Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 8:57:52
|
|
|
|
sayuri
|
Vgnezditvena krvavitev?
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kva je pa to?
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:08:23
|
|
|
|
madela
|
To pomeni,da se je zarodek vgnezdil v maternico. A si morda nosečka??
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
delal nismo na tem... zdj me pa že skrbi....
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:15:23
|
|
|
|
sayuri
|
Če M ne bo, potem si zanosila. Boš videla čez 10 dni
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
aha...no 7-mega naj bi bila... bomo vidli...sicer neb blo nč narobe če bi bla ampak zanimivo,ker nismo nč delal na tem.. (no glih pretirano pazli pa tud nismo pr zaščiti)
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:18:36
|
|
|
|
madela
|
Saj sama najbolj veš,če sploh obstaja možnost,da je to TO! Je zaščita popustila,pozabila na kako tabletko in hitro te lahko preseneti!
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:21:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tablet ne jemljem,kondomou pa tud ne uporabljam... greva se bolj na "ahtanje" Možno?! Nkol ni nč 100% kajne???
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:21:38
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu aha...no 7-mega naj bi bila... bomo vidli...sicer neb blo nč narobe če bi bla ampak zanimivo,ker nismo nč delal na tem.. (no glih pretirano pazli pa tud nismo pr zaščiti) Aha,torej če ne bi bilo nč narobe,potem ti pa želim,da ne pride ta rdeča! Pa seveda sporoči,da ti lahko še čestitamo.
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
no bomo vidli kaj bo...ker drgač me kr skrbi kva hudiča bi pol še lahko blo kot to...
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:22:48
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu Tablet ne jemljem,kondomou pa tud ne uporabljam... greva se bolj na "ahtanje" Možno?! Nkol ni nč 100% kajne??? Se mi zdi,da bi ti skor lahko že zdaj čestitala,ampak ziher je ziher....bom še počakala do sedmega!
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
raj počak!!
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:24:33
|
|
|
|
madela
|
Ja,lahko bi mogoče bilo tud kako vnetje,sam potem bi te verjetno še kaj srbelo ali peklo tam spodaj! Te ??
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:26:30
|
|
|
|
sneguljčica
|
Jaz sem imela tako krvavitev po porodu. Nekje med dvema menstruacijama sem imela tak izcedek, kot si ti napisala, pa sem imela vedno zaščito - pa nisem še nič nosečka
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:27:54
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jp kar test kupi, pa boš videla pri čem si!!!
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
nč ne srbi in ne boli... ko mam menstruacijo me ponavadi prvi dan zelo boli... Sam živčno me dela! Od mojega poroda je leto in 5 meseceu...tko da nevem če je to to... Je pa res da se mi je pred časom dogajal da mi je samo 2 meseca zaporedoma zamujala par dni...pol pa par mesceu nč..no pa prejšnji mesec je bila en dan prej kot...ampak med tem je kr neki meseceu umes...
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:30:54
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu Tablet ne jemljem,kondomou pa tud ne uporabljam... greva se bolj na "ahtanje" Možno?! Nkol ni nč 100% kajne??? Res ni nič 100%. Jaz mam dva na temo " ahtanje".
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
misliš? To bi blo presenečenje ja... no želja pa je seveda, a bi bila...
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:32:37
|
|
|
|
purple
|
Čisto možno. Sporoči, ko boš vedela.
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:33:22
|
|
|
|
madela
|
Ja,bo res treba počakat še par dni pa boš videla! Kaj pa zize,maš kaj bolj občutljive ali bolj napete...no pa saj je še prehitro za te spremembe,pri meni so prišle,ko sem že videla pozitivni test.
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
bom... še danes bom šla po test... tko da stisnte fige da je res (po vsem tem upam da sem res)... pa še kaže mi da bi bla punčka če bi blo to to...
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
nč samo sitna sem
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:43:08
|
|
|
|
madela
|
Danes bo test negativen,skor ziher,če bi tetka mogla prdit sedmega. Da ne boš po nepotrebnem razočarana! Drgač pa držim "fige",da bo
|
|
|
|
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 9:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
misliš da je boljš da počakam kr na 7-mega?! Še 5 dni vsa živčna? najbolj da se lotim stanvajne ribat da nam mislila kaj hudiča mi je
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?