|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bi svojem življenju spremenili oz. :)))))...
22.8.2005 10:46:56   
huda
.... katera je vaša največja napaka v življenju; kaj v tem trenutku obžalujete, da ste nekoč storili,....???? ... oz. za kaj vam je žal, da niste storili????

:grrr: moja največja napaka je, da sem se kot študentka zapletla s poročenim moškim (na srečo je bila avantura kratka in nihče ni izvedel zanjo)
ko se zdaj spomnim na tiste čase,..... uf, mi zavre in sem sama nase jezna

:grrr:žal mi je, da nisem izkoristila možnosti študija v tujini (imela sem vse pogoje in možnosti);.... če bi bila še enkrat študentka bi brez pomisleka šla študirat v tujino

aja, pa žal mi je tudi, da sem se v svoji mladosti bila preveč zategnjena8);......
vedno mi je bila prvo šola in šele potem družba,.....
in tako so frendi večrat šli brez mene na kakšen žur,..... jaz sem se pa doma učila :grrr:;......
na koncu smo pa itak vsi končali šolo,....

toliko z moje strani
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.8.2005 10:49:24   
CUKRČEK
Ničesar ne obžalujem toliko, da bi to rada spremenila. Vse se je zgodilo z namenom in prav je tako. Take stvari nas utrdijo8)

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2005 10:51:21   
CatJa
Trenutno bi rada spremenila frizuro oz. osvezila barvo las :) In jo tudi bom - jutri!!! :)-

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2005 10:56:35   
lenika
Trenutno bi spremenila to, da bi z možem čim prej dobila še tretjega družinskega člana.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2005 11:03:00   
sarči
Spremenila bi svoj kerakter in bila tako dobra po srcu kot je moj :love:!

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2005 11:07:42   
mammy26
trenutno me žre le toliko da še nimam dokončanega faksa in močno v sebi upam in delam na tem da bi se to kmalu zgodilo.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2005 11:08:49   
nejcko
Po eni strani bi spremenila kar nekaj stvari v svojem življenju oz. bi ravnala drugače, samo po drugi strani pa se postavlja vprašanje, če bi potem sploh še to bila jaz.
Čeprav bi bila vesela, če se nekatere stvari sploh ne bi zgodile oz. bi se zgodile drugače, pa so me izkušnje naučile, da je vsaka stvar za nekaj dobra in da se vse zgodi z namenom.

Tako da sem mi v bistvu zdi o teh stvareh nesmiselno premišljevat.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2005 11:09:34   
Anonimen
ČE bi imela možnost še enkrat živet...
Kljub vsemu kar se mi je zgodilo, bi si izbrala isto življenje.

Največja napaka - preveliko srce (v prenesenem pomenu, zdravstveno sem ok). Ampak tega pa ne bi želela spremeniti za noben denar, pa tud če me kdaj kdo mal izkoristi.

(odgovor članu huda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2005 11:15:38   
Gina
Enako kot Cukrček. NIč za nazaj. Vse je za nekaj dobro.
Za naprej si pa menda vsak da neke načrte, kaj bo sam s sabo. Ja, jaz tudi, vse sorte lepih reči.:)-:)-

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.8.2005 11:23:54   
Anonimen
Men je pa trenutno najbolj žal, da nisem šla v srednji šoli delat maturo, ali pa vsaj takoj po šoli na maturitetni tečaj. Tako sem pa sedaj po šestih letih opravljala maturo, brez tečaja, vse sem se mogla sama naučit.
Naredila sem vse, razen najhujše: matematika!!!:(:((:(:((
Zdej sem pa srečka :nosecka:, pa nimam nobene volje za učit. V ponedeljek imam pa popravca.:((:((:((

(odgovor članu huda)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2005 12:06:40   
Anonimen
Pravzaprav ne. Danes je moje življenje prav takšno, kot sem si ga vedno želela in je posledica moje preteklosti. 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu huda)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2005 12:10:13   
daddy
Tako je, vse je za nekaj dobro, vse ti da neko izkušnjo. V nekem segmentu življenja bi bil vsekakor manj naiven - a morda potem ne bi vedel da so puhlice o večni ljubezni res pravljice za lahko noč. Svoje srce je pač treba poslušat, to je to.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2005 12:10:28   
Wahoo RR
kljub temu da sem imela težko otroštvo...ne bi spremenila ničesar...zdaj je itak mimo, sem pa zaradi vseh teh stvari danes takšna kot sem...
in sem zadovolnja sama s sabo in z življenjem ki ga živim :)

tako je, vsaka stvar se zgodi z razlogom...

