|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je s Tino Maze
14.1.2014 21:49:39   
Lukka
Joj, sicer zelo spremljam sport, ker so pri nas vikendi kar sportno obarvani, vsaj moj je redno prikovan pred tv, pa potem se jaz... skakalce imate fenomenalne, cel svet se jim klanja, ampak smucarija je pa res katastrofa.
Pri fantih sploh nobenega nimate, vsaj kakor sem uspel opazit, pri puncah pa vidim, da je Tina tudi tam okrog 15. Mesta.

Kdo ve, kaj je s to Tino Maze? Saj lani je pa razturala??!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je s Tino Maze
14.1.2014 22:37:34   
Bakfark
Kako dolgo pa si ti že na severu Evrope da naša Tina, skakalci in ostali smučarji niso več tvoji???

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2014 23:06:31   
Lukka
Ja no... saj so moji, ampak vseeno no.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2014 0:04:08   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Kako dolgo pa si ti že na severu Evrope da naša Tina, skakalci in ostali smučarji niso več tvoji???

Stari, to se samo Mujo gemanizovao user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2014 7:25:41   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Joj, sicer zelo spremljam sport, ker so pri nas vikendi kar sportno obarvani, vsaj moj je redno prikovan pred tv, pa potem se jaz... skakalce imate fenomenalne, cel svet se jim klanja, ampak smucarija je pa res katastrofa.
Pri fantih sploh nobenega nimate, vsaj kakor sem uspel opazit, pri puncah pa vidim, da je Tina tudi tam okrog 15. Mesta.

Kdo ve, kaj je s to Tino Maze? Saj lani je pa razturala??!

A če je lani razturala, a potem mora vsako leto? in kaj če se dogajat? karkoli se že dogaja, se v pravo smer. zanjo. in samo to je pomembno. konec koncev je punca lani naredila take vrhunske dosežke (in tudi če jih ne bi), da lahko takoj spakira in gre domov in ji bomo do konca življenja snemali kapo dol, pa če nikoli več ne stopi na stopničke. lukka ja?

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2014 8:21:05   
nyna84

Ne, lani je Tina bila njegova, ker je imela vrhunske rezultate. Letos je pa "še ena od neuspešnih slovencev" user posted image
Lukka, in kateri so tvoji smučarji?

Mir rabi, ne pa ta pritisk z vseh strani. Glede na lanske dosežke smo letos vsi pričakovali vsaj toliko (z njo vred) in to je posledica.
Trenutno stanje je po mojem mnenju odraz tega pritiska in seveda tudi menjav v ekipi. To se je že enkrat pokazalo, da jo vsaka sprememba vrže iz tira, ker zelo težko zaupa.

Isto je bilo s Peterko pred leti. Eno leto oh in sploh, drugo leto se pa ni mogel pobrat.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2014 8:25:45   
skuštrana
A ce je petnajsta na svetu pa ni ok? Tipicno slovensko.....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2014 8:55:01   
emma83

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Ne, lani je Tina bila njegova, ker je imela vrhunske rezultate. Letos je pa "še ena od neuspešnih slovencev" user posted image
Lukka, in kateri so tvoji smučarji?

Mir rabi, ne pa ta pritisk z vseh strani. Glede na lanske dosežke smo letos vsi pričakovali vsaj toliko (z njo vred) in to je posledica.
Trenutno stanje je po mojem mnenju odraz tega pritiska in seveda tudi menjav v ekipi. To se je že enkrat pokazalo, da jo vsaka sprememba vrže iz tira, ker zelo težko zaupa.

Isto je bilo s Peterko pred leti. Eno leto oh in sploh, drugo leto se pa ni mogel pobrat.

user posted image

Psiha jo daje.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2014 9:40:20   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

A ce je petnajsta na svetu pa ni ok? Tipicno slovensko.....

Pa šesta v skupnem seštevku......

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2014 11:14:51   
malaMravljica
Lukka, Tina je par dni nazaj menjala trenerja in do OI bo sedaj spet v mega formi in bo pobrala enih par zlatih medalj.
In ko bodo smucali spet tu zraven nas gremo mi spet navijat in jaz sem ze rekla, da letos grem s tistim, ko govoris notri in se potem full bolj slisi in se mal vecje slo zastave bomo letos imeli, nas bos lahko gledal na TV, bomo tisti, kjer bo gospa zena tako navijala, da se bo gospod moz postavil 5 m stran in se naredil, da me ne pozna, gospodic otrok bo pa tulil Go Go Tina. In to bomo poceli, ce bo na stopnickah ali ne. Ej, to res ni lepo, da reces, a nimate vec dobrih smucarjev. A lani je pa bila tvoja al kako, ce ni na stopnickah se je pa kar sramujes in se pripises drugemu narodu al kako. Slovenec si, ceprav bi bilo bolj svetovno biti kaj drugega.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2014 11:57:32   
pipapopa

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Lukka, Tina je par dni nazaj menjala trenerja in do OI bo sedaj spet v mega formi in bo pobrala enih par zlatih medalj.
In ko bodo smucali spet tu zraven nas gremo mi spet navijat in jaz sem ze rekla, da letos grem s tistim, ko govoris notri in se potem full bolj slisi in se mal vecje slo zastave bomo letos imeli, nas bos lahko gledal na TV, bomo tisti, kjer bo gospa zena tako navijala, da se bo gospod moz postavil 5 m stran in se naredil, da me ne pozna, gospodic otrok bo pa tulil Go Go Tina. In to bomo poceli, ce bo na stopnickah ali ne. Ej, to res ni lepo, da reces, a nimate vec dobrih smucarjev. A lani je pa bila tvoja al kako, ce ni na stopnickah se je pa kar sramujes in se pripises drugemu narodu al kako. Slovenec si, ceprav bi bilo bolj svetovno biti kaj drugega.
si me nasmejala z delom o možuuser posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2014 12:59:36   
alda
Razen skokov niti ne spremljam športa redno.
sem pa iskreno vesela za vsak uspeh ,uvrstitev naših športnikov, če se le ne preseravajo preveč.

Tini pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!
naj bo 1. ali pa izpade - zame je še vedno zmagovalka in se z njo še vedno zelo rada pohvalim ,predvsem kakim Avstrijcem user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2014 16:50:34   
Felicita
Lukka, takim kot si ti je Goran posvetil eno super kolumno - Snežna kraljica v blatnem dolu ali o tem, kako smo Slovenci strokovnjaki za povprečnost: https://www.dnevnik.si/objektiv/komentarji/snezna-kraljica-v-blatnem-dolu

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2014 18:24:28   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Stari, to se samo Mujo gemanizovao user posted image

Germanizacija ponosnih nacija... Kak si cuj???

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2014 23:35:55   
ZmajTolovaj

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Lukka, takim kot si ti je Goran posvetil eno super kolumno - Snežna kraljica v blatnem dolu ali o tem, kako smo Slovenci strokovnjaki za povprečnost: https://www.dnevnik.si/objektiv/komentarji/snezna-kraljica-v-blatnem-dolu

user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2014 8:05:32   
alda
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
16.1.2014 9:13:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alda)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?