|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je narobe?
22.2.2007 22:07:46   
gobica
Pozdravljeni!
Želim slišati vaše mnenje o naslednjem dogajanju. Pred novim letom sem spoznala fanta, ki mi je bil zelo všeč. Bili smo na neki zabavi in plesala sva skupaj celo noč. Po njegovem obnašanju je bilo čutiti, da sem mu všeč tudi jaz. Potem je v naslednjih dneh od kolegice izbrskal mojo telefonsko številko in mi poslal sms. Tako sva bila na sms-ih še nekaj dni, za silvestrovo pa sva se videla le za pol ure - toliko, da sva si voščila (on je drugi dan delal). No, po novem letu pa še nekaj dni sms-ov v stilu, da se morava dobit na kaki pijači, da se morava čimprej videt ... Do tega nikoli ni prišlo. Jaz sem bila zainteresirana in sem mu na sms-e vedno pozitivno odgovarjala. In potem na lepem nič. Bilo mi je zelo čudno. En mesec sem se ubadala z vprašanjem, kako je lahko tako odrezal-. Potem sem se opogumila in mu poslala sms (kako kaj... bla bla). Odgovoril je zelo prijazno in zainteresirano, pa še dodal, da mu ne težim. Potem sva se enkrat slučajno videla in je spet rekel, da se morava dobit čimprej. In od takrat nič več. Jaz mu tudi nisem več težila in tako gre čas naprej. Meni je po eni strani neumno, da bi mu pošiljala sms in ga mogoče klicala, ker se mi zdi, da sem mu dovolj jasno pokazala, da mi je všeč. Kaj mislite, da je razlog tega vedenja? Res mi ni jasno.Če mu ne bi bila všeč, tudi ne bi govoril, da se morava videt. A ni tako? Edino, če želi biti zelo uvideven... Hvala za vsako mnenje.lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je narobe?
22.2.2007 22:12:10   
lelaval
Jaz ti svetujem le to - če si nekaj želiš, potem ni mej, da bi ti to preprečile. Če bi bil zares zainteresiran, da prideta skupaj, bi tako tudi delal, ne pa, da se vmes potuhne. Zamisli si, da bi hodila z njim, ali pa celo živela skupaj  - a bi res rada bila vseskozi v dvomih, kako bo?
Konec koncev pa ni edini moški na svetu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu gobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2007 22:12:19   
Maleal
Men se zdi,kot da se te izogiba in nima kakega interesa,če bi ga imel potem se nebi tako obnašal.A si sigurna,da je samski,da ni kaka družina vmes?Kot vidim  se nista imela možnosti ravno spoznat ne?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu gobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2007 22:19:12   
gobica
ja, nisva se niti spoznala. Samo meni se je zdelo, da je res uredu fant in vsi prvi občutki so kazali na to, da si takega že od nekdaj želim. Res je bil prvi fant v mojem življenju, ki mi je v enem večeru popolnoma zmešal glavo in ga še danes ne morem pozabiti. Vem pa tudi, da ni edini na svetu in da v takih dvomih ne bi mogla živeti. Ampak kaj hočem, srce govori drugače....

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2007 22:20:30   
gobica
aha, pa še to. Družine sigurno ni vmes, pa tudi kaka druga punca ni bla na liniji takrat. to sm uspela zvedet od njegovega kolega.

(odgovor članu gobica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2007 22:22:09   
Marogica
Gobica, dosti rib plava v morju, veš? In ta ti je odplavala.

Tako, da pozabi na nekaj, kar se še začelo ni. Tako je življenje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu gobica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
22.2.2007 22:23:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2007 22:25:19   
Anonimen
Izgleda, da je kakšna druga vmes uletela.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2007 22:33:51   
gobica
ja, verjetno res nisem bila dovolj zanimiva zanj. Samo zakaj potem še nekaj sanja o zmenku? To mi deluje že malo kretensko... A me želi le psihirat in je vesel, če ženske norijo za njim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2007 22:41:58   
lelaval
je vesel, če ženske norijo za njim?

