|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kahlica:že n-tič...odvajanje in na pot
4.7.2011 8:36:52   
Čebel@
no to vprašanje se mi je porodilo včeraj,ko smo dopoldan šli v en kafič z igrali na kavo...prišla je ena družinica s user posted image starim cca.2 leti....starša sta s seboj v vrečki prinesla kahlico....no sem res 1. videla,da bi kdo nosil kahlo s sabo...in user posted image sta dobesedno na silo posadila lulat-jokal je,da nebi lulal....pa to niti ni point.....kako ste reševale,če user posted image noče na WC,samo na kahlico in ste pač nekaj ur z doma?plenica?

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 4.7.2011 8:37:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kahlica:že n-tič...odvajanje in na pot
4.7.2011 8:46:55   
dreamhorse
Plenica, dokler ne bo znala na wc brez nastavka. Če gre za take situacije, drugače pa jaz tudi kdaj kahlo vzamem s sabo, pa ne v trgovino ali gostilno. Sicer pa lula, če jo držim nad Wc jem.

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 4.7.2011 8:47:34 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2011 9:22:51   
Najaa
Za ven je brez plenice, sej zdej ko je lepo vreme tudi če ji mal uide ni panike. Naša je na tej stopnji, da pove za lulat, ji pa včasih tudi malo uide, potem pa greva na wc do konca lulat, s sabo imam pa vedno hlače za preoblečt. Da bi kahlico zraven jemala, mi ni padlo na pamet. Zarad takih "problemčkov" smo tudi z odvajanjem čakali do toplega vremena. 

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2011 9:55:10   
Pikica_82
Naš nekaj časa ni hotel hodit na wcje na "tujih" krajih. Takrat smo jemali kahlico zraven in ko je rekel, da ga lulat, sva odšla na wc ali na obiskih v kopalnico in sem ga tam posadila na kahlico. Isto če smo šli kam na daljšo pot, smo vzeli s seboj kahlico. Se je pa hitro navadil da je držal tisto urco, sčasoma pa je šel tudi na druge wcje. Ga pa nisem nikoli nič silila al pa na silo dajala na kahlico ali wc.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2011 13:28:45   
nalia
mi smo se ravno odvadili plenic,imamo problem ker noče na wc,se boji školjkeuser posted image in sem pač tisti primer ko nosim s sabo kahlico,ga ne mislim silit da gre na školjko če noče,imamo pa 2 nastavka za školjko in 2 kahli,pa mi niti pod razno ne pride na kraj pameti da bi mu dajala plenice nazaj gor,jih ima samo za ponoči še,čez dan ga ne mislim zbegat s tem,pač rukzak v njem kahlicauser posted image ,če kam gremo pa isto v avtu počaka ali pa gre z nami v rukzaku,pa hop na wc na kahlo..to je samo trenutna faza,suhi smo šele en teden,upam da kmalu mine tud ta faza,bo pol enostavnejše,samo če se je mali (3 leta) tako odločil pa naj bo.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
4.7.2011 16:06:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2011 7:34:47   
Leela
moj je sicer hodil na tuje wc-je. V avto sem mu dala plenico ampak malo kasneje pa tudi te ni hotel imeti. Tudi jaz še nisem videla, da bi kdo kahlico s seboj nosil, ampak če ne gre drugače... Enkrat smo šli v verono in sem imela s seboj kahlico za enkratno uporabo. Pri teh tamalih je treba takoj letet lulat, stranišča ne najdeš takoj, fasade pa glih ne moreš zalivat. je nismo potrebovali.
Drugače pa mislim, če nisi glih v centru mesta, da se zmeraj najde kak grm za zalit, pa rezervne obleke je treba imeti zraven.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
7.7.2011 7:40:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2011 7:42:44   
**Tinkara78**
Kahlico smo nesli s sabo samo na dopuste. Smo pa imeli pri starih starših tudi kahlice. Da bi pa nosili s sabo po mestu mi pa ni prišlo na miseluser posted image .

Smo pa kakali enkrat ko smo se vračali z dopusta na hrvaški avtocesti na bencinski črpalki, ko ni kakala ne vem koliko dni in je pač potem prišo trenutek tam -sredi parkirišča, ker ni bilo časa za WC. Ati se je skriluser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2011 8:06:21   
mateyka
poleti mi hodimo "lulat na travico" - to ji je ful všeč user posted image prav pove kero rožco hoče polulat user posted image

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?