Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 8:37:36
|
|
|
|
April
|
Ja kakšnega pa imaš? Če je kej krvav, najbrž to ne pomen nič dobrega. Tak brezbarvn izcedek pa se zaradi hormonskih sprememb pojavlja pri večini nosečnic skozi celo nosečnost.
|
|
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 8:44:08
|
|
|
|
ur+sa
|
ja kukr en bel tok...ne krvav k sreč ni
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 8:46:32
|
|
|
|
April
|
Potem pa ni nič narobe , kar navad se, zna trajatttttt.... Meni je g rekla, da ga ne zdravijo, če ni srbeč, drugače pa ti kakšen kanesten predpiše.
|
|
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 9:03:54
|
|
|
|
ur+sa
|
ne ne ni srbeč...samo na cajte me mot, k mam mokre gate, in sem vsa v panik, da ni kej narobe. hvala
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 9:11:23
|
|
|
|
Tanyka
|
Nabavi si mini vložke
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 9:25:19
|
|
|
|
Putka
|
Jaz imam ene super mini vložke, kupila v Mullerju, porabim par paketkov na mesec. Pa novo zalogo spodnjic sem si nabavila, ker se ene 3x dnevno preoblečem. Še dober mesec, pa bo! Potem pa drugi izcedki .
|
|
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 9:28:01
|
|
|
|
ur+sa
|
Potem pa drugi izcedki kakšni?
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 9:30:48
|
|
|
|
April
|
najbrž je mislila čiščo
|
|
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 9:33:04
|
|
|
|
ur+sa
|
oprosti tudi to nevem kaj bi bilo.... a to je povezano z nosečnostjo...pomoj bommogla zacet mau knjige brat
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 9:34:44
|
|
|
|
Putka
|
Ja, čiščo sem mislila. Že imam velik kup Vir80 na zalogi.
|
|
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 10:04:42
|
|
|
|
duhica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka Nabavi si mini vložke Ja pa naj bodo taki, ki niso plastificirani, da bo bolj zračno. Meni je G svetovala tud Vagisan vsake toliko časa, da se prepreči vnetje. No, ampak jaz sem že kar nekajkrat imela vnetje v prvih štirih mesecih.
|
|
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 10:29:50
|
|
|
|
baja*
|
Tudi jaz sem dala eno rundo Vagisana skozi. Pomaga na kratek rok. Drugače pa se mi beli tok vlije, ko grem na sprehod, tak da so mini vložki obvezna oprema .
|
|
|
|
RE: kaj je s temi izcedki?? 26.3.2007 10:41:35
|
|
|
|
kjava
|
Ur¸(ne vem kje je plus )sa, čišča je krvavenje po porodu-čiščenje maternice, ki traja lahko kar nekaj tednov. Drugač pa jest tud korakam v zadnji mesec in mam ful čistega izcedka. Kako bom pa pol vedla, da mi ne odteka plodovnica
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?