Pupica
|
Ej ne glej po drugih otrocih. Vsak je individum.Jaz sem kr mal bla zafrustrirana, saj sem jaz hodila pri 9,5 mescih, prvi zob pri 4 mesecih, pri enem letu sme že govorila. Ampak vse ob svojem času...je ravno prav. In raje imam tako kot je da gre počasi naprej, kot pa da ne bi spala 14 dni pri 4 mesecih, ko bi prvi zobek rastel, pa za vsakega naslednjega zopet od 2-3 tedne nespanja,jok vsakič, ko se mamica ne bavi z otrokom...ja taka sem bla:zmeden::zmeden::zmeden: Tia se pridno zamoti sama, da lahko skuham kosilo, pogleda v miru kako slikanico, brez joka, sedi samostojno od 6 meseca, postavlja se na noge, pomaha, zaploska si ko ji kaj uspe, čebla kot navita, vendar nič smotrega:zmeden:, nakaže z cmokanjem, da je lačna in žejna, z rahlim stokom, da je pokakana, pogleda v smer :kuza: , očka in mamica, ter lučka, hodi ob opori, poizkuša se postaviti sama na nogice, uživa ob plesu;) in zame je to še več kot preveč:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Sva najbolj ponosna starša najine principeske9nebesa9nebesa9nebesa Sva ji namreč hvaležna da spi od pol9 do pol 9, gre še 3-4 x spat čez dan, nič ne joka, vse poje, skratka zlata punčka je tale najina Tia. HuAnita to pa sploh ni res, pomisli, za kaj vse si ji hvaležna pa boš videla da imaš zlatega otroka. LP
|