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.8.2005 12:11:20   
Jančika_
V kakšni situaciji bi se lepše obnašala (imam kar strupen jezik, malo me je že izučilo), pa ene parkrat bi se malo nazaj držala pri alkoholu (glih toliko, da mi ne bi bilo treba naslednji dan prisegati: nikoli več!!!:)-).

Od večjih stvari imam za vratom en velik mlinski kamen: nedokončan faks. Ravno sem spet potegnila ven literaturo za diplomsko nalogo. Mi je kar za :((, tako mi gre na jetra.

Ker sem s svojim življenjem sicer zadovoljna, vendarle mislim, da je bila moja pot v grobem prava, sicer ne bi bila tu, kjer sem.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.8.2005 12:27:27   
puncica
Spremenila bi:
- več bi ga žurala ko sem bila stara 18 let
- ne bi vse naredila v roku pač pa sigurno kako leto pavzirala, tako da mi potem niso podalšal absolventa, kljub temu da sem bila prej pridna :grrr:
- se dvakrat zapletla z istim fantom, ki ni imel lepih namenov
- šla študirat kako farmacijo al pa kemijo al pa kej takega kjer delaš v laboratoriju
pa še kej bi se našlo

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.8.2005 12:36:11   
Anonimen
Nič, človek se nauči ne razmišljati o stvareh, ki ti niso všeč. Vsaj jaz. Edino eno injekcijo energije bi si dala v rit.

(odgovor članu huda)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.8.2005 13:19:59   
Anonimen
edino to bi spremenila da bi študirala takrat ko bi mogla ne pa zdej. po eni strani mi je to ful žov, po drugi pa nč, sej mam tko že 6 let delovne dobe in en kup izkušenj

mogoče bi ga lahko več žurala pa ga nisem ker sem mela od 16. leta stalnega fanta zapečkarja.

drgač pa ničesar ne obžalujem tolk da bi se zdej v tla metala. moje življenje je šlo zmeri na izi in še dons se mam fletn!:)

lp, lara

(odgovor članu huda)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.8.2005 13:21:41   
Annny
Ničesar ne obžalujem in upam, da tudi ne bom:bravo:

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.8.2005 13:33:34   
polona2
Najbolj mi je žal, da nisem dokončala šolanja v tujini, ker vem, da bi bila najbrž sedaj v čisto drugem položaju...Pa malo manj naivna bi morala biti v najstniških letih...Pa to, pa ono...Pa se tolažimo s tem, da so to izkušnje, ki nas bogatijo in krepijo, bla, bla, bla...

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.8.2005 13:39:48   
BigWhale
Meni je pa zal... da, erm, da... Hm, da nevem zakaj mi je zal...

:)

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.8.2005 13:50:15   
Pajaca
Še vedno ne vem zakaj nisem šla takrat na potvanje po Irski in Škotski..... matr to sem bla največja budala na svetu in to bi zihr spremenila.......

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.8.2005 13:50:26   
Jutra
Da ne bom preveč papirja popisala8) Tako kot pravi Nejcko:)

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.8.2005 13:53:39   
Junc
ja bi spremenil. pa ne zaradi tega ker mi sedaj ni lepo (mi je zelo lepo), ampak ni to život po mojih sanjah.
Spremenil: študiral ko bi mogel, ne pa kasneje (je pač družinska situacija bila taka)
Študiral bi interno oblikovanje, ali pa kaj v zvezi z oblikovanjem in umetnostjo. Živel bi rad bolj free, preprosto, manj stresno, brez sekiranja. Žural ga nebi več, ker je to itak mal mimo, imel bi več prijateljev, isto ženo, istega otroka, pa mogoče študij v tujini - to bi tud počel, ker sem mel šanso v kanadi, pa nisem upal :(

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.8.2005 13:57:03   
soncece24
ne bi šla na gimnazijo - ampak kako poklicno srednjo šolo (vedno sem htela bit frizerka, pa so mi doma vtepli v glavo, da s samimi petkami ne smem na frizersko??), zdaj bi mela poklic in se mi ne bi bilo treba zafrkavat s faksom

drugače pa se nimam nad čim pritoževat - sem zadovoljna s svojim življenjem

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.8.2005 14:02:03   
Anonimen
ha če bi mel študij v kanadi ne bi mel iste žene in otroka :)-

(odgovor članu huda)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Katero ime izbrati?
kimica86

Ne moremo se odločiti.. Pomoč bi prav prišla..

Alina (63%)

Luna (19%)

Aria (18%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!