Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 14:46:32
|
|
|
|
darja.mark
|
hehe miš...a un gost ki je ženi povedal še pride? Vprašaj ga, mogoče je pa to on
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 14:57:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark hehe miš...a un gost ki je ženi povedal še pride? Vprašaj ga, mogoče je pa to on ja, sj lih to me zanima.
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 15:16:46
|
|
|
|
ZARA
|
A si spet kozlarije pisala, MM?
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 15:18:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ah ne, nooooo.... samo nek identično kontra dogodek sem dozivela istočasno z "ljubosumno".
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 20:12:57
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
neki mi ni jasno.... zadnji odgovor je bil ob 19:50.... kje pa je?
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 31.3.2011 20:18:32 >
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 20:20:45
|
|
|
|
ronja
|
kaj se je dogajalo, miš? Zdaj pa še mene zanima, pa bi mi danes res prav prišlo eno lahko branje . Mam polno glavo vsega, bodi dušo
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 20:23:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja kaj se je dogajalo, miš? Zdaj pa še mene zanima, pa bi mi danes res prav prišlo eno lahko branje . Mam polno glavo vsega, bodi dušo ma nič šokantnega.... ena je pisala, da je ljubosumna na neko kelnerco, ker ji je moz povedal, da je srecal najlepso zensko.(to kelnerco) prejsnji vecer pa se je meni res zgodilo, da je prisel pac en tip in mi rekel, da je zeni povedal, da gre nazaj v ostarijo, kjer je bil popoldan, ker je srecal eno lustno, prijazno in nevemkaj se kelnerco.... in sem jaz to napisala, in je kmalu pol tema izginila.... zdj me pa ful firbec matra!
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 20:25:41
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ah ne, nooooo.... samo nek identično kontra dogodek sem dozivela istočasno z "ljubosumno". da nisi ti pod drugim vzdevkom "mešamdrek" al kaj je že tista uporabnica
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 20:27:45
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ah ne, nooooo.... samo nek identično kontra dogodek sem dozivela istočasno z "ljubosumno". da nisi ti pod drugim vzdevkom "mešamdrek" al kaj je že tista uporabnica a-a....ena in edina miš sem tukaj.....a je kaj pisala???? brž, ZS!
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 20:29:55
|
|
|
|
Zamima
|
neee, samo vzdevek ima taki, pa mi je takoj padlo na pamet, da bi tole zdaj v tem primeru bolj k tebi pasalo sicer pa jaz tudi ne bi bila mirna, da mi dec to reče , ne bi pa semle pisala, bi kar sama z njim obračunala
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 21:00:40
|
|
|
|
ronja
|
Aha, hvala za razlago. In si že ugotovila, kdo je skrivnostna žena? No, kar se mene tiče, je odvisno kako bi rekel: če bi mi povedal kot zanimivost, da je srečal najlepšo žensko na svetu, potem bi jo verjetno hotla it tudi jaz pogledat, da vidim, kaka je, če je meni tudi luštna. Saj valjda vem, da ni z mano zaradi lepote (tok slep pa tudi ni , si je dal očke popravit, zdaj odlično vidi ). Če bi pa po oštarijah hodil, pa bi me to bolj motilo kot kelnarce - nisem gostilniški človek in mi je bilo visenje v gostilnah vedno brezveze (brez zamere, miš, sem bila tudi sama kelnarca v študentskih časih - ni mišljeno za zaposlene ).
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 21:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja No, kar se mene tiče, je odvisno kako bi rekel: če bi mi povedal kot zanimivost, da je srečal najlepšo žensko na svetu, potem bi jo verjetno hotla it tudi jaz pogledat, da vidim, kaka je, če je meni tudi luštna. Kaj pa vem, da hodim za vsako lepo (ali zelo hudo in skrbno urejeno žensko) - se mi ne da . Sicer čisto v redu izgledam, ampak z leti - prihajajo mlajše in lepše, to je dejstvo. Da moški ne sme pogledati in komentirati nobene (in obratno), se mi ne zdi potrebno. Lepota je nekaj dobrega, zakaj ne uživati v njej. Če bi pa po oštarijah hodil, pa bi me to bolj motilo kot kelnarce - nisem gostilniški človek in mi je bilo visenje v gostilnah vedno brezveze To - bi me pa definitivno motilo. Všeč so mi moški z okusom (četudi zraven sodijo tudi ženske), niso mi pa všeč dolgočasneži, ki smisel iščejo v gostilni.
