|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je boljše
26.1.2008 13:18:01   
monika trtnik
mnenja se razlikujejo,kaj pa ve mislite?je bolj zdravo eno leto starega otroka hraniti z milupino mlečno kašico,ki se meša z vodo ali na kravjem mleku skuhati gres,riž...user posted image eni svetujejo tako,drugi drugačeuser posted image kakšna so vaša mneenjauser posted image hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je boljše
26.1.2008 13:23:17   
Anonimen
emo leto staremu?
pri aki starosti so moji otroci jedli to kar sva jedla midva. tako da se nisem obremenjevala s tem. kar je bilo pri roki to sta pa jedli.

(odgovor članu monika trtnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2008 13:50:34   
Naja30
Eni ful pretiravajo z uvajanjem GH ali pa je otrok alergičen nanj. Zato se mnenja razhajajo.

Moja od 11m je KM in ji tudi vse delam na njem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2008 15:49:53   
vvns
Moj mali je začel jeti alpsko mleko pri 9 mesecih, pa raje sem mu sama skuhala gres, čokolino,....
Pri enemu letu je pa že jedel tisto kar sva midva.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2008 15:50:57   
frutka_
Če nima alergij potem mu daj navadno mleko. Naš je pri enem letu tudi jedel našo hrano.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2008 19:39:23   
kepa*
Jaz sem do enega leta uporabljala adaptirano mleko, potem pa navadno.

Letos pa bo!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2008 19:49:24   
lelaval
Eni pravijo tak, drugi pa drugače, ti pa naredi tako, kot se tebi zdi najbolj prav.
Pri enem letu so moji že jedli to, kar midva (razen najstarejša, ker je imela alergijo na kravje mleko - pa je sojine izdelke uživala).

< Sporočilo je popravil lelaval -- 26.1.2008 19:54:19 >

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2008 19:51:30   
kepa*
user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2008 19:58:59   
lelaval
Kepa, tisto je moj user posted image  napisal. Sem že popravila user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2008 20:05:51   
TIA22
Jaz sem dojila le do 3h mesecev in potem hippo, potem pa sem malemu od 6 mesecev ža dajala hrano, ki sem jo jaz jedla. Sem hodila k kmetom po mleko in je mali -od mleka-ker so dajali silos za jest kravam, dobil bakterijo na črevesju in mi je zdravnik svetoval, naj otroku dajem alpsko mleko, da je najbolje. In potem sem mu pač alpsko dajala. Je pa res, da moj nikoli ni htel jesti nobene kašice-niti sadne, kaj da bi šele grisuser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

izbira imena
nataly33

katero ime vam je ljubše?

Nastja (10%)

Natalija (15%)

Nina (42%)

Neja (33%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!