|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašlja ko gre spat
10.10.2009 14:28:15   
Maleal
Naš tamali je čez dan ok,ko pa gre popoldan počivat in zvečer ko se vleže pa kašlja v eno,pred tem mu namažem prsni koš z materino dušico,mu dam slez,prezračim sobo,dvignem vzglavje a ni nekega učinka,kaj bi še nardila da bi res pomagalo?Včasih kašlja tako da tudi bruha.user posted image

< Sporočilo je popravil MarcelAlina -- 10.10.2009 14:29:26 >

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašlja ko gre spat
10.10.2009 14:33:57   
10ka
menni sta prišli na misel dve možnosti.

1. lahko se mu nabira sluz, ko ga poležeš in zato kašlja. poskusi mu dati lonec vroče vode s kamilicami pod posteljo. naši je takšna "inhalacija" pomagala.

2. lahko da je alergičen na pršice. povšerček ali prevleko jogija daj za par ur v zmrzovalnik, saj nizke temperature pršice ubijejo. moj dragi je ful alergičen na prišice, ampak odkar "zmrzujem" njegove posteljne artikle vsaj 1x na mesec, spi veliko boljše user posted image

drugega pa jaz ne vem. sporoči, ko boš "pozdravila" otročkovo kašljanje...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2009 16:53:32   
tinaaja
Pred spanjem ornk spucat nos z veliko fizioloske.
Topli napitki pomagajo umirit kaselj prav tako tople obloge na prsih. Morda kaksna zlicka medu.
Vazenje zraka.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2009 17:23:35   
Najaa
Naša tavečja že en mesec kašlja samo ponoči in zjutraj. Ker se ji nabira sluz. Pa ji ful pucam nos s fiziološko in tople obkladke smo ji dajali, sirupe... pa nič boljše. Zdaj bom probala še te kamilice pod posteljo dat, pa bomo vidli.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2009 17:26:04   
slutnja
lahko da je alergičen na pršice. povšerček ali prevleko jogija daj za par ur v zmrzovalnik, saj nizke temperature pršice ubijejo. moj dragi je ful alergičen na prišice, ampak odkar "zmrzujem" njegove posteljne artikle vsaj 1x na mesec, spi veliko boljše

kako to zgleda?

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2009 19:49:16   
10ka
vzamem povšer in podlogo, ki jo imamo med rjuho ter jogijem (brez prevleke) in ju dam v zmrzovalnik za kake 4-5 ur. seveda za to rabiš zmrzovalno skrinjo ali omaro. ampak res pomaga, mene je čist šokiral kolk je bilo boljš. 

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2009 12:17:02   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Naš tamali je čez dan ok,ko pa gre popoldan počivat in zvečer ko se vleže pa kašlja v eno,pred tem mu namažem prsni koš z materino dušico,mu dam slez,prezračim sobo,dvignem vzglavje a ni nekega učinka,kaj bi še nardila da bi res pomagalo?Včasih kašlja tako da tudi bruha.user posted image

No naša je popolnoma ista. Traja že enih 10 dni. Nos ji prepucam s fiziološko zvečer, ven nič ne potegnem, vzglavje imamo dvignjeno,  zraven posteljce ji dam vrelo slano vodo s kamilicami, prsni koš ji namažem s Fitobalm bimbi (mislim, da kar pomaga, vsaj za pol noči, potem ponovimo), pa še žličko prospana ji dam pred spanjem. Pa vsake toliko tud bruha ob silnem kašlju in ji malo hrope v prsih. Nekaj dni smo bile doma, zdaj je pa v vrtcu; pa slišim, da kar precej kašljajo. user posted image  Kaj čmo, jaz samo upam, da se ne razvije kaj naprej. user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2009 12:18:51   
soncek3
Aja , Pa še čebulo nasekljam in zavijem v plenico in obesim nad posteljico. Sicer so v sobi vse mogoče vonjave user posted image (čebula, kamilice, mazilo za prsa), ampak mislim da škodit ne more

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2009 21:10:14   
Ella123
Poleg vseh nasvetov domače lekarne, mu daj pred spanjem sirup Sinecod, ki pomirja dražeč kašelj.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2009 21:40:00   
naja78
preverjeno učinkuje v 15 min!
torej: vzami 2 tetra plenici,jih segrej v mikrovalovki(pazi da ne bo prevroče,jaz dam na 40 sek)in ovij otroka čez pižamico in prsi.zadekaj ga,pa kaj pol če zašvica.zaspal bo ko bubica.ponovi 2-3x zvečer oz pred vsakim spanjem.
čez dan dajaj kaj za lažje izkašljevanje,zvečer ne,ker bo celo noč nabijal.
ja sinekod res pomaga,ker je sintetično zdravilo in deluje na možgane.pozdravi kašelj pa ne ampak ga samo zavre.
spalnica naj bo hladna in pred spanjem dobro prezračena.mi sploh ne kurimo v spalnici,ok razen malo spustimo kaki 2-3 ure preden se gre spat,da ne greš v ledenico.user posted image potem pa še prezračit,tudi če je -15.
pa inhacije fiziološke,spucan nos+operil,tako kot so napisale punce.
srečno-

(odgovor članu Ella123)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?