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 21:20:16
|
|
|
|
ronja
|
Kaj pa vem, da hodim za vsako lepo (ali zelo hudo in skrbno urejeno žensko) - se mi ne da hehe, če bi lubi rekel: najlepša ženska na svetu, ziher ne bi bila hudo skrbno urejena, trust me . In za njemu najlepšo bi se mi dalo - ker tega ne reče kar tako. Sicer čisto v redu izgledam, ampak z leti - prihajajo mlajše in lepše, to je dejstvo. Da moški ne sme pogledati in komentirati nobene (in obratno), se mi ne zdi potrebno. Lepota je nekaj dobrega, zakaj ne uživati v njej. Se strinjam z vsem - ampak zakaj ne bi v lepoti uživala tudi jaz. Mene bi firbec matral, kaka je ta punca, ki mu je najlepša - ker na splošno ne pada ful na zunanjost (obviously, hehe - ne, sej sem čist ok, za svoja leta sploh , samo da bi pa ravno na to padel, pa dvomim - mam veliko boljših strani;)
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 21:21:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem, da hodim za vsako lepo (ali zelo hudo in skrbno urejeno žensko) - se mi ne da hehe, če bi lubi rekel: najlepša ženska na svetu, ziher ne bi bila hudo skrbno urejena, trust me . In za njemu najlepšo bi se mi dalo - ker tega ne reče kar tako. Ja, imaš prav, najlepše niso nikoli najbolj urejene, samo običajno imajo tisto nekaj, kar lebdi v zraku.
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 21:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Se strinjam z vsem - ampak zakaj ne bi v lepoti uživala tudi jaz. Mene bi firbec matral, kaka je ta punca, ki mu je najlepša - ker na splošno ne pada ful na zunanjost (obviously, hehe - ne, sej sem čist ok, za svoja leta sploh , samo da bi pa ravno na to padel, pa dvomim - mam veliko boljših strani;) Zakaj ne bi uživala? Ker bi bila to ženska..Ženska lepota je ženski drugačna kot je moškemu, ker gre običajno za lepoto "lepoto", tisto, kar je v zraku, in ne absolutno lepoto.
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 21:23:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Kaj pa vem, da hodim za vsako lepo (ali zelo hudo in skrbno urejeno žensko) - se mi ne da hehe, če bi lubi rekel: najlepša ženska na svetu, ziher ne bi bila hudo skrbno urejena, trust me . In za njemu najlepšo bi se mi dalo - ker tega ne reče kar tako. Ja, imaš prav, najlepše niso nikoli najbolj urejene, samo običajno imajo tisto nekaj, kar lebdi v zraku. arome? sem poznala eno tako. se iz dijaskega doma....
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 21:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Kaj pa vem, da hodim za vsako lepo (ali zelo hudo in skrbno urejeno žensko) - se mi ne da hehe, če bi lubi rekel: najlepša ženska na svetu, ziher ne bi bila hudo skrbno urejena, trust me . In za njemu najlepšo bi se mi dalo - ker tega ne reče kar tako. Ja, imaš prav, najlepše niso nikoli najbolj urejene, samo običajno imajo tisto nekaj, kar lebdi v zraku. arome? sem poznala eno tako. se iz dijaskega doma.... Ne, bljak . Tisto.....tisto nekaj.
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 21:26:20
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja, ja! vem kaj mislis....
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 21:33:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
NOOOO! A BO KTERA ZE ZINLA KAJ JE BLO????? si ne upam jit spat, da ne bom s5 kaj spustila!
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 21:37:00
|
|
|
|
ronja
|
Absolutne lepote itak ni. Meni je lepo žensko fajn pogledat, ravno tako kot lepega moškega - saj z nobenim ne mislim it spat. Pač lepo je videt nekaj lepega: reko, drevo, človeka, kateregakoli spola... Zame lepota sploh ni nujno povezana s seksapilom - lahko se poklopi, ni pa mi to sinonim.
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 31.3.2011 22:05:04
|
|
|
|
krtek 1
|
ena je napisala:najlepše so kelnarce vsak pijanec ve,ko z ritko miga in ga dviga prav lepo mi je.... pa sem napisala,zakaj bi bile samo pijancem kelnarce všeč,saj so ravno tako ženske kot vse ostale....in potem je bila tema zbrisana
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 1.4.2011 7:16:33
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pa tud prou!
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 1.4.2011 7:43:39
|
|
|
|
madona77
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 ena je napisala:najlepše so kelnarce vsak pijanec ve,ko z ritko miga in ga dviga prav lepo mi je.... pa sem napisala,zakaj bi bile samo pijancem kelnarce všeč,saj so ravno tako ženske kot vse ostale....in potem je bila tema zbrisana To je on napisal, Kalbo
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 1.4.2011 7:44:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ampak je se mesamdrek naki napisala, ker je njen odgovor zadnji....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?