|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je to?
24.12.2007 12:56:03   
Anonimen
Sem v resni vezi že približno 5 let. Vendar se mi večkrat zgodi, da mi je kdo všeč. Npr. v soboto na zabavi. Nekdo me je ful lepo gledal, pa večkrat me je mimogrede prijel za roko. Meni se je to ful dopadlo. Bila sem pripravljena, da bo šel z mano do avta in mi tam začel "pihat na dušo". Sama pri sebi sem razmišljala, kaj bi storila - če bi se mu lahko uprla, če bi me skušal poljubit. Pa ne vem, ker je to nekdo, ki mi je že dalj časa všeč. Všeč mi je, če nekdo pokaže zanimanje zame, če pokaže, da sem mu všeč..

Ne vem ali je to zaradi pomanjkanja samozavesti ali kaj? Ker si takoj predstavljam, kako bi bilo z njim in takšne stvari.

Partnerja imam rada,. Mogoče je res, da me ne vznemirja več, tako, kot me je včasih. Da bi rada tudi v spolnosti poizkusila še kaj drugega ali drugače, on pa za to nima posluha. Vem, da je moj partner človek, ki si ga vsak lahko samo želi - po značaju.

Resnično ne vem, zakaj se mi to dogaja?? Pomanjkanje samozavesti? Pomanjkanje ljubezni do partnerja? Kaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je to?
24.12.2007 13:05:38   
Anonimen
Resnično ne vem, zakaj se mi to dogaja?? Pomanjkanje samozavesti? Pomanjkanje ljubezni do partnerja? Kaj?

Si se vprašala da je to pač zaradi tega, ker si ŽIVA?user posted image

A spet kakšna službena čaga?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2007 13:14:00   
Anonimen
Partnerja imam rada,. Mogoče je res, da me ne vznemirja več, tako, kot me je včasih. Da bi rada tudi v spolnosti poizkusila še kaj drugega ali drugače, on pa za to nima posluha. Vem, da je moj partner človek, ki si ga vsak lahko samo želi - po značaju.

Resnično ne vem, zakaj se mi to dogaja??

Dolgčasssssssssssssssss. Rutina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2007 13:20:38   
Anonimen
Men se to zdi dokaj normalno. Itak se fajn počutiš, če vidiš, da si enem všeč, pa, da bi mogoče rad kaj več.. Logično. Luštno je bil na novo zaljubljen, se na novo spoznavat... Je pa tud težko se obrnit in it stran. Sploh je težko to naredit pravi čas-da ne narediš kakšne neumnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2007 14:16:36   
baguSka
Dolgčasssssssssssssssss. Rutina.

Ebsolutli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2007 20:50:43   
Kepica83
Men se to zdi dokaj normalno. Itak se fajn počutiš, če vidiš, da si enem všeč, pa, da bi mogoče rad kaj več.. Logično. Luštno je bil na novo zaljubljen, se na novo spoznavat... Je pa tud težko se obrnit in it stran. Sploh je težko to naredit pravi čas-da ne narediš kakšne neumnosti.

A vam se to zdi normalno? Da se ji to zgodi večkrat in to v 5 letih? Halouser posted image  Ok 1x ali 2x še zastopiš ampak kaj takega neprestano? user posted image  hm očitno sem kljub svojim letom preveč staromodna.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.12.2007 20:53:30   
baguSka
A vam se to zdi normalno?

Itak da ni normalno. Ima resen problem s svojim partnerjem. Ki pa ni nujno neresljiv. Samo rutine in dolgcasa se morata znebit, pa mogoce kej resita.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.12.2007 20:55:33   
Anonimen
Konc leta je ja pa tele čage in zaključki naredijo svoje vem.user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2007 20:57:04   
baguSka
Mah pa ni vse v cagah no..... to se ji lahko zgodi tud na cesti pomoje. Da je nekdo mal leps pogleda pa ji zacne srce kucat, pa bi pomoje sla kr z njim na drink, ce bi ji bil ql. Anonimna definitvno hrepeni po drugmu... in dolg vec ne bo s svojim pomoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.12.2007 20:58:40   
Anonimen
Saj včasih vsi hrepenimo po nemogočem al pač mogočem kokr se kermu uresniči.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2007 21:06:12   
baguSka
Saj včasih vsi hrepenimo po nemogočem al pač mogočem kokr se kermu uresniči.

Ja. Le da vsak na svoj nacin. In ona mensezdi mal podleze, ker si dejansko tudi zeli, ne samo hrepeni..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2007 21:10:54   
Kepica83
Ja. Le da vsak na svoj nacin. In ona mensezdi mal podleze, ker si dejansko tudi zeli, ne samo hrepeni..

