Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj bi ve naredile - narocanje na spletu 9.1.2013 14:08:45
|
|
|
|
petea
|
Poskusila bi jih poklicati, sploh če gre za slovenskega ponudnika, in jih povprašala, kaj se da narediti oz. če bi mi lahko obračunali po akcijski ceni. Drugače pa tako, kot si napisala - vrnila blago in ga naročilo ponovno, morda na drugo ime.
|
|
|
|
RE: kaj bi ve naredile - narocanje na spletu 9.1.2013 14:25:08
|
|
|
|
emma83
|
Stornirala prvo narocilo in narocila se enkrat. Magari jih poklici ali poslji mail.
|
|
|
|
RE: kaj bi ve naredile - narocanje na spletu 9.1.2013 15:19:38
|
|
|
|
malaMravljica
|
Hvala obema. Da dam na drugo osebo se nisem spomlna, le nisem tok kriminalc sem pa hotla na moza v sluzbo narocit in sem sicer dala izdelek v kosarico, tam pa mi je napisalo, da ga ni na zalogi vec. Imajo sam se eno barvo v eni veliki izvedbi in so zato ocitno se dodatno znizal, da prodajo. So mi pa ze zjutraj sporocil, da je izdelek ze na poti, narocila sem pa vceraj zvecer, so vsaj hitri Ja, vec glav, vec idej. Hvala.
|
|
|
|
RE: kaj bi ve naredile - narocanje na spletu 9.1.2013 20:55:18
|
|
|
|
Stanislava_
|
Stvari, naročene preko spleta, lahko vrneš v roku 14 dni brez razloga.
|
|
|
|
RE: kaj bi ve naredile - narocanje na spletu 9.1.2013 21:56:38
|
|
|
|
malaMravljica
|
Meni je jasno, da stvari kupljene na netu lahko vrnem v roku 14 dni, naceloma je sicer zazeljeno, da se navede zakaj se vraca. Poanta v mojem primeru je bila, da bi izdelek vrnila iz se preden bi ga oni dobili bi jaz spet narocila identicno istega. Zraven niti ne zaracunajo postnine. Malo cudno za pojasnit bi bilo to.
|
|
|
|
RE: kaj bi ve naredile - narocanje na spletu 10.1.2013 0:29:48
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Poskusila bi jih poklicati, sploh če gre za slovenskega ponudnika, in jih povprašala, kaj se da narediti oz. če bi mi lahko obračunali po akcijski ceni. jst bi tut tako naredila. Se mi zdi fer tut do prodajalca...
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?