|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj delajo 8 mesečiniki?
9.5.2005 11:26:33   
dix
Naš skoraj nič ne ve, ne ve pomahat pa-pa, nič se ne pogovarja, če ga vprašaš kje je kaj bo pogledal mene in ne tja kje tisto je.

Vse kaj dela je da šiba po stanovanju kot strela in se dviguje ob vsem možnem in zbira buške, najraje se dvigne ob meni in pol stoji tako da ga držim za eno roko, čez eno minuto dol pa spet gor pa dol pa gor...Občasno pokaže da hoče imet kako igračo, če mu kaj ne paše cvili in protestira. Ponavadi pa samo opazuje kaj se dogaja.

Kaj pa počnejo vaši, ker že sem skoraj prepričana da je naš "zabit".:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj delajo 8 mesečiniki?
9.5.2005 11:36:47   
Tinna
Oprosti ampak ne vem zakaj bi bil tvoj :duda: zabit. Nekateri se pač kasneje pokažejo svoje zmožnosti bo pa potem lahko vse naenkrat naredil.
Naš Luka je približno tolko kot tvoj :duda: star pa tud ne zna še pokazat da bi rad kakšno določeno igračo, ne zna pomahat, pa tudi če mu rečemo naj pogleda kaj najprej pogleda mene. Zato pa še ne mislim da je zabit in je prav normalen otrok. Zelo rad se igra in ko bo čas bo pokazal tudi svoje sposobnosti. :)
LP:sloncek::sloncek:

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj delajo 8 mesečiniki?
9.5.2005 11:40:12   
total
No mi bomo kmalu 8 mesecev,pa je zelo aktiven.Se zelo rad pogovarja,čeblja,že od 6 meseca me kliče MAMA:bravo:,pokaže kje je lučka,me stiska...V hojici gre kot strela,obrača se na trebuščka,se dviguje itd.

Lp:rozica:

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj delajo 8 mesečiniki?
9.5.2005 11:46:27   
dix
Predvsem zato sem mislila da je "zabit", ker je bil prvi sin tako napreden kot od total, že pri 4 mesecih je pokazal kje je lučka, dal ti je puso, neke čudne glasove je začel spuščat...

No ja, saj bo, samo da ni moj edini tak, zdaj vem da je normalen. Je pa motorično zelo spreten saj se je pri 7 mesecih sam dvignil v posteljici ob ograji pri 6 pa spoznal čar plazenja po vseh štirih. Še en dokaz več da sta si različna kot noč in dan!

total: najina sta pa 2 dni narazen!

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj delajo 8 mesečiniki?
9.5.2005 15:07:15   
Tinna
Ja sej niti dva otroka si nista enaka - zdej pa si vidla, da niti bratje ne a. :)-
Sej naš Luka tudi veliko klepeta in reče mama pa tata ampak mislim, da ne ve še kaj to pomeni.
Je pa tudi on bolj "motoričen tip", ker se dviga pa on bi že kar hodil. Najbolj vesel je ko stoji na nogah.
Saj itak tako hitro rastejo in vsak dan je kaj novega.

LP:sloncek::sloncek:

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj delajo 8 mesečiniki?
9.5.2005 20:29:26   
cukrmali
Pri nas je pa glih obratno - pleza se ne, na noge se tudi se ne postavlja, cist zadovoljen je, ce sedi in se igra. Ce pac ne doseze nobene igracke, pa ploska ali tolce z roko po tleh. Pozna pa ze kar precej oseb (pogleda v pravo smer), ce nekoga ni v sobi in ga vprasas, kje je, pogleda proti vratom, pa take stvari, kot so lucka, zogica, racka in se nekaj priljubljenih igrack. Danes se je sam odlocil, da se bo skrival - kar naprej je dajal nekaj pred obraz ali pa obraz v tla in potem sem koncno pogruntala, da se skriva in ko sem rekla 'ni ni', 'kje pa je zigi' se je posmejal in se pokazal. No tega se sploh nismo ucili. Sva se pa ta teden naucila tudi ploskat, ce recem 'bravo, bravo' - ampak sva res vsak dan n-krat probala. Tko, da vsak po svoje - eni bojo sportniki, eni pa misleci!

