Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj že zna malček pri 8. mesecih in pol? 29.1.2007 10:44:59
|
|
|
|
maychika
|
naša ni znala skoraj nič od zgoraj naštetega pri tej starosti...razen to, da je vse jedla...hi hi hi. ampak lej...vsak se po svoje razvija. Eni že stojijo in hodijo ob opori, eni pa še uživajo "pribiti" na tla. kar se sedenja tiče. Založi ga s povštrčki ali pa kovtrom okrog in okrog pa glej da ne bo kake mizice ali česa podobnega zraven...
|
|
RE: kaj že zna malček pri 8. mesecih in pol? 29.1.2007 10:47:36
|
|
|
|
Lunca1
|
Moja je takrat sedela, že kar precej stabilno, samo je še včasih omahnila nazaj, pa prvič je vstala v stajici - ob opori in dobila prvi zob.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2007 10:53:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj že zna malček pri 8. mesecih in pol? 29.1.2007 11:19:31
|
|
|
|
yaris
|
Samostojno sedi, in se steguje za igračami. Poje vse, kar mu daš- vse mu je dobro. Zna protestirat, ko je lačen, ali pokakan.
|
|
|
|
RE: kaj že zna malček pri 8. mesecih in pol? 29.1.2007 13:04:10
|
|
|
|
Erdbeere
|
moj sam sedi, se plazi po kolenih (puzanje je že odšlo) stoji ob opori (včeraj pogruntal kako se to dela) aja usede se tudi sam že...ma ful obvlada vse kar je povezano s tlemi, ker je 90% dneva na tleh...in najbolj uživa, če je lahko samostojen...star je pa 7 mesecev pa 3 tedne
|
|
|
|
RE: kaj že zna malček pri 8. mesecih in pol? 29.1.2007 14:38:39
|
|
|
|
petka
|
- sam pije iz flaške - sam je kruh, žemljo, koščke sadja - šiba po kolenih - se dviguje in hodi ob kakršnikoli opori - čeblja po zlogih - je skoraj vse, čeprav mu kuham večinoma posebaj, ker možek ne mara zelenjave Ampak otroci so različni... jaz se sploh nisem nikdar plazila, shodila pa sem pri 14 mesecih, moja sestra pri 16 mesecih. Pa sva čisto normalne .
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
stvari za v porodnišnicos1o2zdravo ...
zanima me kaj ste vse uzele za v porodnišnico s seboj ??
hvala za odgovore . (
89%)
. (
11%)
Število vseh glasov: 64Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!