|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kahlica na terenu :)
6.4.2011 22:23:51   
nusi
Eno vprašanje. Moj tamal se je navadil kakati na kahlico in sicer po zajtrku in po kosilu, kar je sicer super, samo ne vem kako naj to izvajam na terenu. A naj nesem kahlo s sabo in ga posedem gor glede na to, da je sedaj itak toplo zunaj? Nad wc ga ne mislim držati, ker nima niti 10 m in traja cca 5 minut da do konca opravi. Menda obstajajo tudi neke kahle za 1x uporabo? Predvidevam, da bom dobila kar nekaj takšnih in drugačnih pogledov mimoidočih, sicer tega ne nameravam izvajati ravno ob glavni cesti no user posted image . V plenico pa noče več, zato moram nekaj pogruntat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kahlica na terenu :)
6.4.2011 22:40:26   
K_a_t_i
Za 10m nimam pojma, svojega takrat 2,5 mesečnika smo pa prijeli in se je pokakal na stranišče, če je bilo, drugače pa v travo - sabo smo pa nosili vrećke, da smo to potem počistili.
Drugače pa - a si resna - pri 10m noče več kakat v pleničko? Kako ti je pa to ratalo? In kaj se zgodi, če ima ves dan pleničko? Kaka, ko ga odviješ? (ker če je tako, potem nimaš problema user posted image )

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2011 22:47:22   
nusi
ja, enostavno noče kakt dokler ma plenico na riti, ko ga odvijem in dam na kahlo se pa pokaka, samo sem imela že štalo, ker pač enkrat ga nisem dala in se je revež napenjal in rit skp tiščal do poznega popoldneva, ko smo le prišli do kahle user posted image , sam en mejhen bobek je spustu v plenico. Že prej je imel težave s kakanjem in zato sem ga pri ene dobrih 7m dala na kahlo, bolj iz obupa, ker nisem vedela kaj naj, ker se mi je smilil. Se je zadovoljno posračkal in od takrat je tako.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2011 23:03:30   
K_a_t_i
Pol pa kahlo sabo, ni druge! Moja sestrična jo je nosila naokrog, ker se tamal ni hotel pokakat v nobeno drugo kot svojo. Lahko pa tudi nastavek za wc - je malo manjši user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
6.4.2011 23:43:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2011 7:56:55   
Eva19
no naša damica noče kakat v pleničko že od pol leta starosti dalje... samo jaz sem jo, če smo bili kje tko, pač dala kar na stranišče, pa sem jo tist čas držala, je pa res da je vedno kar hitro opravila...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
7.4.2011 8:19:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Eva19)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2011 8:46:48   
thaiss
mi smo uporabljali to in nam je prišla zelo, zelo prav
lepo se zloži, uporabljaš jo lahko v naravi ali kot nastavek za wc školjko

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2011 11:19:36   
**Tinkara78**
Jaz lahko na prste ene roke seštejem kolikokrat je hčerka kakala v plenico. Ponavadi se je pokalala dopoldne na previjalni mizi. Če pa se ni pa smo pač gledali, da smo zvečer več časa posvetili zadnjemu previjanju. Brez plenic je bila pred tretjim letom. Na kahlico je začela hodit prav zaradi težav pri odvajanju pri cca. 8,5 mescih. Po prihodu iz vrtca sem jo vedno dala na kahlico in je opravila svoje.

Zares smo se pa problemov glede odvajanja blata rešili zdaj v prvem razredu. To pomeni, da mi ni potrebno vsak dan spraševati, če je že kakala ali pa bi jo morala "prisiliti" da si pač vzame čas za to.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2011 11:40:03   
**Tinkara78**
Sem pozabila dodati. Mi smo reševali ta problem pač z neko rutino.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2011 11:45:52   
ronja
A naj nesem kahlo s sabo in ga posedem gor glede na to, da je sedaj itak toplo zunaj?

ja, to komot. S sabo imaš še flašo vode in robčke/pap. brisačke, da lahko vse umiješ na kakem bližnjem wcju in to je to.
Lejla je sicer vedno bila hitra - takoj, ko si jo dal, tako da sva v gl. šli kar na wc, lulat pa v travo, ampak Ronja je bila pa večkrat na kahli, ker si rada vzame čas.
Ni treba, da imaš tako za enkratno uporabo tudi čisto navadne, malo manjše, poceni so fajn - mi smo imeli eno ves čas v avtu, drugo v vozičku, tretjo doma; saj res niso tako drage, da si ne bi mogel človek 3 privoščit, pa imaš mir in ni treba mislit na to, otrok pa lahko gre, kadar ga pač sili, kar je boljše za prebavo in psiho in vse.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2011 13:40:33   
nusi
no hvala za podporo, mi imamo eno živo rdečo kahlo, če nas boste kje videli user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
7.4.2011 14:37:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?