|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj delate na tak dan doma
21.8.2005 16:06:30   
Moyca_
z otroci ki še jim ni zanimiv monopoly:)-:)- al pa kaj podobnega

a so tudi vaši malčki tečke ko dežuje:zmeden2:

jaz sem že na koncu z animacijskimi sposobnostmi:zmeden:

ej tako poletje da te na wc pritisne:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.8.2005 16:08:58   
SANDY
oooo kako je fajn če lahk zaspiš v takem vremenu. Jest sem se 10 min nazaj, ati še spi, Trina pa tud..ni bolšega kot popoldankso spanje na tak dan ;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2005 16:11:41   
Anonimen
In jaz pre pol ure vstala :)- Božansko. Zdaj pa itak več ne pada, rajtam, da bo treba kaj ven :zmeden2:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2005 16:37:21   
Tejči
Razen vsakdanjih opravil (pospravljanje, kuhanje, pranje, čiščenje), sem že skozi na rač.-rišem načrte, pa malo brskam po interentu, pa tu pa tam pogledam sem gor na RR,... Mala pa ali spi, ali pa tečnari..no, trenutno spi9nebesa

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2005 16:47:42   
Anonimen
Joj men je tak tečno:ups:, mali pa se tak non stop dere..bi rad šel ven:grrr::ups:Tak da mora bit non stop na rokah:(

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2005 16:55:06   
.ču
Beremo brezveznarije na RR:zmeden2:kaj češ....tud to edn more,da se ne matrate glih za brez veze,a ne?...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2005 17:34:50   
smrka
Mi cakamo obiske in se kuhamo v stanovanju, tamala nespi cel dan... **** pa obiski... :pujs:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2005 17:43:50   
Anonimen
Mi smo tudi vsi spali popoldne. Zdaj smo ravno dobro vstali. Bila pa sva s Tiborjem pred tem s kolesom zunaj, da se je malo preluftal. Zdaj bomo šli pa k babici po Mišo.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2005 17:52:59   
pika74
Mi smo mel pa piknik, ki je bil zaradi dežja prestavljen v restavracijo :)-

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2005 18:21:44   
urši*
mi itak ne bi mogli kam it, ker je tamali bolan :( tako, da mam rajš, da je tako vreme.
mal smo spali, mal obiski pridejo, pa čas kr hitr mine!!!;)

lp:)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2005 18:36:46   
viv_
Mi smo se v Bohinju (Aquapark) kopali, pol smo pa vsi spali :bravo:

Splišni, kdo ti je pa tok vrtnic poklonil?

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2005 19:03:37   
Annny
Mi smo bili na obisku pri babici, pa še pri Arwen in njeni družinici smo se oglasili- super dan:):bravo::sloncek:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2005 20:18:19   
mehurčica
Igrali smo se, dokler ni David zaspal, potem sva šla pečt hruh-štručke:love:, jih pojedla s pršutom, ki ga je prinesla tašča, pogledala en film(xxx 2), potem sem pa še jaz šla spat za eno uro. Na srečo je David spet dolgo spal -> 3,5ure.:zaspan: Ko se je zbudil, je pojedel insmo se spet igrali. Je bil ves dan dobre volje!:sloncek: Zunaj pa deeežžžž.:grrr:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?