|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kadilke
2.5.2007 15:17:40   
blanč
Mogoče je katera med vami, ki je zanosila v ivf-postopku pa je bila kadilka???user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kadilke
2.5.2007 16:34:48   
DaisyE
Jaz eno poznam. Zanosila je v drugem ivf postopku in ker se ni mogla odvadit, je kadila še celo nosečnost. Doma ima pa dvojčici, stari skoraj tri leta, v Lj jo čaka pa še en zamrznjenček.

Pa nobenga več ne poznam, ne kadilca in ne nekadilca.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2007 17:04:43   
blanč
Jaz se strašno trudim, da bi nehala, pa še vedno kadim. Jutri imam transfer pa se zaradi tega zelo obtožujem in sem jezna sama nase. Hvala za odgovor sem zelo vesela za informacijo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2007 18:10:27   
perlica

Ojla!
Blanč,jaz sicer ne poznam nobene ki bi kadila in gre na ivf!

Ampak ti samo povem da ne imej slabe vesti,ker še je marsikaj drugega ki škodi našemu zdravju.
Jaz sem kadila in sem nehala pred 3 meseci,ker mi pač enostavno več ni pasalo.
Skoz sem pravila,da morem nehat,pa nehat,...in nisem.,pred tremi meseci pa se mi je zagablo,pa nevem zakaj.Sem prav srečna da se mi je zagablo in sem nehala.

Boš že nehala,ko ti ne bo več pasalo al pa če imaš res močno voljo.
Mogoče pa ti zdaj več ne bo pasalo ko boš zanosilauser posted image

Držim pesti za jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2007 18:27:19   
DaisyE
Blanči, ti si jutri pred ET še enga al pa dva prižgi (s kavico pa bolj previdno, če ne, bo kriza do Postojne user posted image ), pol ko ti bo pa Reško na zaslonu pokazal tvoje mičkene embrije, ti jih vstavil in ti jih povrh vsega še sprintal za domov, pa nehaj. Če te prime, pa tiste slikice pogledaj. Itak ne boš imela časa kadit ker boš ena srečka user posted image .

Če ti kljub temu ne bo uspelo nehat, se pa spomni, da nisi ne prva in ne zadnja, ki kadi. Tako, kot je perlica napisala, še miljon stvari škodi. Sicer so pa 50 let nazaj vsi kadili in če bi bilo to tako smrtno škodljivo, bi človeška rasa že izumrla.

Poskusi jutr nehat, pa kar bo, pa bo.

Vso srečo na ET, pa da ti bom lahko čez dva tedna čestitala.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2007 19:11:26   
blanč
hvala punce zlate ste. jaz sem prava bedačka s temi cigareti. Saj vem, vse moje prjatlce so kadile pa zanosle. Ene so nehale, druge kadile do konca pa nobena od njih nima nobenih problemov z otročeki. Daisy ti si res pravauser posted image . Perlica tebi pa vsa čast za prenehanje. Stara sem 34 let in si res, res želim, da bi se prijelo. Enkrat sem sicer že bila noseča, pa je fanta povozu vlak in sem imela splav. Potem pa dolgo nisem hotela imeti ne partnerja ne otročeka. Zdaj pa sem spoznala novo veliko ljubezen in z njo je prišla tudi želja po otroku. Držte pesti, jaz pa vam sporočim kako bo jutri .
lp

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2007 19:24:44   
Anonimen
Blanč - jaz sem ena izmed kadilk, ki je zanosila,v 2. IVF... Je pa res, da sem dozo zelo zmanjšala - že prej sem kadila do 10 cigaret, v postopku pa največ 5, 6 na dan. Poleg tega sem jedla kapsule koencim Q 10, alge, C vitamin. Ter poskusla pojest čim več sadja. No, zdaj ko sem noseča, še vedno kadim - saj me je sram, samo enostavno ne morem nehat. Je pa moja dnevna "doza" do 3 cigarete.

Jaz ti želim SREČNO v postopku!

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2007 22:38:38   
Anonimen
HAJ BLANČ,......se strinjam z ostalimi komentarji.Pač ,če bi gledal kaj vse ni dobr.Jaz sem v prvem ivf postopku tudi kadila pa še kadim pa tudi bom,dokler ne zanosim.Ko pa bom user posted image pa takoj opustim cigarete.To sem si obljubila.Kolk je tukaj nekadilk,pa se ravn tko matrajo zanosit,in ne gre in ne gre.Tko,da se nič ne sekiraj,če te pa to mal živcira pa vsaj probi zmanjšat dozo.user posted image user posted image
POZDRAVČEK,....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2007 9:02:12   
Slončica
Spet izgovoriuser posted image
Če si želiš dojenčka je po mojem to najmanj kar lahko narediš zase in za njega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2007 15:35:30   
blanč
Jaz iz transferja. Dobila dva lepa zarodka in se že cel dopoldan cartamo. Mogoče bom pa le    user posted image dveh lepihuser posted image ....

