Anonimen
|
lotty4, sicer te ne poznam, ampak takole, na prvo žogo...si mogoče pomislila, da je starejša hčerkica ljubosumna. mogoče povsem majčkeno, pa vendar. verjamem da ne delaš posebnih razlik med njima, a nikoli ne veš, v kaj se otrok zapiči, v kakšno malenkost. npr. mogoče si dala zjutraj lupčka prej tamali kot starejši, pa je lahko njej že to dovolj. ne vem, samo tako, na prvo žogo, ne zameri prosim. sicer pa je to zagotovo samo prehodna faza. jst imam ravno toliko starejšo sestro, in me je veeeedno nekaj tepla, sploh po glavi, in se mi je zdelo, ko sem brala tvoj post, kot da sva to mi2. jaz sem bila bolj šibkega zdrvaja, zato so me vsi "cartali", kar pa nejj defnitivno ni bilo všeč, in ko je bila prilika, sem jih dobila. mogoče kdaj rečeš: "pa pusti ji, je še majhna"! in če mora starejša hči to večkrat poslušat, popustit na račun mlajše, pa naj bodo še tako banalne stvari, je lahko to razlog za njeno ravnanje. vsekakor se pogovori z njo, povej ji kar veš da ji morš, ne pa je še dodatno umikat v sobo (zopet zaradi mlajše-ker jo je usarila). joj, upam da ti nisem preveč zasolila. to je samo moje mnenje.
|