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj delajo 8 mesečiniki?
9.5.2005 21:20:05   
HuAnita
Potem je naš prinčipesa zgled zabitosti, še sedi ne samostojno:)-

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj delajo 8 mesečiniki?
9.5.2005 21:37:57   
Pupica
Ej ne glej po drugih otrocih. Vsak je individum.Jaz sem kr mal bla zafrustrirana, saj sem jaz hodila pri 9,5 mescih, prvi zob pri 4 mesecih, pri enem letu sme že govorila.
Ampak vse ob svojem času...je ravno prav. In raje imam tako kot je da gre počasi naprej, kot pa da ne bi spala 14 dni pri 4 mesecih, ko bi prvi zobek rastel, pa za vsakega naslednjega zopet od 2-3 tedne nespanja,jok vsakič, ko se mamica ne bavi z otrokom...ja taka sem bla:zmeden::zmeden::zmeden:

Tia se pridno zamoti sama, da lahko skuham kosilo, pogleda v miru kako slikanico, brez joka, sedi samostojno od 6 meseca, postavlja se na noge, pomaha, zaploska si ko ji kaj uspe, čebla kot navita, vendar nič smotrega:zmeden:, nakaže z cmokanjem, da je lačna in žejna, z rahlim stokom, da je pokakana, pogleda v smer :kuza: , očka in mamica, ter lučka, hodi ob opori, poizkuša se postaviti sama na nogice, uživa ob plesu;)
in zame je to še več kot preveč:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Sva najbolj ponosna starša najine principeske9nebesa9nebesa9nebesa
Sva ji namreč hvaležna da spi od pol9 do pol 9, gre še 3-4 x spat čez dan, nič ne joka, vse poje, skratka zlata punčka je tale najina Tia.

HuAnita to pa sploh ni res, pomisli, za kaj vse si ji hvaležna pa boš videla da imaš zlatega otroka.

LP

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj delajo 8 mesečiniki?
9.5.2005 21:47:18   
HuAnita
Pupica, saj vem. In se ne sekiram več in je ne primerjam z drugimi. Navsezadnje je ona tista, s katero se non-stop (no, ko se hoče, to je žal vedno redkeje) cartava, ne kateri drug dojenček.
Kako pa, da toliko spi? Jaz pa se sekiram, ker mi skoraj vsak dan spi še 3x čez dan:zmeden:

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj delajo 8 mesečiniki?
9.5.2005 22:36:00   
Anonimen
naša punči cvili kot nora,:bravo: čeblja, :bravo: se plazi tako, da jo je vsepovsod polno,:bravo: pokaže kako je velika,:bravo: da pa pa,:bravo: če ji rečemo kje je mami ali ati naju pogleda,:bravo: dviguje rokice kadar želi k nama, :bravo:samostojno sedi, :bravo:se zamoti z igračami,:bravo: vse poje:bravo: samo pije ne rada:zmeden:, veliko cartanja predvsem ponoči,:bravo::zaspan: poklanja najlepše nasmeške:), uživa v sprehodih zdaj ni šans, da bi spala v vozičku... vse to počasi tako kot sama želi, nič je ne silimo samo spodbujamo jo:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj delajo 8 mesečiniki?
10.5.2005 9:29:27   
Pupica
Tako je prav HuAnita:bravo::bravo::bravo:

Melani tako kot si sama rekla počasi tako kot sama želi, nič je ne silimo samo spodbujamo9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj delajo 8 mesečiniki?
10.5.2005 11:33:09   
total
Dix a dva dni sta razlike,ja super:bravo::bravo:

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj delajo 8 mesečiniki?
10.5.2005 18:05:48   
dix
3! sem se zmotila včeraj pri štetju. Sicer pa preveri še sama ker včasih je pri meni: 8-7 = 0 (ali podobno) :)-

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?