|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 7:41:01   
paco
nedavno sem končala pripravništvo, zdaj pa me čaka zaposlitev za določen čas...kmalu bom podpisala pogodbo, vmes pa me je presenetila novica, da sem noseča...zdaj sem v osmem tednu...in sem v dilemi...naj povem preden podpišem, ali naj počakam? jasno je, da mi služba veliko pomeni, da o otročku sploh ne govorim... prav dolgo pa ne bom mogla odlašati...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 7:42:34   
puncica
jaz bi počakala, sej do 12 tedna nič ni ziher, pa bi se potem na to zgovarjala da nisem še vedla pa to, če bi kdo kej kompliciral. Ti kr bod še tih, pa podpis pogodbo. Sam odvisno je kdaj boš to podpisala če zdej potem si lahko tiho, če pa čez 2-3 mesce, bi pa že bila mal dilema a ne.

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 7:44:43   
CUKRČEK
Jaz bi podpisala. In bi kasneje povedala za nosečnost. Bi pač mal lagala in rekla, da nisem vedela da sem zanosila.

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 7:53:39   
Stefka
Bodi tiho in podpiši.
Iz lastnih izkušenj .

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 8:03:18   
sazi
Žal je tako, da obojestranskih ugodnih variant ni (glede na razpasen kapitalizem se res vsi delodajalci otepajo nosečk). Zato se ne sekiraj in poskrbi za socialno varnost sebe in male pikice - torej podpiši in povej potem. Poznam kar nekaj punc, ki do tretjega meseca niso vedele, da so noseče...
Torej podpiši in se ne sekiraj.

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 8:19:09   
kepica81
strinjam se z ostalimi, podpisi in povej sele kasneje.
lepo nosecnost ti zelim

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 8:45:31   
Anonimen
Če si opravila pripravništvo in te zdaj nameravajo vzeti za nedoločen čas, pomeni, da dobro delaš. Zato ne imej slabe vesti in podpiši. Bodo pač za čas tvoje odsotnosti vzeli nekoga drugega, po porodniški bodo pa spet imeli eno dobro delavko.

(odgovor članu paco)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 8:46:10   
MarijaPo
Zal ti svetujem enako. Neprijetna situacija. Upam, da gre za drzavno sluzbo, kjer to ni tako vazno.

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 8:48:36   
PiaM
Podpiši.Kaj pa nekater, ki imajo zeellooo dolge cikluse, pa sedaj še ne bi vedele da so nosečke.
Jaz sem povedala pred podpisom, pa sem v zahvalo dobila knjigo in brco v rit.

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 9:25:34   
Minka Pobalinka
Jaz sem bila v podobni situaciji, dva meseca po podpisu pogodbe za določen čas sem ugotovila, da sem noseča.. Delodajalcu sem povedala v prepričanju, da mi bo pogodbo prekinil, vendar so mi jo še podaljšali do konca porodniške..

Kot pravijo dekleta.. podpiši pogodbo in počakaj kaj bo.. Pa vso srečo z novim družinskim članom..

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 9:27:02   
reni08
Ojla

Jaz sem čist v podobnem položaju. Čaka me podpis pohodbe začetek oktobra , sedaj pa sem noseča 9t.
Sem tudi jaz razmišljala da bom kar tih do takrat in bom pol takoj povedal oz še kak teden ne.

Srečno vsem

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 10:44:30   
soncicaT
Potem pa se država čudi, čemu taka majhna rodnost!

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 12:04:28   
kati1
podpiši

in čestitke

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 14:29:44   
Anonimen
podpiši in tih bod. samo če te zdej jemljejo za določen čas bod prpravljena da ti ne bojo podalšal. če boš pa podpisala za nedoločen čas pol pa itak ni panike

lp, lara

(odgovor članu paco)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 14:52:49   
Klarissa
sploh ne razmišljaj o drugem kot o podpisu!!!
in

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 14:58:13   
ameli
Jaz pa bi povedala pred podpisom . Sem pač taka, da bi potem imela slabo vest. Tako bi naredila seveda jaz, ti pa naredi tako, kot misliš, da je zate najbolje

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 15:15:21   
lenika
Jaz pa mislim, da ti svojega šefa najbolje poznaš in razmisli o tem, kako bi lahko reagiral v obeh situacijah. Ker, če sedaj podpišeš za določen čas in šele naknadno poveš, potem se bo počutil prevaranega in dvomim, da ti bo kdaj dal pogodbo za nedoločen čas.

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 15:30:59   
*zvezdica*
jaz sem pa dons šefu povedala
...je reku da itak že ve...je zgeda do njega nekak pršlo....pogodbo mam do aprila (takrat mam rok)...sicer je rekel da ni razloga zakaj potem ne bi več sodelovala...ampak mi je pa dal vedt da bi mogla prej začet delat...al doma, al za polovični delovni čas...seveda, da bom zastonj delala...porodniško mi itak država plačuje . Najhujša je bla pa njegova izjava: veš, ženska ne bi smela na porodniško gledat kot na pravico, pač pa kot na nagrado!!!! Sem mislla da ga bom kar nekam poslala!!! No sej je blo še kar OK...sem pričakvala slabšo reakcijo. Mi je pa dal jasno vedt, da ženske nismo hvaležna delavna sila...ravn zaradi nosečnosti! Mah briga me...glavno da bom jaz dobila mojo pikico!

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 15:36:48   
kofetek2010
kr lepo podpiši in tiho bodi!

mislim, da nekje piše do kdaj je potrebno povedat delodajalcu za nosečnost (mislim, da najkasneje do 7 meseca), a se mi žal ne da iskat

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 16:00:19   
paco
hvala vsem za glasno razmišljanje...je veliko lažje, ko nisi sam...

bodite fino na ta lep sončen dan!

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kaj bi ve naredile?
12.9.2005 16:02:24   
sarajjjj
Klarissa je napisal/a:

sploh ne razmišljaj o drugem kot o podpisu!!!
in

Bi se kar strinjala pa SRECNO!!!

(odgovor članu paco)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?