Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj dajete za večerjo dojenčkom? 16.5.2006 11:46:27
|
|
|
|
lili marlen
|
moja dojenčica je stara 7 mesecev, zjutraj dobi sadje (+ včasih skuto ali jogurt ali rižolino), za kosilo zelenjavo (+ meso kdajpakdaj), za večerjo pa za zdaj samo gotove kašice, ki se mešajo z vodo, ker imajo mleko že not. in te ne da jih nima rada, ampak prav dosti ne poje, tudi bruhne večkrat, zato bi ji rada pripravila kaj drugega, pa tudi vsak dan te kašice se mi ne zdijo proimerna hrana... če pogledam v paparici, piše: pirejček iz pora in krompirja, testenine z zeleno polivko, pirejček iz špinače... se pravi ista hrana kot je lahko za kosilo. kaj pa vi dajate za večerjo? alpsko mleko ne bom dala pred 1 letom, glutena ne pred 8 mesecem (po navodilih pediatra). lep pozdrav in hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: kaj dajete za večerjo dojenčkom? 16.5.2006 11:56:57
|
|
|
|
TVN
|
Stari smo 8 mesecev in tale "večerja" je pri nas mala zmeda. Okoli 16. ure namreč poje drugo kosilo (tako pravimo, ker je takrat, ko vsi ostali) in potem za večerjo (ki naj bi bila okoli 18. ure) navadno poje le malo ali pa jo sploh spustimo. Ponudim ji polento, mlečni riž, kakšno sadje ali jogurt. Zadnji obrok pred spanjem pa je vedno mleko (Hipp2) + rižolino.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 17:06:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.