|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je to?!?!??!?!
1.9.2006 19:58:48   
Anonimen
Danes sem na papirju opazila takšno sluz-kot žele v obliki in velikosti LEŠNIKA!!!!

Ker se mi je to zgodilo prvič, me zanima kaj naj bi to bilo?? je katera to imela??

za vse odgovore bom ful hvaležna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je to?!?!??!?!
1.9.2006 20:04:22   
tejči77

Biba12, se mi še ni zgodilo. Ali res tako veliko? Ali je prozorna? Mogoče bi bila lahko ovulacija ali pa močnejši izcedek. Če nima vonja se po moje nimaš česa bat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2006 20:10:08   
soncece24
Po mojem ovuliraš user posted image . Tak da ti bo user posted image verjetno malo zaostajal ta mesec - če računaš, da naj bi se pojavila 14 dni za ovulacijo.

http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/
http://www.solazazivljenje.si/naravno_nacrtovanje_druaine.html

Tu maš marsikaj o spreminjanju sluzi napisano, s takimi se jaz zdaj ubadam, ko nimam tabletk.Mogoče še tebi kaj pomaga.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2006 21:30:18   
ALJA75
Meni se je to že tudi zgodilo, ampak, ker se potem več ni ponovilo nisem razglabljala zakaj je bilo.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2006 15:02:02   
t*e*j*k*a
Tudi jaz sem že imela to. Je blo prozorno brez vonja in je res zgledalo kot kak žele.
Nisem zganjala panike glede tega, in mislim da tudi tebe nima nič za skrbeti če je brez vonja in ni kake barve.

Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?