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2007 15:57:03   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz iz transferja. Dobila dva lepa zarodka in se že cel dopoldan cartamo. Mogoče bom pa le    user posted image dveh lepihuser posted image ....

user posted image user posted image user posted image ...zdej jih pa le merkaj in srečno naprej...držim pesti....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2007 15:57:43   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Spet izgovoriuser posted image
Če si želiš dojenčka je po mojem to najmanj kar lahko narediš zase in za njega

...očitno nikoli nisi kadila...zato ne obtožuj!!!!!!!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.5.2007 16:03:46   
Anonimen
Blanč, čuvaj obauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Za kajenje pa se ne sekiraj zdaj, ko moraš biti sproščena. jaz sem v  2. user posted image  takoj nehala kaditi in v 8t doživela SS (če je pa IVF ali pa naravna metoda pa ni nobene razlike - razen da tebe malo bolj mučijo).

Slončica - ni potrebno takoj narediti javnega linča. Punca je spraševala za nasvet, ne pa prosila za obtoževanje. Kapiš? Mene tovrstne izjave prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker mi ni jasno, da nekatere lahko uporabite takšen ton in tak način komuniciranja, če nekdo ne dela nekaj po družbeno spejemljivi normi.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.5.2007 16:08:36   
Anonimen
Blanč user posted image user posted image ,zdaj se pa čuvaj in grej svoje pikice.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
3.5.2007 17:47:07   
Slončica
Se opravičujem ker zdravo živim in isto želim tudi ostalim.
Ni lepšega ko pogledat nosečo žensko ki z užitkom vleče cigareto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.5.2007 17:58:30   
blanč
o slončica kako si zagrenjena. Malo razvedrila, bi ti verjetno prav prišlo. Strinjam se z dekleti, da z zdravim življenjem še ne dosežeš željenih ciljev. Probaj malo grešit pa boš vidla, da bo tvoja zagrenjenost kar spuhtela.

Hvala punce, sem vesel, da držite pestke zameuser posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.5.2007 19:27:07   
perlica
Blanč bravo in čestitam za dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa lepo čuvaj in grej mala škrata,......

Slončica pol pa najboljše da se zapreš v karanteno,user posted image
Ker tudi ko vdihavaš zrak,je nekaj strupa in pol več ne živiš zdravo,.......

včasih pa prav paše si prižgat cigaret,čeprav sem nehala kadit vem da sem si z užitkom prižgala,...
Zato ne obtožuj prehitro,lahko povemo svoja mnenja samo ne vsiljevat svoje mišlenjeuser posted image

Blanč nekaj me samo zanima,če si bila mogoče v bolniški od punkcije?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.5.2007 19:38:24   
DaisyE
Blanč še tule čestitke. user posted image user posted image user posted image

Slončica, vsaka kadilka se tako presekira, da si je to kar precej težko predstavljat. Zato je zbujanje slabe vesti na takšen in drugačen način precej brezplodno početje, ker ti nobeden drug ne more zbuditi toliko slabe vesti, kot si jo sam. Žal.

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.5.2007 19:39:14   
DaisyE
Perlica od punkcije si definitivno v bolniški do ET, ker se kak dan ali dva težko sploh premakneš. user posted image

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.5.2007 19:43:42   
perlica
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Perlica od punkcije si definitivno v bolniški do ET, ker se kak dan ali dva težko sploh premakneš. user posted image

Hvala DaisyE

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.5.2007 20:40:27   
blanč
oj!
jaz sem v bolniški in bom v bolniški vse do testa. Če bo test pozitiven verjetno ne bom šla več v službo do konca porodniške. No vsaj upam.
Meni je tako vse skupi čudno, ker že čez cel postopek nimam nobenih večjih težav oz. bolečin in gre vse tako nalahko, da sploh še ne dojamem, da imam v sebi 2 pikici.
Saj se cartamo, pa pogovarjamo, pauser posted image samo pučutim se pa tako čist normalno. Eh, že spet težimuser posted image user posted image user posted image
pridne bit pa lepo in mirno noč vam želimo jaz in moje dve pikice.user posted image

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.5.2007 8:29:34   
Skorpija
Blanč, jaz sem kadilka na postopku IVF. Pri transferju zadnjega zamrznjenčka sem zanosila, a žal splavila. Drugače pokadim nekje do 5 cigaret na dan, po transferju sem pokadila nekje tri, mi je pa kaj kmalu nehalo pasati, tako da med mojo (pre)kratko nosečnostjo nisem kadila, ker mi preprosto ni dišalo.

Ko sem šla 1. na ICSI, sem mojega zdravnika vprašala kako je s kajenjem in je samo zamahnil z roko - kar je najbolj pomembno je, da smo sproščene, da mislimo še na druge radosti življenja in se pustimo presenetiti... Ko pa enkrat uspe, pa definitivno podpiram odgovorno obnašanje v skladu z zdravnikovimi navodili.

Torej blanč, obvezno brez slabe vesti, pa zaradi česarkoli že, ker to najbolj škodi!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.5.2007 8:36:14   
blanč
user posted image user posted image user posted image se strinjam, hvala

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!