma o nosečnosti, me namreč zanima, kaj je to čep? kako to sploh zgleda.naj mi ena izkušena razloži, pa prosim brez pluvanja ali pa šinfanja.hvala u naprej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je to čep
24.12.2008 14:50:40   
Anonimen
Čep je skupek sluzi in verjetno še česa, ki med nosečnostjo zapira vhod v maternico - torej maternični vrat in s tem ščiti plod.

Izgleda pa kot en velik smrkelj user posted image . No, pri meni se je nekaj ur pred porodom odluščil - prvič kot en prst velik smrkelj, drugi del pa je bil enako velik, samo malo krvav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2008 14:57:09   
poli*
Pri meni pa je bil kot rjavkast silikon. Odluščil se mi je 5 dni pred porodom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2008 15:01:11   
Anonimen
najlepša vam hvala za odg.sem že mislila da me boste šinfal!!!user posted image user posted image user posted image
a dejte mi samo še reči potem ko se ti čep odlušči verjetno še voda odteče

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2008 15:04:53   
Pupsika
Anonimna ni nujno...meni je čep odpadel 1 dan pred porodom, voda pa mi ni odtekla. V P. mi je porodničar predrl mehur.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2008 15:06:24   
poli*
Vsak porod se začne drugače. ene dobijo popadke, drugim odteče voda, tretjim odpade čep šele na porodni. Meni je po petih dnevih odtekla voda in potem so začeli popadki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.12.2008 15:10:52   
Anonimen
Čep,odtekanje vode,odpiranje,sploh ni povezano.meni je čep odpadel 2 tedna pred porodm.ovoje so mi obakrat predrli v P v porodni

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.12.2008 15:20:13   
poli*
res ni nekega pravila, kako naj bi se porod začel. enim se sploh ne začne in ga oni sprožijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2008 16:13:35   
Anonimen
Meni se je čep odluščil 8 ur preden sem rodila. Zgledalo je pa tko - rdeče nitke v šmrklju - sem se tud jaz spraševala, kako to zgleda - ampak ko pride do tega ti je jasno - da bo pač treba rodituser posted image

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2008 10:57:10   
scorpiogirl
meni se je čep luščil po koščkih user posted image ene dva dni pred porodom ... taka sluz s krvavimi nitkami.
no, v nedeljo se mi je začel luščit (sem na vložku imela v nedeljo pa potem še v ponedeljek parkrat to sluz), v ponedeljek  zvečer sem šla pa rodit. voda mi je odtekla v porodni (so počakali, ker je šlo dost hitro vse in mi niso predrli), potem je pa kar hitro prišel še mali user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?