Pol pa če je tak pa naj črto potegne pa zapusti partnerja. Ne pa da ima resno zvezo obnaša pa se kot nka 15 letna smrklja.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.12.2007 21:12:29   
baguSka
Pol pa če je tak pa naj črto potegne pa zapusti partnerja.

Jah ni nujno se... mogoce se ni prsla do te tocke, da bi to nardila... bo ze sama najboljs vedla.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.12.2007 21:14:04   
baguSka
Vem, da je moj partner človek, ki si ga vsak lahko samo želi - po značaju.

No tole ni dovolj za ljubezen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.12.2007 21:14:45   
Kepica83
Ja itak samo zgleda zelo labilna če tako nihajo njena čustva.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.12.2007 9:56:32   
ZigZag
Sem v resni vezi že približno 5 let.

Vraga, a je 5 let res ena taka doba? :s

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.12.2007 10:17:54   
bumerang
A kaj je to?
Pomanjkanje izkušenj! In tudi značaj.

Zdaj pa:
- si to priznaj, pusti zdajšnjega, se zlaufaj in si potem poišči resnega partnerja,
- si to priznaj, se prepričaj, da ni vredno, in ostani z zdajšnjim (ampak glede na pomanjkanje izkušenj bo tek na kratko progo).

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu ZigZag)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.12.2007 12:08:42   
Teya*D.
Nedosegljivo je najslajše, ko pa enkrat to imaš pa ti spet ni vredu in iščeš nekaj...
Preprosti ti je všeč...Saj pa ni to tak grozno če malo sanjaš...s partnerjem pa se le pogovori, saj ni res, da nebi malo poskusil kaj drugegauser posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.12.2007 15:21:20   
Anonimen
Jaz pa vseeno mislim, da se tukaj ne gre za pomanjkanje izkušenj in podobno.. Pač mogoče mal spremembe, razvedrila, zabave. To, da ti je pač všeč, če se z nekom malo bolj spogleduješ, se mi ne zdi nič takega - seveda dokler to ne prestopi kakšne druge meje.

Pa zame je 5 let kar precej, sploh če je še bolj mlada (predvidevam, ker ni nikjer napisano, da bi imela kaj otrok).

Ma ne vem, jaz vseeno mislim, da je to pač del vsake veze, le da si eni priznajo, eni pa ne. Pač moje mnenje.

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.12.2007 18:06:39   
mami_miki
jaz pa bi rekla, da je to tvoja preizkušnja...včasih se naš odnos do partnerja spremeni: ni več kot na začatku, ni več toliko nežnosti....

meni pač ni fora v tem, da menjavam partnerje: se vse od njega učim, oz. mi kaže kaj sem in kaj ne...

ne vem kakšna si: kaj iščeš....to moraš sebe vprašat: zakaj se ti je zdaj zgodilo, oz, zakaj si se odprla temu...da ti drugi postajajo všeč: slej kot prej se boš zaljubila...men se je isto zgodilo...bivši me nie več toliko privlačil, drugi so me začeli zanimat...

kaj pogrešaš pri tvojem partnerju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.12.2007 7:43:59   
VERONICA
Meni se to zdi čisto normalno.

Večina moških bi rekli: tudi če sem na dieti zakaj ne bi smel gledati jedilnika.

Pa zakaj ženske tako rade gledamo meksiške nadaljevanke ali druge (bolj kvalitetne) ljubezenske zgodbe?

Po mojem tudi če zamenjaš partnerja bo "problem" ostal. Ene pač rade malo sanjamo.

Lahko prenehaš hodit ven (staromodna varianta) ali na pet let menjaš partnerja (moderna varianta).

Lahko pa si dovoliš take sanje pod pogojem da to samo ostanejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.12.2007 8:15:50   
najina pikica*
nič ni  narobe če še poleg svojega partnerje pogledaš še mal okolico,dokler  sanje ne preidejo k dajanjem!
takrat nastane problem,takrat se moraš vprašat saj nekaj pri vama ne štima?skupaj sta pet let,imata se rada,....je zgolj vse skupaj le rutina,ki poteka po nekem včratnem kopitu ali ljubezen mad vama res obstaja?
....imaš možnost al da nekako izpostaviš pogovor s tvojim in se o vsem pogovorita....
.....ali pa zakaj pa ne probaj odtrgati tisti prepovedani sadež,pa boš videla kaj ti prinese,samo previdno veš kaj pravijo;posle j.... nema kajanja!....

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za fantka

Katero ime za fantka?

Mark (43%)

Tinej (6%)

Tian (26%)

Anej (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!