To bo, ja. Očitno se ima za velikega mačota.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu gobica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2007 23:13:16   
arabela*
jaz ti svetujem,da ga pokličeš in vprašaš kaj mu je.Najbolj preprostouser posted image

(odgovor članu gobica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2007 23:28:16   
Nattka
Pusti ga pri miru. Če si mu dovolj jasno dala  vedet, da ti je všeč, on pa ni odreagiral, nima smisla silit vanj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2007 23:30:48   
lojzika
evo pošlji mu sms če ti je za mojo družbo imam jutri ob XX čas in se lahko dobiva, če ne utegneš, lahko srečanje prestaviva na tebi ugodnejši dan

Po moje pri vama nihče ne predlaga konkretnega dneva srečanja

Tako boš vedela, če boš vse skupaj pustila, se boš prej ali slej spomnila nanj in še vedno ti ne bo jasno, ali te res ni hotel ali je bilo kaj drugega vmes

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2007 7:28:37   
srki
Jaz sem bila na istem na začetku veze s sedanjim partnerjem. Ko sva se spoznala, sva se nekaj časa videvala, potem nič, potem samo slučajno,... Mobitelov takrat še ni bilouser posted image , samo navadni telefon, pa saj veš, če te ni doma, zamudiš vsak klic.

Tako da, to, če se je malo "potuhnil" še ne pomeni, da se te izogiba.  Mogoče pač rabi čas za premislek, kako in kaj.

Pokliči ga in se zmenita za pijačo, ne samo to, "da bi se enkrat morala dobit". Potem se lahko dobivata še sto let....

Če pa ni resen, pa so ti že napisale, da ni edini moški na svetu.

Vse lepo user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.2.2007 9:27:30   
gobica
Jaz sem mu očitno dala vedet, da mi je všeč, pa tudi dost sms-ov sem mu poslala, da bi lahko čutil. Zato ga ne bi še naprej gnavila...Očitno mu nisem...V tvojem primeru SRKI je bilo drugače - sploh še ni blo mobitelov in stvar je drugačna. Zdaj bi me lahko poklical kadarkoli. Če pa rabi čas za premislek, bo pa že še uletel:)Ampak verjetno mu je všeč, da ženske norijo za njim.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.2.2007 10:53:30   
baguSka
Draga gobica. Ravno to je prednost, da so danes mobiteli, da lahko kadarkoli pritisnes na njegovo tipko, mu napises karkoli... Zakaj pa bi moski moral bit vedno tisti prvi???? Ce ga hoces in ce ga ne mores pozabit, ga poklici takoj zdaj!!! Mogoce si pa on misli tocno isto, kot si mislis ti!? Da ti je dal vedet, da si mu vsec in si ti tista, ki nisi dovolj zagreta zanj!? Bodi pogumna in ZASE ga poklici in mu predlagaj, da se jutri dobita ob 20ih pred Namo!!! Zase to naredi in se nehaj trpincin in tuhtat in premlevat. Ce bo zainteresiran bos takoj ugotovila.

(odgovor članu gobica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.2.2007 10:55:34   
baguSka
In btw: moskim se celo zelo vsec take punce!!! Ne daj se mu! Zakaj bi igrala na njegove strune!? Naj on malo igra na tvoje... Mogoce pa ravno to rabi..

(odgovor članu gobica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.2.2007 11:04:37   
gobica
baguska!že odkar sva se spoznala sem imela občutek, da sem jaz bolj zainteresirana. Edino kar je naredu je bil začetek, ker je on izbrskal mojo cifro. Potem sem mu pa v glavnem jaz popiljala sms in je nanje odgovarjal. Tudi predzadnji sms sem mu poslala po enem mesecu premora, zadnjega pa še po enem mesecu tišine. A misliš, da ni to dovolj jasno, da sem zainteresirana?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.2.2007 11:27:55   
Moyca_
po moje pa ima puncouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu gobica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.2.2007 11:52:44   
baguSka
Hm.. Ne vem no. Na takle nacin samo ugibas. Al ga je minil, al ma punco in cakas in ugibas in se sprasujes... A ni brezveze in skoda casa???? Poklici ga, ce ma jutri cas in bos takoj vedla kok je ura. Ce ne bo za stvar potem nima smisla sploh vec razglabljat o tem. Zal. Zelim pa ti seveda srecen razplet.

(odgovor članu gobica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.2.2007 11:59:13   
Felicity
Moje izkušnje so take, da je bolje ignorirat in se delat kot da te ne gane. Ne kliči, ne piši...
Če mu je kaj do tebe, te bo že poiskal.

Preverjeno, deluje...

Pa srečno!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.2.2007 13:58:41   
tanikaa
Lubica, pomlad se približuje in seznona lova se odpira.user posted image  Nizki štart pa na lov. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?